Evenimente

Poze de la atelierul de gatit din Constanta, 2010

Am ajuns in sfarsit sa postez pozele de la clasa de gatit de la Constanta. Am avut parte de momente placute alaturi de oameni entuziasti de la care la randul meu am invatat foarte multe lucruri utile. Am incercat bunatati care mai de care, ne-am delectat cu dulciuri gen inghetata, smoothie de afine, si un tort extraordinar. Am avut ca ajutor pe micuta Rebeca, o dulceata de fetita pe care o s-o vedeti in poze. Multumesc tuturor pentru participare si de abia astept sa-i revad.

 

18 gânduri despre „Poze de la atelierul de gatit din Constanta, 2010

  1. Buna Ligia, ca sa fiu scurt si la subiect , sufar de spasmofilie , imi poti spune niste retete , ceva sa mananc sanantos ,am nevoie mare de calciu . Succes in continuare !

    Apreciază

    1. Buna, iti recomand o cura zilnica cu vlastari din floarea soarelui si suc de grau verde in proportie de peste 60%. Cei de floarea soarelui au cel mai mare procent de proteina vegetala si calciu, iar sucul de grau are toate vitaminele si mineralele de care omul are nevoie zilnic. Vlastraii de fl. soarelui se pot consuma pe paine cu pateu, in salate, ori sub forma de suc verde, facut la presa speciala pentru frunze, cu ax melcat. Fa o cautare la site-ul meu despre vlastari si iti va aparea un articol despre cum sa-i cresti si avantajele lor nutritionale. Migdalele inmuiate pentru o noapte sunt surse bogate de calciu, cat si semintele de susan. O dieta bogata in hrana vie si in special multa clorofila te va ajuta enorm, incearca procente cat mai mari in orice luna a anului, iar iarna cand nu exista frunze verzi, se pot planta in casa diverse feluri de vlastari, care mai de care mai bogati in proteine, chiar si pana la 1200% decat planta obisnuita. Multa sanatate!

      Apreciază

  2. tzz tzz toata vara m-am plimbat si n-am stat pe blogosfera. eu abia acu am aflat c-a fost prezentare in cta

    Apreciază

    1. Buna Vali, stii ca la Constanta am organizat un Club Raw? Am sa dau adresa de email la fetele care se ocupa de Club, fiindca pe 10 oct, Ziua Internationala Raw food in toata lumea cat si la noi vor fi targuri, intalniri, potlucks, etc. Eu organizez un targ la Bucuresti pe tema aceasta, iar in diferite judete vor fi intalniri in care va veti cunoaste, veti gusta bunatati, veti discuta si schimba pareri. Numai bine!

      Apreciază

  3. Din cate am citit mai sus ai organizata la Constanta un Club Raw.Pana la vara(cand poate ajungi la CTA:)))) cum pot lua legatura cu persoana care se ocupa de club?

    Numai bine!

    Apreciază

    1. Buna Teodora, la Constanta am organizat demostratii si o clasa de gatit, iar dupa ce am plecat, cateva fete dragute s-au gandit la impulsul meu sa organizeze si un club raw. Am sa-ti trimit pe email adresa de email a uneia dintre ele. Nu stiu la ce stadiu mai sunt acum, fiindca am pierdut legatura cu ele. Numai bine!

      Apreciază

      1. Buna, Ligia, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase (si tati,bineinteles, pe langa voi!). Sunt din Constanta si am citit de un club raw. Cum pot sa iau legatura cu fetele de acolo? Multumesc mult! Multa sanatate si spor in toate!

        Apreciază

        1. Din pacate, clubul raw nu s-a mai organizat de mult timp. Vezi evenimentele lunii trecute, findca deja in Constanta se intampla multe lucruri interesante.

          Apreciază

  4. Buna ziua dragii mei.Sint foarte suparata pe voi.Catran!Dragalasa de Ligia este ingerul meu si fiind foarte bolnava gatesc de multe ori dupa retetele ei.Marea mea suparare este ca nu ati deschis si in Constanta un restaurant cu produse raw si asta este o CRIMA!!!!Pai tocmai Constanta ati sters-o de pe lista cind aici sint o gramada de amatori care ar dori sa consume o asemenea hrana?Chiar nu va iert.Nr.meu de telefon este 0760286590 si va rog sa ma anuntati personal daca aveti degind sa intreprindeti ceva in zona.Sanatatea nu-mi permite sa gatesc tot timpul si m-as bucura foarte tare sa gasesc produse gata preparate.Cu drag,Mireta

    Apreciază

    1. Noi nu am deschis nici un restaurant nicaieri ci alti oameni frumosi pe care i-am inspirat.La Constanta deja se fac demonstratii culinare raw food in Cora, in fiecare duminica parta in jurul pranzului, exista deja un restaurant vegetarian iar meniu raw food se poate servi si la unul dintre restaurante din Mamaia. Sanatate!

      Apreciază

Comentariile sunt închise