Evenimente

Demonstratie culinara la Bucuresti, 15 septembrie 2010

Update 21 Septembrie: Daca doriti sa vedeti poze si video-uri de la eveniment, apasati aici.

Va invitam cu drag la o demonstratie culinara care va avea loc miercuri, 15 septembrie la orele 18:30. Evenimentul se va sfarsi cu o cina bogata, alaturi de deserturi si racoritoare delicioase.

Demonstratia nu este dedicata doar celor care vor sa manance fara carne sau in totalitate crud, ci intregului public care doreste sa-si imbunatateasca stilul de viata prin adaugarea pe langa mancarea obisnuita si a ingredientelor mai sanatoase, fara procesare termica. Retetele promovate sunt retete 100% sanatoase, care sunt excelente pentru copii care adora in special dulciurile.

Locatia aleasa este Casa Raw.z, situata in Strada Elena Cuza, la numarul 8. Inregistrarea si confirmarea este ideala si se va face aici, si asta pentru a stii cu siguranta numarul de portii necesare. Va fi nevoie decat de adresa de email, numele intreg al participantilor, si cate persoane vor fi prezente.

Evenimentul va cuprinde o introducere scurta despre avantajele unui procent tot mai mare de cruditati in viata zilnica, urmata de demonstrarea a mai mult de 6 retete, totul in functie de timp. Publicul se va bucura si de o mini expozitie cu vanzare de delicatese vegane fara foc pregatita la Casa Raw.s.

24 de gânduri despre „Demonstratie culinara la Bucuresti, 15 septembrie 2010

  1. Buna Ligia,

    te rog sa ma inscrii si pe mine la demonstratia culinara din 15 septembrie.
    Multumesc.

    Apreciază

    1. Liliana, te inscriu cu bucurie. Doar o intrebare, si mesajul de mai sus tot de la tine vine? Ai cumva site-ul Lalena.ro? Doar din curiozitate fiindca mesajul este la fel.

      Apreciază

      1. Ligia,
        Lalena are niste retete excelente, am gatit cate ceva din ele (cele raw-vegane), dar nu, nu sunt eu 🙂

        Abia astept sa ne cunoastem,
        Liliana

        Apreciază

      2. Ligia,

        imi pare tare rau dar nu mai pot ajunge la demonstratie azi. Sunt nevoita sa raman mai tarziu la munca si nu mai am timp sa ajung.
        Imi pare rau si imi cer scuze daca te-am incurcat.

        Liliana

        Apreciază

      1. Da, chiar, abia acum am observat ca am repetat mesajul de mai sus.
        Acum am verificat lista, sunt acolo, deci totul este k, te pup.
        Si da, laLena sunt eu 🙂
        Lena

        Apreciază

      2. Salut Ligia,
        Imi cer scuze dar nu voi putea ajunge azi la Demonstratia culinara, a facut fetitza mea viroza, iar de ieri o avem si eu si sotul. Ma gandeam sa vin oricum, dar nu as vrea sa risc sa molipsesc si pe ceilalti vizitatori de la eveniment. Am asteptat demult sa vin, si imi pare foarte rau ca acum cand puteam sa vin sigur, a intervenit viroza. Astept cu nerabdare si alte evenimente, sper sa pot veni la ele.
        O zi buna,
        Si imi cer scuze
        Elena

        Apreciază

  2. Buna Ligia,
    As vrea si eu sa particip impreuna cu Costin Damasaru si Oana Axinte. Deci daca mai sunt locuri – 3 persoane.
    Multumesc.
    O zi buna,

    Apreciază

Comentariile sunt închise