Arta filigranului de hartie (quilling) · Evenimente

Expozitia sustinuta de mine la galeria Casei Schuller – partea II

Am revenit cu un post dedicat vernisajul care a avut loc pe data de 3 Decembrie, 2009 la Medias in Galeria Casei Schüller. A fost un succes, si in asta am fost sustinuta si de parerile altora, un eveniment inedit pentru Medias si de ce nu, pentru Romania, la care au participat peste 100 de oameni. Am avut bucuria si onoarea sa avem alaturi de noi pe d-l Primar, Teodor Neamtu, care a vorbit in deschiderea vernisajului.

Personalitatea in domeniul artei care a prezentat vernisajul, a fost d-l Adrian Matei, (mijloc), artist plastic si scriitor cu renume in viata culturala din tara si strainatate. Wikipedia va poate oferi o intreaga lista cu activitatea vasta a dumnealui, apropiata foarte bine unui CV.

Spre  incheiere, am avut parte de inca un punct deosebit, colinde interpretate la clopotei de catre un grup de adolescenti cu care am repetat din greu in ultimele saptamani. In program au fost colinde traditionale care au incantat auditoriul, imbracand totul intr-o atmosfera de sarbatoare si care,  citez cuvintele unui oaspete, ” a umplut Casa Schüller si sufletele participantilor”.

Seara s-a incheiat treptat, reusind printre flori si felicitari sa multumesc tuturor personal, chiar daca cunoasteam decat 50 dintre invitati, pentru bucuria care mi-au facut-o de a fi alaturi de mine, si pentru faptul ca m-au facut sa ma simt pentru o seara ca un artist care a reusit sa multumeasca publicul cu lucrarile sale. Multumesc inca odata familiei Matei, care de la inceput m-a incurajat sa realizez expozitia si tuturor celor care m-au sustinut in aceasta minunata aventura.

Ca o completare, in zilele urmatoare presa a scris cateva fraze frumoase despre vernizaj si din intamplare am gasit articolul referitor la evenimentul in discutie, in ziarul Tribuna care apare la Sibiu, si pe care il puteti citi aici.

9 gânduri despre „Expozitia sustinuta de mine la galeria Casei Schuller – partea II

  1. Congratulations on your quilling exhibit… how nice that so many people came to see it. I hope you’ll post photos of some of the pieces you displayed.

    Best wishes!

    Apreciază

  2. Marius, multumesc. Am vizitat site-ul tau si pot sa spun ca lucrarile sunt nemaipomenite. Ai o mana de aur si continua ce faci, fiindca arata foarte deosebit.

    Apreciază

  3. felicitari. mi-ar place sa am si eu acest talent si sa am timp sa fac asa ceva. insa pustiul meu imi ocupa mai tot timpul. lucrez in asistenta sociala si astfel de lucrari realizeaza si copiii cu nevoi speciale de la un centru special si judetul Arges ajutati de colegii mei, instructori de aduc atie si ergoterapeuti. fac felicitari minunate. copiii de la un alt centru special, tot din judetul arges fac lucrari origami, de asemenea superbe.
    felicitari inca odata
    te admir foarte mult pentru toata activitatea ta.
    urmaresc articolele tale si am incercat cateva retete de pe site.

    Apreciază

Comentariile sunt închise