Pastile de sanatate

5 pastile de sanatate – 18 iulie 2016

Number 1

Stim cu totii ca sanatatea interioara nu tine doar de alimentatie, ci de tot complexul: minte, trup si suflet. Sanatatea sufletului e poate mai importanta ca alimentatia si de aceea, trebuie sa avem mare grija ce gandim in orice moment al zilei. Daca avem o alimentatie bogata in cruditati (alcalina) si corpul nostru va tinde spre un pH alcalin. Dar daca gandurile noastre sunt mereu negative, concentrate pe nemultumire, ura, dusmanie, gelozie, rautate, suparare, durere, concentrarea prea mare pe un eveniment negativ din ziua respectiva sau pe o suparare recenta, scenarii de ganduri negative care ne bantuie mintea cat tine ziua de lunga, mai bine zis un haos mental pe care nu il controlam, atunci acel pH devine instaneu acid si duce la boli ulterioare.

Mintea poate influenta sanatatea interioara si ne poate vindeca, daca stim cum sa o educam. Cel mai mult imi plac povestile adevarate care dovedesc asta, spre exemplu. Unui bolnav de cancer i s-au dat 3 saptamani de trait si medicul, asa ca sa scape de el fiindca era un om foarte morocanos si suparat pe viata, i-a spus sa mearga acasa si sa rada in astea trei saptamani cat poate de mult, fiindca doar asa se va vindeca. Omul s-a dus si in cele 3 saptamani a ras cum n-a ras in toata viata lui. Dupa ce timpul s-a scurs, s-a intors la spital, si-a facut analizele si nici urma de cancer 🙂 Concluzia este simpla, odata ca a avut credinta si odata ca aducand bucurie in sufletul lui posomorat, a reusit sa se vindece. Aici gasiti un articol in care detaliez acest subiect.


Number 2

Chiar daca la scoala nu invatam cum sa ne gestionam emotiile, putem invata acum si putem sa ii ajutam si pe copiii nostri sa invete aceste lucruri atat de utile in viata mai ales cand vine vor. Otilia Mantelers, expert in parenting ne invata cum sa o facem, cititi acest articol.


Number 3

Prezenta substantelor radioactive precum plutoniu si uraniu, afecteaza enorm sanatatea tiroidei. Intoxicarea cu metale grele este prima cauza a celor care au probleme cu tiroida, asa ca faceti-va un test indiferent daca aveti probleme cu tiroida sau nu pentru a verifica nivelul lor din corp. Pentru a detoxifia tiroida de aceste metale grele, trebuie prima daca sa eliminam cauzele actuale ale intoxicarii gasite in acest articol si de mai multe ori pe saptamana sa consumam mult sulf (gasit in ceapa, usturoi, kale, varza, fasole, naut, linte etc.), acid fulvic si superalimentul shilajit (despre care stim ca este medicamentul natural numarul 1 din medicina ayurvedica, continand peste 80 de minerale si avand si proprietatea de a ajuta acele minerale sa ajunga mult mai usor la celule).


Number 4

Stiati ca excesul de ceara din ureche si senzatia de ureche infundata de cele mai multe ori tradeaza anumite intolerante alimentare? Trebuie sa va observati corpul si imediat dupa masa si sa scrieti jos ce ingrediente va cauzeaza aceasta senzatie. La marea majoritate a cazurilor, aceste reactii alergice se intampla dupa consumul de lactate de vaca sau dupa consumul de produse de panificatie sau de zahar.


Number 5

Stiati ca puteti prepara inghetata fara lapte, oua si prafuri sintetice, folosind doar cateva ingrediente proaspete. Va recomand mai jos o reteta de menta si frisca din caju. Aici puteti gasi mai multe retete de inghetata si alte 300 de preparate sanatoase.

4 gânduri despre „5 pastile de sanatate – 18 iulie 2016

  1. Pentru spaghete vegetale ati folosit „o ascutitoare” pentru legume. Imi puteti spune de unde pot sa-mi achizitionez si eu uma? Va multumesc si va asigur de toata admiratia mea pentru tot ce ne daruiti! Va urmaresc cu mult drag! Nicole

    Apreciază

  2. Buna Ligia,

    Imi spui te rog in cazul problemelor cu glanda tiroida, hashimoto prietena mea simte o nevoie de consum de carne si ea ar dori sa elimine carnea din alinentatie si ar vrea sa incerce sa manace proteina vegetala doar dar nu stie cu ce alimente anume sa inlocuiasca proteina animala. Macar sa incerce sa vada cum se simte.

    Iti multumesc!

    Trimis de pe iPhone-ul meu

    Pe 18 iul. 2016, la 09:23, Ligia Pop a scris:

    > >

    Apreciază

Comentariile sunt închise