Alimentatia raw vegana · Evenimente

Haideti sa ne mobilizam cu toti!


Cum am spus cu o perioada de timp in urma, mi-as dori ca voi, dragii mei cititori sa ma ajutati sa raspandesc vorba despre un stil de viata mai sanatos si celor care sunt mai putin convinsi ca se poate. In acest sens, va invit sa-mi trimite-ti prin email scurte intamplari sau mai lungi, cu marturia/experienta voastra in ale gatitului fara foc, in experimentarea unui stil de viata mai verde, totul insotit de poze.

Nu ar fi minunat sa avem un astfel de articol saptamanal sau chiar la cateva saptamani, in care fiecare sa ne povestim experienta, si sa adaugam frumoase poze cu oameni reali alaturi de retete, culturile de sprouts, prieteni cu care am impartasit din bunatati, sau orice ni se pare ca ar putea da un exemplu bun dar si curaj altora?

Am scris cateva articole de genul acesta, si vreau sa spun ca au avut un impact extraordinar asupra celor peste 1,400 de vizitatori zilnici. In felul acesta, si in special cei noi, pot vedea ca este posibil si ca nu sunt singuri care sunt dispusi sa faca schimbari in stilul lor de viata. Asa suntem noi, ne face bine sa stim ca si altii au incercat si au supravietuit.

Va astept cu toata bucuria propunerile, textele, pozele, si daca va este greu sa scrieti, eu pot sumariza pentru voi ceea ce-mi povestiti in email. Adresa de email: ligiapop@gmail.com