Evenimente

Aparitie in Femeia.ro

Am aparut pe prima pagina la Femeia.ro, si multumesc inca odata lui Nuami Dinescu pentru interviu acordat cu ocazia Demonstratiei Culinare de la Bucuresti, 30 mai 2010. Interviul are patru parti, pe site-ul oficial la revistei Femeia.ro

15 gânduri despre „Aparitie in Femeia.ro

  1. Felicitari. Eu vreau sa-ti multumesc pentru ca datorita tie am inceput sa mananc crud si efectele se vad dupa numai doua saptamani.

    Apreciază

    1. Ramonica, este o veste extraordinara, insa mare grija. Asa cum spun tuturor, incearca sa imbini dieta vegana fara foc, cu cea vegetariana cu preparate gatite dar foarte simplu, gen cartofi copti, fierti, supe de legume, un orez fiert, etc. Multi fac greseala sa manance 100% pentru o luna, doua si dupa aia se intorc la lactate si carne, ceea ce inseamna intoxicare si stare de rau pentru de asemenea luni intregi. Mult succes si tine-ma la curent. Daca ai vrea, as putea sa scriu sau sa scrii ceva scurt despre experienta ta, insotita povestirea si de ceva poze cu platouri cu delicatese crude sau sucuri verzi. Mi-ar face mare placere, si ar ajuta pe multa lume. Te pup, Ligia

      Apreciază

  2. felicitari si la cat mai multe aparitii!
    te admir pt ceea ce faci si pentru postarile de nota 20!
    bravo, eu sunt dependenta de bloogul tau!

    Apreciază

    1. Clara, multumesc mult! M-a uns pe suflet dependenta ta 🙂 Te astept cu drag de fiecare data. Oare dupa ce o sa scot cartea de bucate, vei fi tot la fel de depenta 🙂 ?

      Te pup,
      Ligia

      Apreciază

  3. Ligia, nu mananc doar hrana cruda, mai mananc si gatita. Din ianuarie am inceput sa mananc mai multe fructe si legume. In aceasta perioada am mancat carne cam o masa pe saptamana. De vreo 3 saptamani insa m-am hotarat sa cresc cantitatea de cruditati, beau smoothie, am renuntat la carne, fac in fiecare zi miscare. Fac toate astea pentru ca vreau sa arat bine si sa fiu sanatoasa si peste 10 ani, vreau sa previn aparitia unor boli, si de ce nu, din curiozitate. Am creat pe blogul meu o sectiune HRANA VIE si am postat deja cateva retete. Abia astept cartea ta.

    Apreciază

    1. Asa te vreau, draga mea, hotarata si gata pentru a preveni tot ce este mai rau. Sa te ajute Dumnezeu, fiindca vad ca esti hotarata. Te pup si tinem legatura.

      Apreciază

  4. Am uitat sa scriu mai sus, ca in aceste ultime saptamani beau peste 4 l de apa pe zi, fata de 2 cat beam inainte. Ce poti sa-mi zici de asta? e de rau? (am auzit ca setea este un semn al diabetului).

    Apreciază

    1. Bei apa fiindca simti nevoia aia disperata de apa? Am inteles ca diabeticii simt o sete din aceea puternica, unde se usuca gura si gatul de sete. Eu nu cred ca-i cazul tau. Daca vrei, fa-ti un test scurt de glicemie si vezi. Cred ca se gasesc la farmacie testele. Pe aici pe la noi se gasesc.

      Apreciază

  5. Beau pentru simt nevoia, noaptea mi se usuca gura, dar asta se intampla doar de cand mananc mai multe cruditati. O sa caut testul la farmacie.

    Apreciază

    1. Fa neaparat testul, ca Doamne fereste… Eu zic totusi sa nu te speri, fiindca s-ar putea sa fie si de la caldura si faptul ca, corpul elimina mult si e nevoie sa pui la loc.

      Apreciază

  6. Multumesc frumos Ligia. Nu sunt speriata deloc, dar o sa fac testul de siguranta. Eu am zis ca se intampla asta din cauza eliminarii toxinelor.

    Apreciază

  7. Felicitari, Ligia! Meriti din plin si chiar mult mai mult pentru tot efortul tau..

    Daca stii vreo metoda de a convinge copiii sa bea green smoothie, te rog sa imi spui. Noi bem cam 1 litru pe zi dar nu reusesc sa ii dau Stefanei decat f putin. Cred ca o sa incep sa ii dau doar sucuri de fructe facute la blender si apoi sa ii adaug cate putin frunze verzi.

    Te pup!
    Alina

    Apreciază

    1. Multumesc Alina! Pentru Stefana singura sansa ar fi un green smoothie foarte frumos ornamentat si poate cu mai multe fructe, ca sa nu aiba chiar culoarea aceea verde. Si nepoata mea de 3 ani se plangea si stramba ingrozitor, dar cand i l-am ornat frumos, si i-am pus cuburi de fructe deasupra sau fructe gen afine si zmeura, imediat a devorat vreo 2 pahare mici, deci un pahar din acela mare.

      Apreciază

Comentariile sunt închise