Alimentatia raw vegana

7 cadouri oferite prin concurs

Odata cu aparitia primului episod din noul meu show, Ligia’s Kitchen, m-am gandit sa initiez si un concurs. Cadourile vin din partea mea, din partea site-ului Nuci de Sapun cat si a site-ului Biomania.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa va calificati, este sa scrieti o postare scurta pe blog-ul vostru despre show-ul meu. Postarea trebuie sa includa un link catre site-ul meu si un link catre video. Daca puteti, postati si video-ul. Dupa ce o faceti, lasati un comentariu aici care sa includa adresa de email (nu va fi publica), cat si link-ul catre postarea voastra. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 28 decembrie prin Random.org, iar castigatorii vor fi anuntati in aceeasi zi. Eu voi lua apoi legatura cu cei patru castigatori pentru a obtine adresa si a trimite cadourile. Mult succes!

52 de gânduri despre „7 cadouri oferite prin concurs

  1. Retetele sint minunate, arata foarte apetisant si ne bucuram de ca avem acces la site-ul tau Ligia.

    Apreciază

    1. Multumesc mult, si eu sunt foarte entuziasmata de acest proiect! Am inregistrat adresa de email si link-ul, multumesc inca odata.

      Apreciază

  2. Dupa cate i-mi dau seama ar fi cam doua stiluri in design:unul european(cam cum ai facut in showul tau) cu forme geometrice,linii curbe si in zigzag,picaturi si ornamente simple si un stil oriental care priveste mai atent natura in desfasurarea ei(animale,oameni,plante,fantezii,peisaje) care e mai putin uzat(deoarece necesita mai multa migala si un spirit artistic mai dezvoltat) dar incepe sa castige teren.Romania e undeva intre Orient si Occident,asa ca ne putem permite sa jonglam cu ambele stiluri.Ar fi frumos sa existe in timp o simbioza armonioasa intre cele doua stiluri si sa nu rezulte un kitch.

    Apreciază

  3. Ligia postasem pe facebook(pagina mea) o trimitere catre filmulet si ma gandeam ca nu vreau sa ma inscriu in concurs ca am cartea deja…doar ca m-a provocat un prieten si pana la urma am scris si link-ul catre pagina ta de web :)) asa ca ma inscriu in concurs..cine stie? poate fac cadou de Craciun cartea unei persoane 😀

    Apreciază

    1. Din pacate draga mea, se pot inscrie numai cei care posteaza pe blogul personal link-ul si video-ul cu pricina (vezi persoanele de mai sus). Sorry!

      Apreciază

  4. Trebuie sa-ti faci timp pt tine,pt a manifesta frumusetea ta interioara si exterioara.Frumosul este o alta fateta a binelui, a spiritualitatii.Cum sa nu ai timp pt bine?.Daca binele nu se manifesta,raul,uratul,kitchul deabia asteapta sa-i ia locul.Poate deaceea e si Romania asa cum e,fiindca binele e pus la colt.

    Apreciază

      1. Am uitat sa-ti spun ca au existat concursuri la alte site-uri luna aceasta, vezi categoria Aparitii Mass-Media, unde am oferit cartea mea de bucate, si vor mai exista si pe viitor.

        Apreciază

  5. Mi-a fost drag sa scriu despre site-ul tau. Sunt cateva persoane care mi-au schimbat viata in bine si te numeri printre ele.
    Sper ca la anul sa mai organizezi cursuri in Bucuresti pentru ca nu am reusit sa ajung pana acum la cursurile tale.
    Sarbatori fericite si tot ce iti doresti sa se realizeze!

    Apreciază

  6. Te citesc de mult timp, de mult timp te si admir pentru felul cum gatesti si cum reusesti sa te mentii in forma si mai ales pentru faptul ca ne impartasesti si noua minunile pe care stii sa le faci .

    Mult succes participantelor si multumesc tie Ligia pentru ca mi-ai dat sansa sa castig o carte de a ta.

    Apreciază

  7. si eu vreau sa iti multumesc Ligia. Ai avut si ai in continuare un rol important in schimbarea stilului de viata pe care il ducem eu, sotul si fiul meu de doar 1 an jumate! Mult succes in acest proiect, astept cu maaare interes noi si noi retete!

    Apreciază

      1. Ligia, poti te rog sa stergi adresa mail din textul commentului? Iti multumesc, n-as vrea sa ma umplu de spam-uri 🙂

        Apreciază

  8. Buna Ligia,
    Iti spun inca o data felicitari pentru initiativa. Pentru mine vei ramane mereu persoana care mi-a deschis ochii laaaarg de tot in privinta alimentatiei si, de atunci, nu mai contenesc sa ma informez si sa ma minunez.
    Am fost printre primii care au comandat cartea ta, insa nu m-as supara sa castig concursul si sa o ofer cu drag cuiva, caruia poate ii va schimba viata.
    Sarbatori fericite!

    Apreciază

    1. Buna Simona, si multumesc inca odata! Imi amintesc de tine inca de la inceput, si-ti multumesc ca mi-ai fost alaturi mereu. Iti doresc de asemenea sarbatori fercite si un an plini de multe momente unice alaturi de cei dragi!

      Apreciază

  9. Ligia, in primul rand felicitari pentru tot ceea ce faci. Ai ajuns la un asa grad inalt de perfectiune si tot ce faci, faci frumos si elegant, incat pare usor.
    Sunt convinsa ca nu e asa, ca in spate nu e doar har, e si multa munca, dar ma bucur ca ne impartasesti si noua din retetele tale. O sa ma bucur si mai tare daca o sa fiu castigatoarea cartii tale. Mult succes in continuare!

    Apreciază

  10. Buna, Ligia. Am scris si eu despre show-ul tau.
    Felicitari pentru tot ceea ce faci! Te urmaresc si te admir de multa vreme. Si am invatat sa mananc sanatos odata pe saptamana 😉

    Apreciază

  11. Buna seara! Sarbatori fericite!
    Am lasat si eu un mic post pe blogul meu referitor la concurs.
    Mult succes cu filmuletele „bucataresti” 😛

    Apreciază

  12. Felicitari si la cat mai multe episoade :)!
    O mica sugestie – ar fi bine ca titlul clipului sa apara si in romana pentru a fi mai usor de gasit de publicul de la noi.

    Craciun cu multe bucurii!

    Apreciază

    1. Multumesc Carmen si Craciun fericit si tie! In privinta titlului in romaneste pot fi gasita usor daca oricine face cautare atat pe google cat si pe Youtube folosind doar numele meu, sau Ligia’s Kitchen 🙂

      Apreciază

  13. Felicitari si sa ne delectezi cu cat mai multe episoade, daca se poate si in limba romana !

    Apreciază

    1. Multumesc, pana acum am ajuns 3 show-uri si in fiecare saptamana incercam sa scoatem cate unul nou. Sarbatori fericit de asemenea!

      Apreciază

Comentariile sunt închise