Evenimente

Targul Raw Vegan de Primavara a fost un adevarat succes

Urmatorul targ Raw Generation editia a III-a, va fi pe 25 martie 2012 la Rin Grand Hotel. Mai multe amanunte vor aparea la site-ul oficial, Raw Generation Expo

Editia a Doua a Targului Raw Vegan a fost o bucurie atat pentru noi cat si pentru cei peste 2,500 de vizitatori veniti din toate colturile tarii si in special din Bucuresti. Diversitatea produselor gasite la cei 21 de expozanti veniti la randul lor din toata tara (Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Medias, Sibiu) a fost pe placul tuturor gusturilor si buzunarelor.

Am avut alaturi de noi televiziunile nationale care au facut posibila mediatizarea evenimentului in cadrul stirilor de seara si acestia au fost Pro TV, Antena 1 si Antena 3, Realitatea TV, 10 TV, cat si jurnalisti diversi si producatori de televiziuni online. Le multumimi la toti din suflet si-i asteptam cu inima larga si la targul urmator, care se va desfasura in septembrie 2011, la Bucuresti (urmeaza locatia).

Vreau sa le multumesc in special celor de al Antena 1 si 3, care au transmis in direct secvente de la targ pe tot parcursul zilei.

Imi cer scuze pentru inghesuiala de la demonstratia culinara, unde au fost peste 200 de oameni si unde am fost grabiti si stresati atat de timp cat si de dorinta cameramanilor de a capta cat mai mult. N-am anticipat o asemenea mare cerinta si in incercarea mea de a multumi pe toata lumea, a trebuit sa ma concentrez doar pe repetarea retetelor de pe putin 2 ori si mai putin pe explicarea fiecarui detaliu important. Va invit cu drag pe viitor la demonstratii culinare adevarate, unde vom avea timp pe parcursul a doua, trei ore sa discutam toate amanuntele.

Vreau din nou sa multumesc tuturor celor care au mediatizat dinainte targul raw vegan:

De asemenea transmit multumiri tuturor blogurilor (peste 50) care au ajutat la promovare!

27 de gânduri despre „Targul Raw Vegan de Primavara a fost un adevarat succes

  1. Ligia, imi pare extrem de rau.. N am putut ajunge.. Am avut un necaz in familie… Si mi doream enorm, aveam si o gramada de produse de cumparat, plus cartea ta noua, felicitari pt succes si sper ca la urmatorul targ sa ne si cunoastem 🙂

    Apreciază

    1. Ani, imi pare sincer rau sa aud asa ceva! Nu-ti fa griji ca va mai fi un targ, candva in septembrie anul acesta si sigur ne vom intalni.

      Apreciază

  2. Ce ma bucur ca a fost iar asa de bine primit targul, si de presa si de public! Mii de felicitari si la cat mai multe evenimente asa de grozave!!

    Apreciază

  3. Felicitari Ligia,
    Inca un eveniment minunat de care au avut parte atati de multi oameni!
    Totul arata superb in poze.
    Te imbratisez cu drag,
    Mihaela

    Apreciază

  4. Felicitari! La mai multe, mai dese si mai … peste tot in tara! Imi pare extrem de rau ca nu am putut ajunge nici de data aceasta …. dar la urmatorul voi face tot posibilul sa nu mai ratez.
    Luciana

    Apreciază

  5. Servus Ligia.

    Ma bucur ca te-am cunoscut si face to face. Poate nu ar fi rau ca urmatoarul targ sa fie intr-o alta locatie decat Bucuresti (Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov etc) – sunt convinsa ca multa lume si-a dorit sa vina dar nu a fost asa de aproape pentru toti.

    Apreciază

  6. Inca un eveniment minunat de care au avut parte atati de multi oameni!
    Totul arata superb in poze.

    Apreciază

  7. Felicitari, Ligia, targul a fost o reusita. Am avut ocazia sa te cunosc in fuga si sa imi iau cartea ta cu autograf si de asemenea cateva produse pe care mi le doream, plus cateva referinte pentru viitor.

    Apreciază

  8. Felicitari , milioane de felicitari! In tot si prin tot ceea ce faci esti minunata! Ma bucur ca am putut vizita targul si ma bucur ca te-am putut imbratisa si sta de vorba chiar daca atat de putin!

    Apreciază

  9. Felicitari, draga Ligia! Foarte buna oraganizarea, iar tu minunata, ca de obicei! Mi-a facut mare placere sa vad demostratia culinara pe care ai prezentat-o. Felicitari inca o data pentru toata munca depusa in promovarea hranei sanatoase!

    Apreciază

  10. Ligia, felicitari…ai reusit! Bravo tie si celor din spatele tau, sustinatorilor! Te-am vazut la TV si m-am bucurat mult …sunt mandra ca te cunosc de multa vreme…de dinaintea lor! 🙂 Iti sta f bine la TV…succes pe mai departe…te asteptam si la BC. pupici

    Apreciază

  11. Dragii mei, va multumesc la toti pentru toate comentariile. N-am apucat sa va raspund la fiecare in parte, insa imi exprim acum multumirea si aprecierea pentru toata sustinerea voastra!

    Apreciază

Comentariile sunt închise