Arta filigranului de hartie (quilling)

Quilling – Arta de a Rula Hartia – Episodul Numarul 1-2

Quilling-ul este o arta exceptionala de rularea hartiei. Este folosita ca si hobby de oameni din intreaga lume si este o metoda exceptionala de relaxare si elibere a stresului. Pentru a vedea mai multe modele, apasati aici. Daca sunteti interesati sa cumparati unealta folosita in video, apasati aici. Pentru distrugatorul de documente, apasati aici.

English subtitles available directly on YouTube. Click on the video itself to be taken to its page on YouTube, where you’ll be able to turn on/off the subtitles using the CC button.

55 de gânduri despre „Quilling – Arta de a Rula Hartia – Episodul Numarul 1-2

  1. Multumesc Anna Maria! Episodul apare cam odata pe luna, fiindca deja suntem ocupati saptamanal cu show-ul Ligia’s Kitchen. Ma bucur ca ti-a placut si te mai astept!

    Apreciază

  2. Foarte frumos Ligia !!!~~~~Am sa incerc si eo sa fac ….Sper sami iasa !AM aflat multe in filmuletul tau cum sa fac floarea aia galbena si altele astept celalalt episod

    Apreciază

  3. Ce tare e chestia aia de distrus documente. Poti sa iti faci harti pt Quilling cate vrei vreau si eo de udne pot cumpara? la Creativ gasesc?

    Apreciază

    1. Aparatul acela manual se gaseste doar online. Se pot gasi la magazine de papetarie bine aprovizionate insa trebuie sa intrebi. Eu pana acum am vazut distrugatoare de documente doar electrice si mult mai scumpe. Se pot folosi si acelea insa trebuie sa te asiguri ca face fasii lungi de hartie cu margini egale.

      Apreciază

    2. Buna , poti gasi hartie, accesorii pentru quilling , lipici, lacuri si multe, multe produse pentru hand made in Iasi, in cartierul Alexandru , intre Minerva si Zimbru pe dreapta la o librarie la parterul celui de al treilea bloc turn sau sacomandati direct pe situl http://www.alcodshop.ro. Eu am luat de acolo si sunt foarte multumita.Primiti si multe sfaturi acolo.

      Apreciază

  4. Ligia dami si mie site-ul tau unde pot sa fac cat mai multe felicitari tablouri etc !nam de unde sa ma inspir. :)))

    Apreciază

  5. Foarte foarte frumos Ligia.Esti foarte talentata.Datorita tie am invatat sa fac multe forme.Te apreciez si abia astept sa apara urmatorul episod.Pe curand.

    Apreciază

  6. buna ligia,vroiam sa te intreb de unde ai luat acel distrugator de documente din primul episod deoarece pe dmail.ro este foarte mic si nu cred ca ar putea transforma hartia in fasii drepte.iti multumesc

    Apreciază

    1. Buna Cristina, l-am luat fix de la dmail.ro si face fasii egale si exact cat trebuie sa fie de late. Eu sunt multumita de el chiar daca cam de vreo doi an n-am mai pus mana pe el 🙂

      Apreciază

  7. Neatza Ligia, m-ai convins. Acum mi-am comandat ustensilele si ma apuc de treaba cum le primesc. Acum nu-mi ramane decat sa sper ca o sa-mi si iasa :)).

    Apreciază

  8. Fantastic! Cata rabdare! Cata pasiune! Mult succes! Multumim, Ligia, pt ca impartasesti cu noi pasiunile tale…

    Apreciază

  9. Esti extraordinara ! Acum lucrez si eu quilling , dar de la tine am invatat tot ce stiu ! Iti sunt recunoscatoare! Sper sa iti faci timp sa mai bagi tutoriale … deci , spor la treaba !

    Apreciază

  10. buna ligia!!!am urmarit filmuletele si mi-au placut foarte mult.chiar ca este o arta care te linisteste!!!

    Apreciază

    1. Timpul nu-mi permite sa raspund la toate comentatiile insa in postarile despre quilling am dat link atat catre distrugatorul de documente cat si catre unealta de rulat hartia, pe care o poti gasi aici.

      Apreciază

  11. Iti multumesc mult. Ma ingrijorat caci eu pe xx.07.2012 am zborul si nu stiam cum sa le fac parintilor ceva frumos ca si cadou. L-am cumparat pe 16.06.2012 dar nu am avut timp cand sa-ti multumesc.

    Apreciază

  12. Minunat eu de la dvs am invatat aceasta tehnica multumesc foarte mult!!!! Sunteti foarte talrntata

    Apreciază

    1. Daria acul acela ti-lpoti face singura,iei un ac cu gamalie,din-acela de cusut dar mare,ii tai putin sus gamalia si in fixezi intr-un bat de lemn si gata!

      Apreciază

        1. Multumesc mult Ligia!O sa astept sa reintre in stoc,deocamdata nu au si o sa-mi iau unul. :*

          Apreciază

  13. Felicitari pentru tot!Am incercat si eu azi sa fac un „tablou” buchet de flori si ce sa zic nu sunt prea incantata.Tu ce hartie folosesti?Coli A4 normale?

    Apreciază

    1. Hartia trebuie sa fie cartonata neaparat de A4 sau mai mari. Eu cand ma delectam (prin 2009) cu quilling-ul, cumparam coli mari pe care mi le taiam ulterior.

      Apreciază

      1. Am vazut pe net si chiar tu ai pus un link cu un distrugator de documente manual.Stii cumva daca este bun?Am inteles ca s-ar putea sa fie marginile incretite de la ele.

        Apreciază

        1. Loredana, uite-te la lucrari si video-uri si iti vei da seama cat de incretite sunt. Eu le-am folosit atunci si cred ca este o ustensila buna, insa fiecare cu preferintele lui.

          Apreciază

Comentariile sunt închise