Alimentatia raw vegana · Evenimente

Poze de la demonstratiile culinare de la Constanta, august 2010

Dupa cum stiti, saptamana trecuta am avut doua demonstratii culinare la Constanta, tinute in zilele de 1 si 2 august, urmate de o clasa de gatit in ziua de marti, 3 august. Am avut bucuria sa intalnesc si sa cunosc oameni minunati si sufletisti, care m-au facut sa uit de caldura si oboseala.

In fiecare seara, s-a desfasurat cate o tombola, asa cum am promis, unde s-au castigat pungi de strecurat laptele (vedeti poza mai jos), si prin bunavointa site-ului NucideSapun.ro, am avut la dispozitie si 3 pungi de nuci de sapun, 100% naturale, pe care in loc sa le oferim unui singur castigator, am decis cu totii sa le impartim la toata lumea. Multumesc cu aceasta ocazie Simonei Chiper pentru prezentarea acestui produs extraordinar.

Ramona P., una dintre castigatoarele pungulitei speciale de filtrat laptele de seminte si cereale.

9 gânduri despre „Poze de la demonstratiile culinare de la Constanta, august 2010

  1. Ne bucuram ca v-am avut printre noi la Constanta, pe tine si familia ta, si va mai asteptam cu mare drag. De asemenea, vreau sa-ti multumesc pentru ideea infiintarii unui „club raw”; abia astept sa se puna lucrurile in miscare.
    Mult succes in tot ceea ce faci!
    Ancuta

    Apreciază

    1. Buna Ancuta si multumesc mult pentru ca ne-ai fost alaturi! Clubul raw se va forma din cate am inteles din toamna, si daca ai lasat adresa de email si telefonul Luanie, te va anunta neaparat.
      Te pup si tinem legatura.

      Apreciază

  2. Oare unde as putea gasi un slicer spiral? mi se par mult mai bune la gust pastele asa decat pe razatoare sau mai stiu eu cum..merci 🙂

    Apreciază

      1. Da, am sunat astazi si nu il au in stoc, abia peste vreo doua luni..asa ca o sa-mi caut in alata parte. merci mult de raspuns 🙂

        Apreciază

Comentariile sunt închise