Evenimente

Aparitie in ziarul „Monitorul de Cluj”, mai 28, 2010

Vineri, 28 mai 2010, am avut onoarea sa apar pe pe paginile ziarului „Monitorul de Cluj„, intr-un articol intitulat „Mancarea Fara Foc„, si vreau sa multumesc cu aceasta ocazie d-lui Alex Pintea pentru bunavointa si dorinta dumnealui de a scrie despre mine.

O sa va invit sa vizitati site-ul oficial al ziarului si sa cititi articolul in intregime, sau sa il descarcati in format PDF de mai jos.

Monitorul de Cluj – Mancarea fara foc

8 gânduri despre „Aparitie in ziarul „Monitorul de Cluj”, mai 28, 2010

  1. Buna, Ligia! Multe felicitari pentru toata activitatea ta! 🙂 Citesc blogul de putin timp, insa sunt interesata de un stil de viata sanatos, asta incluzand mancare, miscare, psihic 🙂 inca de cand am ajuns in Japonia, ca masterand. Pana atunci nu faceam mai deloc miscare, nici nu ma preocupa prea tare ce mananc si ma bucuram pur si simplu de avantajele tineretii 🙂 Fata in fata cu atatea diferente de mentalitate intre romani si japonezi am inceput sa ma gandesc mai bine la stilul nostru de viata si am inceput sa fac schimbari cum ar fi: mai multa miscare, in aer liber pe cat posibil, mai multa atentie la dieta, la calitatea alimentelor, sursele de achizitionare, preparare etc.

    Eu consider ca exista mai multe feluri sanatoase de a manca, adaptate fiecarui om. Personal, ma simt foarte bine cu un procent cat mai mare de crud in dieta, insa consum si alimente gatite. Ma bucur tare ca exista blogul tau fiindca ofera o perspectiva inedita si este o sursa buna de informatii! 🙂 Oamenii ar trebui sa se informeze cat mai bine asupra diverselor modalitati de a-si imbunatati dieta si stilul de viata si sa aleaga in consecinta 🙂

    Mult succes! Daca imi permiti, ti-as spune in japoneza „ganbatte ne!”, adica da ce ai mai bun pentru ceea ce crezi! 🙂

    Apreciază

    1. Buna draga mea,

      Si multumesc pentru vizita ta la site-ul meu, cuvintele tale de apreciere si marturia ta. Daca consideri ca ai vrea sa impartasesti povestea ta, as putea scrie despre tine, sau ai putea sa-mi pregatesti tu un text micut despre experienta ta in privinta traiului mai sanatos, insotit si cu ceva poze cu tine alaturi de platouri de mancare sanatoasa.

      Cum spuneai, exista mai multe feluri sanatoase de stil de viata, pe care fiecare le adapteaza in functie de nevoie. Si noi consumam o dieta amesteca, adica mancare gatita cat mai sanatoasa si cautam in proportie cat mai mare sa mancam mancare vegana, fara foc. Iti multumesc inca odata si te astept cu drag, oridecate ori ai timp.

      Ligia

      Apreciază

Comentariile sunt închise