Evenimente

Primul Targ Raw Vegan din Romania, un adevarat succes

Urmatorul targ Raw Generation editia a II-a, va fi pe 25 martie 2012 la Rin Grand Hotel. Mai multe amanunte vor aparea la site-ul oficial, Raw Generation Expo

Pe 10.10.10 am organizat in Bucuresti la Hotelul Rin Grand, primul Targ Raw Vegan din Romania, organizat concomitent cu World Raw Food Day, o miscare internationala, sub brandul stabilit de noi in tara, Romania Goes Raw.

Ne-am bucurat toata ziua de un numar frumos de vizitatori, peste 1000 de persoane de diverse varste si clase sociale, care au fost curiosi sa afle cat mai multe despre aceste gen de alimentatie. S-au oferit mostre delicioase de dulciuri diverse, sucuri din legume, fructe si verdeturi, cat si vestitele spaghete din dovlecei cu sos de rosii. Toti au fost placut impresionati si uimiti de gustul special al preparatelor vegane fara foc, fiind nerabdatori sa incerce retetele vegane fara foc in bucataria personala.

Alaturi de noi am avut pe parcusul targului reporteri de la Pro TV si Antena 1 si 3, care au facut posibila mediatizarea evenimentului in cadrul stirilor de seara de la ambele posturi, iar cu aceasta ocazie le multumim din nou. Reportajul de la Pro TV il puteti viziona aici. Mai jos am adaugat o parte din pozele de la targ pentru a va face o imagine despre felul in care a fost.

Multumim tuturor celor prezenti la targ si va asteptam cu drag la urmatorul targ raw vegan care va avea loc la primavara. Data evenimentului si locatia va fi amintita din timp pe acest site.

27 de gânduri despre „Primul Targ Raw Vegan din Romania, un adevarat succes

  1. Bravo! Felicitari…si ma bucur pt tine! I-am vazut si pe ai tai…ma bucur ca au fost langa tine si ca te sustin! pupici

    Apreciază

    1. Draga mea, am fost la Constanta in august 3 zile la rand. Acum la anul sau cine stie cand. Exista un club raw acolo, daca te intereseaza iti fac legatura.

      Apreciază

    1. Simona, minunat! Iti multumesc frumos si felicitari pentru un blog superb si luminos! Am trimis si eu la toata lumea, si am pus link si la Facebook. Asteptam retete minunate si postari cat mai multe!

      Apreciază

    1. Nu stiu, deocamdata trebuie sa avem o comunitate mai marisoara de oameni interesati in a manca sanatos si dupa aceea mai vedem. In schimb va urma un demo sau mai multe in primavara 🙂

      Apreciază

Comentariile sunt închise