Evenimente

Aparitie la Antena 1, la Observator

Duminica, 10.10.10, cu ocazia targului Raw Generation am avut bucuria sa primim in mijlocul nostru si o echipa de reporteri de la Antena 1, care au filmat secvente si interviuri din cadrul targului, si le-au prezentat la stirile de seara, la Observator.

Puteti viziona video-ul in arhiva de la Antena 1.

12 gânduri despre „Aparitie la Antena 1, la Observator

  1. Acum Ligia, nu mai sufoca blogul cu tot felul de aparitii… Crezi ca mai e nevoie sa ne convingi de avantajele dietei vegane? Din ultimele, sa zicem sapte articole, patru sunt despre aparitii la televizor sau pe internet. Ma rog, e blogul tau si esti libera sa scrii tot ce doresti. In rest, mult succes si o sa te citesc in continuare!

    Apreciază

    1. Buna Adi, din fericire fiecare aparitie asa cum ziceai si tu aduce o bila alba alimentatatiei vegane fara foc. Fiecare aparitie nationala este un imbold si o incurajare pentru cei care inca amana sa faca ceva pentru sanatatea lor, si-i ajuta sa realizeze ca nu sunt singuri din lume care-si doresc o viata de calitate. Numai bine!

      Apreciază

  2. Buna, Ligia!

    Am urmarit aparitia ta la Antena 1, si m-am bucarat sa te vad si sa te aud, vorbind despre bucatarie fara foc. Felicitari, succes, si mergi inainte!

    Apreciază

  3. Buna! Felicitari pentru ca ai intrat tare si pe posturile de televiziune nationale ! Ma bucur sincer ca ai stiut cum sa-ti exprimi ideile ,stilul de viata raw la STIL MARE!! , deoarece parca am prins un impuls mai mare sa merg pe drumul asta, care-i destul de dificil incepator fiind!
    BAFTA si Tine-o Tot Asa !
    PACE SI BINE !

    Apreciază

    1. Buna Marian si-ti multumesc frumos pentru incurajari! Speram sa fie un inceput care sa ia amploare in timp, sa cucereasca lumea romaneasca si s-o indemne sa se ingrijeasca mai mult de sanatatea personala!

      Apreciază

  4. Ligia draga, sa ne „sufoci” in continuare 🙂 numai cu bucurii din astea 🙂
    Felicitari pt. munca depusa si realizarile tale!!!
    Sper sa apari la tv cel putin o data pe zi pe fiecare post 🙂
    Multa putere de munca in continuare si tine-ne la curent!

    Apreciază

  5. Buna Ligia,
    Felicitari si la mai mare, superb. Mult succes in continuare. Acum incerc sa ii conving si pe ai mei sa adopte acest stil de viata si tu esti de mare ajutor.
    Cu drag,
    Mihaela

    Apreciază

Comentariile sunt închise