Evenimente

Poze de la demo culinar din Bucuresti, septembrie 2010

Multumesc celor care au fost prezenti la demonstratia culinara de la Casa Raw.z si pentru caldura cu care m-ati intampinat! Ne-am bucurat sa va avem langa noi, si chiar daca am fost putin inghesuiti, a fost minunat. In sala au fost peste 60 de oaspeti cu care am petrecut nu 2h cat aproximasem, ci 4,5 h. Am stat pana la orele 23:00 si parca tot mai erau enorm de multe lucruri de discutat.

  • Ingredientele folosite mai jos, pot fi gasite la producatori locali si la Raw Vegan Mall, plaftorma unde listam produse folosite de noi de la mai multe magazine din intreaga tara.
  • Pentru  retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 200 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile de nutritie, va invit sa achizitionati cele 8 carti ale mele tiparite pana in prezent (2017), spun asta, fiindca alte 3 sunt in lucru. Daca doriti detalii despre magazinele fizice sau online unde pot fi gasite aceste carti cat si de magazinele care livreaza in Republica Moldova si international, apasati AICI.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

Am avut onoarea sa avem alaturi de noi si o echipa de jurnalisti de la TVR2, si le multumesc inca odata pentru reportajul realizat la demo, cat si invitatia in emisiunea, Ora de stiri.

Mai jos puteti viziona poze si secvente video de la demo-ul culinar raw vegan:

11 gânduri despre „Poze de la demo culinar din Bucuresti, septembrie 2010

  1. Buna Ligia,
    am zis ca daca tot te vizitez in fiecare zi si ma inspiri si imi bucuri imima si ochii, ar fi frumos din partea mea sa las si un comentariu. Desi eu ma tem ca el nu exprima mereu intreaga bucurie pe care o traiesc.
    Multa putere de munca iti doresc si numai bine,
    Cu drag,
    Mihaela

    Apreciază

Comentariile sunt închise