Evenimente

Potluck in Baia Mare dedicat Zilei Internationale Raw Food

Aproape cu un an in urma, odata cu ziua internationala raw food si cu primul targ raw vegan din Romania, s-a desfasurat concomitent la Baia Mare un potluck de mare succes, ca parte din lansarea miscarii Romania Goes Raw. Acesta a fost organizat de Toni si Mia Cosma, prieteni dragi noua care au sponsorizat in totalitate evenimentul si au „gatit” zile intregi toate deliciile pe care le veti vedea mai jos. Le multumesc inca odata pentru tot efortul sustinut si sunt foarte mandra de realizarea lor!

La acest eveniment au participat peste 70 de persoane interesate sa afle cat mai mult despre raw food si beneficiile ei in viata personala. Interesul a fost si mai mare dupa ce au vazut si mancat din preparatele raw.

Daca doriti ca si in orasul d-voastra sa se intample potlucks raw food, anuntati-va printr-un comentariu lasat mai jos. Sunt in cautare de lideri pe orase, oameni cu initiativa si cu spirit organizatoric in sange 🙂 La acest punct pe Facebook se intocmeste o lista cu persoane din intreaga Romanie, asa ca stati pe aproape deoarece toate evenimentele in curs de organizare vor fi anuntate aici.

Această prezentare necesită JavaScript.

13 gânduri despre „Potluck in Baia Mare dedicat Zilei Internationale Raw Food

  1. Ok…si anul asta se mai tine? Sunt si eu din Baia Mare si as fi interesata sa particip si eu si sotul meu. Multumesc!

    Apreciază

    1. Ioana, s-ar mai tine insa este nevoie de oameni care sa ajute la asemenea eveniment. Anul trecut multi au promis multi ca ajuta, cam vre 14 persoane si s-au trezit Toni si Mia ca au ramas singuri cand a venit vorba de organizare, cautare de sala, preparare, cumparare de ingrediente si intreaga cheltuiala. Ati putea face oricand intre voi, insa biletul de intrare sa fie un platou cu bunatati raw pentru 5 persoane. Nu stiu Toni si Mia ce prograu au insa se poate si fara ei daca nu sunt disponibili. Anuntati-ma si dau anunt peste tot, poate gasit si pe alti oameni. Chiar acum pe Facebook punea inca o persoana aceeasi intrebare. Numai bine!

      Apreciază

  2. Buna Ligia,
    Felicitari pt Toni si Mia! .Asteptam actuini similare si in Timisoara. Ar fi extraordinar.
    Cu bine Olimpia.

    Apreciază

    1. Buna Olimpia,

      Mi-as dori sa poti fi in fiecare oras si sa organizez, insa asa cum spunea mai sus este imposibil. Este nevoie de voluntari pentru asemenea evenimente si oameni doritori sa se implice, fiindca aceste evenimente pot fi posibile in orice oras, chiar si cu 4-7 oameni la cineva acasa. Acum la Facebook, la grupul Alimentie Vegana Fara Foc am inceptut sa organizez mai temeinic oamenii in functie de orasul in care se afla, pentru a trece la actiune. Te trec pe lista si tinem legatura. Chiar daca timpul nu-mi perminte voi incerca sa anunt evenimentele/intalnirile aici.

      Multumesc pentru suport si contez pe tine!
      Ligia

      Apreciază

      1. Buna Ligia,

        Mi-ar placea si as fi dispusa sa ajut la organizarea unui astfel de eveniment chiar la noi acasa (daca nu deranjeaza faptul ca avem 2 pisici), in cazul in care nu gasim o alta locatie. Ar incapea cam 7 persoane. Tinem legatura.

        O zi frumoasa.
        Olimpia

        Apreciază

    1. Se fac acum inscrieri pe Facebook, la grupul meu Alimentatie Vegana Fara Foc si daca se va intampla ceva, voi anunta la site sau acolo. Avem deocamdata 3 oameni inscrisi si avem nevoie de cineva cu initiativa pentru organiare generala.

      Apreciază

    1. Se va face, deocamdata pe Facebook la grupul meu ,Alimentatie Vegana Fara Foc s-a facut o lista frumusica. Urmeaza sa ma anunte data si o voi posta aici.

      Apreciază

  3. Buna Ligia,
    Spuneai ceva de colon hidroterapie, aminteai tu de un loc unde ai fost foarte multumita de rezutate, imi poti spune cum se numeste te rog ?

    Apreciază

Comentariile sunt închise