Marturiile cititorilor

Cititorii incearca retete fara foc

Shirley Yirmeyahu, un chef din SUA, foloseste retetele mele pentru clientii ei de luni de zile. Uitati ce spune despre ele:

„Retetele Ligiei au adus un plus de sanatate dar in acelasi timp si gusturi alese in alimentatia mea vegana. Personal, am gasit retetele foarte usor de facut si necostisitoare. Ca si bucatar profesional, incerc sa introduc in alimentatia clientilor mei retetele Ligiei si cea mai iubita este reteta de salata cu maioneza. Urmez exact instructiunile din reteta si de fiecare data iese perfect. Multumesc Ligia!”

  • Ingredientele recomandate mai sus, pot fi gasite la producatori locali si la Raw Vegan Mall, plaftorma unde listam produse folosite de noi de la mai multe magazine din intreaga tara.
  • Pentru  retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 200 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile de nutritie, va invit sa achizitionati cele 8 carti ale mele tiparite pana in prezent (2017), spun asta, fiindca alte 3 sunt in lucru. Daca doriti detalii despre magazinele fizice sau online unde pot fi gasite aceste carti cat si de magazinele care livreaza in Republica Moldova si international, apasati AICI.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

4 gânduri despre „Cititorii incearca retete fara foc

  1. Sigur este foarte buna!
    Maioneza de seminte imi place s-o mananc chiar si pe paine.

    Daca vrei in viitor sa cumperi un robot de bucatarie, iti recomand Termomix, cu ultimul Termomix poti face ciorba la 37ºC, si in schimb nu mai ai nevoie de atatea roboturi de bucatarie, de exemlu, salata asta o poti face numai cu el.

    Eu dau fuga la bucatarie sa-mi pun la inmuiat semintele, maine chiar vreau s-o incerc.
    Pe curand.

    Apreciază

    1. Daniela,

      Multumesc de sugestia cu robotul Termomix, este chiar interesant si urmeaza sa ma documentez. Ma tenteaza ca are multe intr-unul 🙂 Merci mult si sa-mi spui cum ti-a placut maioneza.

      Numai bine!

      Apreciază

  2. Buna Ligia
    Despre maioneza nu pot spune nimic, nu am gustat-o simpla, caci peste ea am adaugat zarzavatul. In schimb iti pot spune ca disfrut de un pranz copios, salata de cruditati cu maioneza, si cel mai perfect gluten pe care l-am facut pana acum.
    Astept mai multe retete vegane sarate.
    Pe curand.

    Apreciază

  3. Salut!
    Salata din poza arata supeeer!
    E si una din cel mai des salate facute de mine.
    A avut un loc de mare cinste si lauda chiar si la masa de Paste.
    Multumesc inca odata pentru reteta.

    Apreciază

Comentariile sunt închise