Raw Generation Expo, Editia VI

Evenimentele lunii iunie 2013

Dupa cum ne-am obisnuit, mai jos voi anunta evenimentele raw care se desfasoara in intreaga tara in luna iunie. E bine de stiut ca aceste evenimente nu sunt organizate de mine ci de alte persoane dupa cum veti descoperi mai jos.

Bucuresti

Kids in the kitchen – demo culinar si prezentare – 1 iunie

1. Pentru mame – Prelegere si discutii libere despre alimentaţia sanatoasa si echilibrata potrivita copiilor nostri, susţinute de Prof. Dr. Pavel Chirilã.

2. Pentru copii – Copiii sunt primiti pe terasa, cu inghetata RAW si alte surprize delicioase. Apoi participa la workshop unde vor invata sa pregateasca hrana sanatoasa dar si gustoasa, totul sub bageta Bucatarului Raw – Stefan Nita.

3. Impreuna: Mamele sunt surprinse de bunatatile pregatite de copii, si li se alatura spre a pregati impreuna cu acestia o delicioasa masa, sub aceeasi supraveghere atenta a bucatarului, savurand apoi rezultatele muncii lor in confortul si frumusetea terasei de la Carol Parc Hotel. Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

942974_10151375158565947_204434506_n

Bucataria cruda – Pasi practici de la obisnuinte la a te hrani constient iunie 

Nevoia de cunoastere astazi este tot mai mult necesara in ceea ce priveste alimentatia noastra, chiar daca avem deja o orientare vegetariana vegana sau cruda sau daca intentionam sa facem un pas spre un astfel de mod de a ne hrani, felul in care facem aceasta trecere, ce anume este util de stiut la inceput de drum plecand de la om in sine cu toate structurile sale si constitutia sa, tehnici de lucru, lista cu ingrediente, procesele din bucatria cruda, aparatura si experiente directe in lucrul cu retetele sub indrumare astfel incat rezultatele sa devina mai usor fructoase sunt ceea ce noi ne straduim sa realizam prin aceste 4 ateliere de bucatarie fara foc.

Va asteptam cu drag si la aceasta a IVa serie de ateliere pe aceeia care doresc sa paseasca inspre bucataria fara foc alaturi de noi: Alexandru Bugnariu si Tatiana Suliman.  Detalii si amanunte despre inscriere gasiti aici.

Screen Shot 2013-05-31 at 5.58.04 PM

 

 

Festivalul Internaţional Holistic „Celebrarea Inimii” World Trade Center, Hotel Pullman, București, în perioada 29 – 30 iunie 2013

image001

Brasov

Ateliere de gatit raw food, 7, 20, 25, 27 iunie

Apasati pe imagine pentru a o vizualiza la marime mare.

modulul 1

modulul 2 modulul 3

flyer raw verso

Cluj

Ateliere de preparat mancare fara foc (raw vegana) – 15 si 29 iunie

Detalii atelier gasiti aici.

6299_590620794293179_1891721844_n

166021_589509564404302_130312447_n

7 păreri la “Evenimentele lunii iunie 2013”

 1. Buna ziua Cand un asemenea eveniment si la  PITESTI? Multumesc frumos! Cristina

  ________________________________

  Like

 2. vai ligia, cat mi-ar placea si mie sa asist la cursul dr-lui Pavel Chirila, am auzit atatea lucruri minunate despre domnia sa. Insa eu sunt din Baia Mare… .

  Like

 3. D-NA Ligia , va rog sa nu -mi mai trimiteti pt ca la evenimentele dv. se intra numai cu taxa, nu gratuit, va rog nu-mi mai trimiteti. Multumesc.

  Like

  1. Daca cititi bine, nu eu organizez evenimentele iar mesajele nu le trimit manual ci fiindca v-ati abonat le primiti automat. Daca nu mai doriti sa le primiti, trebuie sa va dezobonati singura, eu nu va pot ajuta. Sanatate!

   Like

 4. Nu pot sa intru pe articolul pe care mi l-ai trimis, am internet bun  (Mozilla Firefox si Internet Explorer) recent instalat de catre persoana care mi-a facut calculatorul, e pasiv articolul sau cum sa ma exprim, nu pot face click pe el.

  ________________________________

  Like

  1. Eu nu trimit mesaje ci fiindca v-ati abonat le primiti automat. Daca nu le puteti vedea din email, intrati pe site direct, aici unde lasati comentariile.

   Like

Comentariile sunt închise.