Evenimente

Raw Generation, eveniment dedicat Zilei Internationale Raw Vegan

Udate: Puteti vedea poze de la eveniment la aceasta pagina.

Pe 10 octombrie 2010, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Amsterdam, Strada Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 13, Bucuresti se va desfasura Raw Generation, eveniment dedicat Zilei Internationale Raw Vegan. Pentru cei care circula cu mijloace de trasport in comun, e bine de stiut ca in fata hotelului se afla statia autobuzului 102. Sunt 3 statii de autobuz pana la metrou, statia Aparatorii Patriei (linie directa pana la Unirii, 5 statii). In partea opusa, tot cu 102, se poate ajunge la autobuzul 123 (sunt 3 statii) care merge catre Piata Unirii. Link la Google Maps, pentru a vedea harta de mai jos marita.

Acest eveniment se va desfasura in premiera in Romania, concomitent cu alte targuri si intalniri din intreaga lume pe aceeasi tema. Organizatorea este Ligia Pop (www.ligiapop.com, coordonator national), raw chef si autoarea carti de retete raw vegane din Romania, intitulata „Retete Vegane fara Foc”. Pentru a vedea lista celor 6 carti tiparite de Ligia, apasati aici.

Retete Vegane Fara Foc, Ed. V

Targul va fi deschis pentru publicul larg, incepand cu ora 10:00. Vom aveam expozanti, care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse diverse. De la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, miere raw, legume si fructe bio, tavite cu vlastari, uleiuri aromatice, si pana la delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. Vor avea loc degustari de produse cat si demonstratii culinare.

35 de gânduri despre „Raw Generation, eveniment dedicat Zilei Internationale Raw Vegan

  1. Excelenta ideea organizarii acestui targ…dar nu ati spus decat data, locul unde se va desfasura nu este specificat nicaieri (sau eu nu am observat).

    Apreciază

  2. Sunt oricand binevenite astfel de manifestari, iar cei ce le frecventeaza sunt tot mai multi. Imi doresc sa traiesc intr-o lume bio si…cred ca momentul nu e foarte departe.

    Apreciază

    1. Multumesc, sper sa iasa ceva frumos si sa atraga oamenii. Si idealul meu ar fi sa traiesc intr-o lume in care cat mai multi ar fi preocupati de sanatatea lor si de ce consuma zilnic, si mai ales intr-o lume in care parintii sa fie foarte preocupati de hrana copiilor lor mai mult ca oricand. Multa sanatate si numai bine!

      Apreciază

  3. draga ligia,acest targ este o binecuvantare pt.noi raw food-istii,felicitari pt.initiativa si daca ai nevoie ma ofer voluntar. astept un club al nostru in bucuresti. toate cele bune.

    Apreciază

      1. buna ligia,ca si-n mesajul anterior ma ofer voluntar la-mpartirea fluturasilor (daca n-a facut-o cineva pana acum)mi-ar fi insa mult mai usor daca mi-ai trimite un nr.de contact,deschid destul de rar calculatorul.toate cele bune si s-auzim de bine.

        Apreciază

  4. am fost acolo si chiar imi pare bine, pt ca, pe langa faptul ca am avut ocazia sa vad, testez sau sa cumpar produse bio, vlastari , produse sau ingrediente raw. Am vazut/aflat multe chestii interesante: existent unui magazine cu produse raw si mai ales cu vlastari si iarba de grau gata facuta, oameni si blogurile acestora, etc.
    Mi-ar fi placut totusi sa gasesc mai multe, gen cutite speciale, ustensile de lemn…
    Dar, cu siguranta ca data viitoare va fi mult mai „dotat” av. in vedere succesul(la cata aglomeratie era cred ca asa este considerat).
    Si, Ligia, imi pare bine ca te-am vazut. Nu am indraznit sa te deranjez cu banalul :”stii, iti citesc blogul, imi place, etc”. Dar, chiar imi place :))

    Apreciază

    1. Draga mea, ma bucur ca ai fost alaturi de noi. Ceea ce-mi pare rau este ca multi oameni simtiti ca tine n-au venit sa vorbeasca cu mine, de teama sa nu ma deranjeze. Trebuia sa indraznesti sa vii, sa schimbi doua vorbe cu mine fiindca chiar imi face placere sa discut cu toata lumea daca am timp, sau chiar si cand sunt ocupata. Intorcandu-ma la atmosfera de la targ, a fost de vis si cred ca la primavara, la urmatorul targ raw vegan va fi si mai frumos. Am fost impresionata de interesul oamenilor si numarul celor prezenti, care au fost peste 1,000 persoane intr-un timp asa de scurt. Targul a fost pentru mine o bucurie care mi-a umplut sufletul. Te pup!

      Apreciază

  5. aaa… era o doamna ce vindea niste creme de fata raw facute de dansa, peste care se pulveriza apa. Imi poate da cineva detalii?
    Am testat crema pe mana si acasa nu-mi venea sa cred ca partea aia era inca, catifelata, chiar dupa spalarea pe maini.

    Apreciază

    1. Am incercat sa dau de ea, insa a plecat foarte devreme si nici nu am numarul ei de telefon. Pe viitor daca dau de ea, te anunt!

      Apreciază

      1. Mersi Ligia.
        Am intrebat-o daca are site si a zis ca va fi si ea ea pe shop-ul ala. Care shop? Poate se referea la site-ul Romania Goes raw? Sau mai e alt site?

        Apreciază

  6. Intr-adevar cu toate ca targul a fost organizat intr-o sala la capatul coridorului de la etajul 13 si unde poate ne-am fi asteptat sa fie un fiasco ca multe alte targuri din ziua de azi, evenimentul a beneficiat de la prima ora de un flux constant de persoane interesate. Iti multumim si pentru ajutorul acordat incepand cu asezarea unor produse pe masa cat si pentru tot restul. Noi expozantii am fost asa de ocupati cu prezentarea produselor, cu oferirea de indicatii persoanelor care ne-au vizitat incat n-am apucat sa vedem decat abia la ”spartul targului” ce mai ofereau si ceilalti colegi expozanti.
    Am observat ca a existat interes si din partea mass media si chiar a anumitor persoane mai cunoscute publicului larg care erau la randul lor foarte interesate.
    Unii colegi chiar s-au ”plans” ca n-au avut destula marfa si n-au prevazut un asemenea aflux de oameni.
    Iti multumim inca odata pentru tot ce ai facut pentru succesul acestui targ si-ti multumim pentru invitatie.
    Speram ca poate in primavara sa mai organizezi unul avand in vedere ca atunci chiar e perioada cand totul germineaza si am fi cu totii in sintonie si cu natura.
    Toate cele bune si speram sa ne revedem cat de curand!!!
    Echipa ParadisulVerde

    Apreciază

Comentariile sunt închise