RPOP-2011-02-1130

Va invit cu drag sa participati alaturi de mine la o demonstratie culinara care va avea loc la Targu-Mures.

 • Locatia: Centrul de Medicina Integrativa Lotus
 • Data: Joi, 23 februarie 2012
 • Ora 18:00-20:30 (aprox.)
 • Se vor servi 7-8 feluri din toate bunatatile pregatite in timpul demonstratiei

Va astep cu mare drag in lumea deliciilor raw vegane!


Join the conversation! 11 Comments

 1. Mi-as dori si la Brasov o astfel de demonstratie.
  Se poate ?

 2. Buna, Ligia! Vroiam sa te intreb cand va fi o demonstratie culinara si in Bucuresti? Abia astept! Si vroiam sa stiu daca nu organizezi un curs cu sfaturi despre stilul de viata raw vegan? Mi-ar placea si nu cred ca sunt singura.

 3. [...] februarie 13, 2012 | Ligia Pop | 0 Comments [...]

 4. Cand ajungeti la Iasi? Va asteptam cu mare drag si aici!

 5. Draga Ligia,
  Eu cochetez de ceva vreme cu mancarea raw vegana, asa ca ieri fiind ziua mea am facut atat tortul de ciocolata cu menta cat si salata de brocoli cu stafide si am vrut in mod special sa-ti multumesc pentru ca preparatele mele raw vegane(au fost mai multe) au avut un succes nebun!!! O sa vin si la targ pe 25 martie asa ca abia astept sa aduc si eu cate ceva facut de mine.
  mersic cu drag,
  Renata

 6. la Cluj cand ajungi?

 7. [...] seara am avut bucuria sa tin o demonstratie culinara in prezenta unor oameni minunati din Targu-Mures. Evenimentul s-a tinut la Centrul de Terapie Integrativa Lotus, intr-un cadru linistit si [...]

 8. [...] seara am avut bucuria sa tin o demonstratie culinara in prezenta unor oameni minunati din Targu-Mures. Evenimentul s-a tinut la Centrul de Terapie Integrativa Lotus, intr-un cadru linistit si [...]

Comentariile nu sunt permise.

About Ligia Pop

Ligia is a raw chef, author of three books on raw food, artist, piano teacher and host of Ligia's Kitchen, a wonderfully delicious cooking show, winner of the YouTube Next Chef award.

Categorie

Evenimente

Etichete

, ,