Evenimente

Poze si video de la demonstratia culinara din Bucuresti, 30 mai 2010

In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor 86 de participanti si invitatei de onoare, d-na Nuami Dinescu, care au participat alaturi de noi la demonstratia care a avut loc la Bucuresti, duminica, 30 mai 2010. A fost o onoare sa ma intalnesc cu fiecare in parte, sa va cunosc dupa atata timp de comunicara virtuala prin intermediul comentariilor de pe site-ul meu si la Facebook. Mi-ati umplut sufletul de bucurie prin atmosfera interactiva, si prin interesul si deschiderea voastra.

Am petrecut alaturi de voi doua ore jumatate, in care atmosfera plina de optimism, de zambete si voie buna, au fost pe loc de cinste. Reactiile voastre pozitive si aprecierea aratata pentru fiecarei reteta mi-au adus multumire sufleteasca si curaj sa merg mai departe.

Multumesc de asemenea Televiziunii Speranta TV, cat si Italics.ro pentru interesul dumnealor de a filma selectiuni cat si interviuri cu mine la finalul demonstratiei. Si nu in ultimul rand, vreau sa multumesc echipei extraordinare pe care am avut-o: asistentilor cat si tuturor celor care s-au implicat activ – vedeti pozele finale.

Va multumesc inca odata pentru ca m-ati primit cu bratele deschise si speram sa ne revedem curand sanatosi!

Urmeaza pe viitor selectiuni video de la demonstratie. Stati pe aproape!

Update 6/5/10: Am editat secventele video inregistrate, si vi le prezint aici.

21 de gânduri despre „Poze si video de la demonstratia culinara din Bucuresti, 30 mai 2010

    1. Natalia, multumesc din suflet! Ma bucur enorm ca ti-a fost pe plac prezentarea si speram ca pe viitor sa ne reintalnim la un nou demo.

      Apreciază

  1. Asta ar fi lipsit: sa nu arate pe masura tramantului naturist. Nu mai credea nimeni in doctrina asta. Felicitari pt initiativa si tot mereu ‘nainte!

    Apreciază

  2. Sunt interesata de aceste retete naturiste care sunt ideale in zilele noastre . Am inceput un regim naturist si ma bucur foarte mult de rezultat deoarece legumele si fructele sunt un izvor de energie pozitiva. Va felicit si as dori cat mai multe retete. succes

    Apreciază

    1. Garantat era mai igienic, din fericire doar din salata si ultimul fel au gustat invitatii, restul le-am preparat anterior acasa, in cantitati industriale. Si cand le-am facut pe cele doua, mi-am ferit bine parul si in plus aveam si asistenta care facea mai totul pentru mine 🙂

      Apreciază

Comentariile sunt închise