Evenimente

Poze de la lansarea de carte din Cluj, octombrie 2012

Inca un eveniment frumos din viata noastra a avut loc ieri la BookFest in Cluj-Napoca. E vorba despre lansarea cartii de „Retete Vegane Fara Foc”, Ed. IV, organizata de Editura Curtea Veche la frumosul Casino din Parcul Central. Lansarea a avut loc la ora 14, intr-o sala plina de oameni calzi si entuziasti, care ne-au incantat cu prezenta si interesul lor. Totul a fost interactiv, ca un dialog continuu, intr-o atmosfera placuta si armonioasa.

Multumim celor prezenti si mai ales prezentatorilor: Geta Ungureanu (moderatoarea si reprezentanta Editurii Curtea Veche), Anca Ignat (nutritionist-dietetician) si Dr. Ioan Pop (medic psihiatru cu specializare in psihiatrie generala, geriatrica si in abuzul substantelor).

Dati click pe pozele de mai jos pentru a le vedea full-screen.

13 gânduri despre „Poze de la lansarea de carte din Cluj, octombrie 2012

  1. Felicitari!!! e de a preciat ca sala a fost plina! ma bucur mult pentru reusita!! as vrea sa cumpar si eu cartea, dar nu sunt in tara! care e pretul ei? si unde o pot comanda? multumesc!

    Apreciază

    1. Ana, multumesc mult! Cartile mele au ajuns in toate colturile lumii si iti trimit acum un email. Plata se face prin Paypal, cont bancar sau daca esti in SUA sau Canada, poti trimite la adresa noastra din Florida. Cu bine!

      Apreciază

      1. Buna draga ligia . Eu locuiesti in Florida si as for sa stiu cum sa achizitionez cartile . Kisses , love, Elsa

        Apreciază

  2. Eu te-am vazut la Raw Generation de la Bucuresti si nu am putut sa nu observ ce par superb ai! Spune-mi, te rog, cu ce te vopsesti. As vrea si eu sa ma vopsesc dar evident ca nu vreau sa apelez la chimicalele de pe piata. Multumesc si felicitari!

    Apreciază

  3. Preparate colorate si vii! nu calite, fierte in exces si palide..adevarata arta culinara in fiecare pagina! Ce repede am ramas fara Raffaello! maine incerc alte minunatii.
    Chapeau bas!

    Apreciază

Comentariile sunt închise