Evenimente

Aparitie televizata la TVR2

Am avut onoarea sa fiu invitata la emisiunea Ora de stiri, de la postul TVR2, pe data de 16 septembrie 2010, unde am discutat despre alimentatia vegana fara foc, pe care o voi numi de acum inainte alimentatia raw vegan, pentru a fi mai simplu de inteles.

Jurnalistii de la TVR au fost mai intai la demonstratia culinara tinuta la Casa Raw.z, unde au filmat secvente care au fost aratate in timpul interviului.

Puteti vedea mai jos cateva poze facute pe platou de sotul meu, unde ma veti vedea pe mine, pe doctorul nutritionist invitat pentru a sustine o parere mai „traditionala” despre alimentatie, pe doamna prezentatoare, si unul dintre cameramani.

Ii multumesc D-nei Adelina Dumitrescu si colegilor ei de la TVR pentru tot ajutorul acordat! Au fost foarte draguti cu mine, si m-am simtit foarte bine in studio.

13 gânduri despre „Aparitie televizata la TVR2

  1. aaaaaa,scze,mie nu imi aparea comentariul! da iti sta f bine ,intr’adevar!cel putin mie imi place! 🙂

    Apreciază

  2. Buna Ligia,
    Felicitari pentru aparitie si mult scuces in continuare in initiativa ta de a construi o lume mai buna si mai sanatoasa.
    Apreciez tot ce faci si ma bucur nespus cand vad cat de mult te implici in promovarea acestei diete. Am gasit un restaurant cu mancare cruda la Montreal, abia astep sa mergem, poate saptamana viitoare, sa vin cu noi idei.
    Te pup si numai bine iti doresc,
    Mihaela

    Apreciază

    1. Mihaela draga, multumesc mult! Ce norocoasa esti ca poti merge la un restaurant raw, sa-mi trimiti poze si impresii! Te pup!

      Ligia

      Apreciază

    1. Sabina, ma bucur ca ti-a placut si iti multumesc de asemenea pentru urari. Tinem legatura si ne vedem poate pe 10 octombrie, la Targul dedicat Zilei Internationale a Hranei Vii.

      Apreciază

  3. Buna! As dori in primul rand sa te felicit pentru informatiile utile pe care le-ai furnizat pe site; as dori daca se poate niste retete de ale tale in format electronic (cel putin 2) sa imi fac o idee despre Raw Vegan.
    O zi Frumoasa si plina de viata in continuare! Mihai

    Apreciază

Comentariile sunt închise