Evenimente

Aparitie in emisiunea “Ce se intampla, doctore?”

Vreau sa va anunt cu bucurie ca sambata aceasta, 16 octombrie, 2010, ora 10:00 voi aparea in cadrul emisiunii „Ce se intampla, doctore?” la Pro TV. Prin amabilitatea Oanei Cuzino, o fiinta extraordinara si cu suflet mare, am fost invitata sa fac parte din emisiune prin demonstrarea a doua retete vegane fara foc. Vreau sa-i multumesc din nou cu aceasta ocazie pentru gestul pe care-l apreciez din suflet.

Mai jos puteti vedea emisiunea. D-na nutritionista a inteles din greseala ca este vorba de consumarea unei diete raw nevegane, care cuprinde lactate, oua si carne cruda.

13 gânduri despre „Aparitie in emisiunea “Ce se intampla, doctore?”

  1. Poate imi explica si mie cineva ce a fost emisiunea asta. Nu au facut decat sa desfiinteze mancarea vegan raw. Madam Bilic s-a gasit sa vorbeasca despre carne cand era vorba despre vegan raw. Cei care au urmarit emisiunea si care nu sunt familiarizati cu hrana vie au inteles ca e mai bine sa se cam fereasca de ea, mai ales ca sfaturile veneau de la un nutritionist atat de cunoscut. Iar eu sunt printre cei care aveau probleme cu stomacul, ficatul si colecistul – de cand mananc vegan si raw nici gand de astfel de probleme. Pacat!
    Felicitari Ligia pentru tot ce faci! Pe mine m-ati convins de mult cat de buna si sanatoasa e hrana vie, iar prajiturile sunt delicioase si chiar nu ingrasa, ce sa mai zic de cat de sanatoase sunt. Cartea ta merita toti banii.

    Apreciază

  2. Dragă Ligia, am instalat bannerul tău la mine în sidebar (coloana laterală dreaptă a blogului meu) şi te-am recomandat cu drag în răspunsul pe care l-am dat la comentariul unui domn cu privire la miere şi la alimentaţia românilor !
    Apreciez foarte mult tot ceea ce faci pentru binele şi sănătatea oamenilor ! Românii au nevoie de un alt stil de viaţă, de un alt fel de hrană, de o altfel de alimentaţie ! Tu eşti un exponent al acestor principii sănătoase şi de aceea eu te voi promova pe blogul meu !
    Fii binecuvântată, împreună cu cei dragi ai tăi !

    MIEREA – CEL MAI FALSIFICAT ALIMENT !

    P.S. Dacă dai click pe fotografia ta de mai jos, vei vedea că vei fi direcţionată pe pagina Home a site-ului tău !

    Apreciază

    1. Buna Cami si ma bucur enorm de aceasta veste. Nu uita ca mai bine abateri mici si nevinovate decat abateri mari si care iti pot intoxica corpul. Am avut persoane care au mancat 3 luni raw, si la sarbatori s-au indopat cu de toate. Mai bine doar o masa, diya pe zi raw decat, asa fiindca au avut enorm de suferit cu stari de voma si boala pentru saptamani intregi. Mare grija. Eu recomand mereu imbinarea cu un 25% de mancare vegana gatita, foarte usoara fiindca mentine si boala departe dar in acelasi timp si echilibrul fiecarei persoane cand vine vorba de pofte (un cartof copt, un piure, un dovleac pe jar, niste orez fiert cu scortisoara si miere, etc :-). Mult succes!

      Apreciază

  3. N-o suport pe nutritionista „lu` peste”…cum o fi ajuns vedeta doar ea stie, am vazut multe emisiuni cu ea si medical vorbind e varza, cartea ei…drama. Ok, daca esti obez, merg si recomandarile ei decat nimic…dar sa ne uitam la exemplele tratate de ea cu ce s-au ales. Pe mine nu m-a convins de la inceput…poate pentru ca am de-a face cu marketingul si pot spune ca asta a fost doar ce a facut ea exceptional.

    Apreciază

  4. @Maria

    Am rasfoit si eu cartea Mihaelei Bilic, dar pt mine deja asemenea carti sunt o IMEEEENSA dezamagire. Poate ca folosind modelul alimentar propus de dansa se poate slabi, dar ma tem ca efectele pe termen lung vor fi aceleasi ca la oricare alte diete. In plus,e vorba nu atat de dieta,cat de STIL DE VIATA…

    Apreciază

Comentariile sunt închise