Evenimente

Interviu la Radio Ring

Am avut bucuria sa ofer un interviu pentru inceput de an la Lentila de Contact, un show gazduit de Mircea Hodarnau la Radio Ring. Mircea si-a dorit sa vada locatia unde se desfasoara Ligia’s Kitchen, si totodata sa afle si mai multe amanunte despre activitatea mea din anul 2010.

Multumesc sotului meu, Raoul Pop, care este intotdeauna responsabil cu partea tehnica. Show-ul acesta, cat si Ligia’s Kitchen, a fost filmat, editat si realizat de el.

9 gânduri despre „Interviu la Radio Ring

  1. Laura.Trebuia sa ma intrebi pe mine de scriu asa mult.Scriu pt ca am de unde scrie.Nu stiu cum ar trebui sa scriu sa ma intelegi.Poate inteleg altii.

    Apreciază

    1. Doru, eu sunt de acord cu ce scrii tu in mare parte … ar fi util sa iti creezi un blog propriu unde sa organizezi informatia pe diverse subiecte ….

      nu stiu cate persoane citesc comentariile asa ca informatiile pe care vrei tu sa le transmiti pot ramane necitite… in plus daca vrei sa localizezi o anumita informatie transmisa de tine este foarte greu pentru ca comentariile tale nu sunt legate neaparat de subiectul postarii Ligiei…

      Apreciază

Comentariile sunt închise