Alimentatia raw vegana · Evenimente

Intalniri raw in diferite orase ale tarii!

Luna august si septembrie va aduce vesti bune pentru cei aflati in orasele Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Cluj, Iasi. Urmeaza sa se intample raw potlucks in orasele mentionate cat si in altele pe care le voi anunta pe parcurs. Coordonatorii voluntari din fiecare oras vor organiza intalniri in aer liber sau in locatii diferite, fara ca eu sa fiu prezenta la evenimente. Eu voi participa doar la potluck-ul de la Bucuresti, 25 septembrie 2011.

Intai de toate sa lamurim acest termen, relativ nou pentru noi toti. Potluck inseamna o intalnire la care toata lumea prezenta aduce un platou care sa contina un preparat raw vegan pentru 5 persoane. Este obligatoriu ca fiecare sa vina pregatit cu ustensile necesare personale (si paturica daca intalnirea este in aer liber). Dar haideti sa vedem care va fi programul…

Picnic Raw Vegan
Localitatea: Timisoara
Organizator: Andreea
Numar de contact:
0753.071.883
Locatia de intalnire:
in fata Parcului Botanic
Data:
27 august, 2011
Ora
16:00
Update 31 august: Poze de la potluck

Potluck Raw Vegan
Localitatea: Pitesti
Coordonator: Nicu Orbisor, norbisor@gmail.com
Confirmari: la 0731.400.157
Locatia: Valea Ursului, str. Boierilor nr 39
Data: 9 septembrie
Ora: 18:00

Picnic Raw Vegan
Localitatea: Iasi
Coordonatori: Alina, Georgiana si Vlad
Numar de contact: 0749.618.879
Locatia de intalnire: parcarea de la manastirea Cetatuia
Data: 10 septembrie, 2011
Ora: ora 11

Picnic Raw Vegan
Localitatea: Cluj
Locatia de intalnire: Samasara Tea House, sala cu mese din partea stanga, str. Emil Racovita 27
Coordonator: Anca si Ligia Pop (s-ar putea sa ajung)
Numar de contact: 0745.372.558
Data: 10 septembrie, 2011
Ora: 17:30
Cerinta: Nu se va percepe nici o taxa de inchiriere, insa ni s-a sugerat ca fiecare participant sa consume cel putin un ceai sau o alta bautura.

Potluck Raw Vegan
Localitatea: Bucuresti
Organizator: Ligia Pop
Locatia: Rin Grand Hotel
Data: 25 septembrie, 2011
Ora: 18:00

Potluck-ul de la Bucuresti, se va desfasura in aceeasi zi cu Targul Raw Generation, dar in sala Strasbourg. Pentru mai multe amanunte despre adresa, vedeti link-ul dat mai sus.

Pentru oameni entuziasti care doresc sa organizeze intalniri de genul acesta si in orasele lor, o sa va rog sa luati legatura cu mine pentru ca am nevoie de coordonatori pe judete.

Stati pe aproape, pentru ca voi lista si alte evenimente de interes raw food din tara pe site-ul meu.

38 de gânduri despre „Intalniri raw in diferite orase ale tarii!

  1. Minunat! Sunt din Iasi, in masura posibilitatilor as vrea sa particip la intalnire, cu cine pot lua legatura pentru mai multe detalii? Ma gandesc ca blenderul nu are ce cauta in parcare la Cetatuia :))

    Cu drag, Ioana

    Apreciază

    1. Ioana, am precizat acum in postare datele de contact si amanuntele intalnirii. Multe poze sa faceti cu totii fiindca vreau neaparat sa le postez aici.

      Apreciază

    1. Delia, se poate face oricand la Sibiu fiindca avem deja vreo 5-7 doritori, insa avem nevoie de cineva sa-i mobilizeze si sa-i aduca pe toti la un picnic raw.

      Apreciază

    1. Dana, astept sa se ofere cineva pentru a organiza un asftel de picnic. Am sa fac o strigare si pe Facebook, la grupul meu Alimentatie Vegana Fara Foc, poate, poate…

      Apreciază

  2. Ligia, in Timisoara am ramas la data de 27 august nu 25 🙂 poti sa corectezi pliizzz? 😀 in 25 nu am cum sa fiu acolo. Merci!!

    Apreciază

  3. Ca o completare pentru Iaşi… ne putem vedea şi în staţia aia de autobuz din preajma Sirajului(cei care nu vin cu maşina). S-a ales parcarea… pentru că părea locul cel mai ok unde să-ţi laşi maşină prin zonă.

    Apreciază

  4. ok, pai hai sa intram in legatura cu ei si sa vedem cum putem organiza. Singura nu ma incumet ptr ca am un servici foarte solicitant 😦 . Pe mail-ul meu imi pot scrie sa vedem cum putem face sa fie un efort colectiv. 🙂

    Apreciază

  5. Pentru Constanta ce reprezentant ati gasit? Sunt medic si vegetariana in proportie de 90% de aprox. 2 ani. La fel si sotul meu.

    Apreciază

    1. Buna ziua,

      Daca doriti sa va ocupati de organizare, cu mare drag adun o lista de oameni si anutam un picnic si la Constanta. Daca aveti ceva in minte, o locatie, o data si un timp eu fac anuntul si va voi anunta imediat cum se inscriu oamenii. Multumesc mult de tot pentru dorinta de a ajuta! N-ati vrea sa participati cu o prezentare de sanatate, la Targul Raw Generation din 25 septembrie? Ne-ati ajuta enorm cu vastele dvs. cunostinte.

      O zi minunata!

      Apreciază

    2. buna,
      sunt din Constanta si ma intereseaza orice eveniment raw care se desfasoara in oras.
      Va multumesc

      Apreciază

  6. Cu drag as dori sa ma ocup de organizarea unui astfel de picnic. Timpul il gasim insa cu zgarcenie. Dar daca nu se doreste a fi ceva pretentios ci doar o intalnire de placere cu persoane care au cel putin o tema de discutie comuna, ar fi interesant. Suntem abia la inceputul dietei noastre preponderent raw vegan si nu cred ca sunt in masura sa aduc ceva nou intr-o prezentare de sanatate. La cata de multa informatie exista inca neasimilata atat literar cat si in vasta lume a internetului, in cele 1-2 ore pe care acord aproape zilnic pentru studiu ajung mereu la concluzia lui Socrate: stiu ca nu stiu nimic. Cat despre Targul Raw generation din 25 sept din Bucuresti, vom incerca sa ajungem, desi suntem la un congres in Timisoara in acea perioada.
    Multumim pentru increderea acordata!

    Apreciază

  7. ligia am renuntat la carne de 6 luni iar la lactate,pste de 2 luni.beau zilnic o data suc de iarba de grau si mananc cam 40%CRUD PE ZI ,CAM PUTIN STIUpoate in unele zile nici atat.mi-am facut analizele si am lipsa de fier,ce sa ma fac acum parca nu as manca iarasi ficatei asa cum spune medicul.greu tare si cu timpul fiincdca am inceput serviciul unde stau 11 ore.ce ma poti sfatui?

    Apreciază

    1. Raluca draga, ti-ai raspuns singura la intrebare. Mareste procentul de crud pana la 60% si ia zilnic suplimente de chlorella si spirulina, plus pana la 2 l de sucuri verzi de legume, legume diversificata si procent cat mai limitat de fructe. Stiu, vara avem tentinda sa consumam procent mai mare de fructe decat de legume si nu e sanatos pentru ficat si mai ales pentru sistemul imunitar, care devine slabit de la atata zahar, chiar si natural. Urmareste piramida raw food te rog si totul va fi bine. Lasa ficateii fiindca nu ei iti vor oferi fierul de care ai nevoie, nici macar nu se va asimila din cauza bagajului de toxine cu care sunt incarcati. Ficatul este la orice vietate ca un filtru, plin de toxine si mai ales pesticide depozitate in timp, asa ca i-ai gandul de la ei 🙂 Si nu in ultimul rand, nu uita ca mancarea nu este totul, daca tu esti zilnic in stres continuu sau nu te odihnesti suficient, poti manca foarte bine insa corpul nu este atat de lipsit de energie ca nu este in stare sa asimileze tot ce i se da. Mare grija, toate merg impreuna – sanatatea fizica interioara si exterioara cu sanatatea mentala. Sanatate!

      Apreciază

    1. Delia draga, daca organizati o intalnire in Sibiu sa ma anuntati neaparat, ca sa anunt la randul meu pe unde pot. Am nevoie de amanunte legate de locul de intalnire, ora, numarul de telefon al unei persoane de legatura. Multumesc mult de tot pentru ajutor!

      Apreciază

      1. ok, pai hai ca ma interesez maine daca putem face acolo, vorbesc cu prietenii si stabilim o data. Am sa-ti trimit detaliile pe e-mail. Noapte buna 🙂

        Apreciază

        1. Salut Delia! Ati organizat ceva pana la urma? In cazul in care nu ati hotarat nimic inca, am vorbit cu Paula si ea e dispusa sa ne primeasca la ea in curte la picnic. Si ma gandeam sa facem asta vineri (adica maine:) in jurul orei 12.
          Cum ti se pare?

          Apreciază

      2. Hello ar fi fost minunat daca noi toti nu am fi fost oamenii muncii 😦 din pacate suntem la servici, unii pana la 16 altii pana la 18 …. deci nu vad cum am putea maine la ora 12 … :((

        Apreciază

        1. Asa e, ai dreptate, nu toata lumea e in vacanta..Eu nu o sa fiu in Sibiu weekendul asta, asa ca daca mergeti la picnic, va doresc distractie placuta!daca nu…tinem legatura 😉

          Apreciază

Comentariile sunt închise