Evenimente

Poze de la potluck-ul din Iasi!

Pe data de 10 septembrie 2011, ca parte din intalnirile raw anuntate pe site-ul meu, a avut loc un raw food picnic in Iasi, organizat de Alina Calistru. Ea mi-a trimis urmatorul mesaj cu poze despre cum au decurs lucrurile. Ii multumesc pentru frumoasa organizare si astept cu nerabdare sa organizeze viitoare potluck-uri!

Această prezentare necesită JavaScript.

Ma bucur ca ne-ai dat sansa sa ne intalnim cu oameni de asemenea valoare ca Irina, Vladimir, Luciana, Adi, Irina, Valentin, Andrei si micul Valentin Jr. Desi nu am fost prea multi, cred ca persoanalele care au fost de fata nu regreta ca au ales sa isi petreaca ziua astfel.

Intalnirea a inceput la ora 11:15 si s-a incheiat in jurul orei 15:00. Am descoperit ca avem pasiuni comune si in alte arii, ca am putea organiza intalniri raw in cadrul unor evenimente locale, cum ar fi un program ce promoveaza mancatul linistit, opus celui de tip fast food.

E drept ca majoritatea sunt intr-un proces catre o hrana sanatoasa si curiozitatea i-a manat pe unii sa descopere acest nou stil de viata raw vegan. Toti au fost surprinsi intr-un mod cat se poate de placut de gustul mancarii. Ca si feluri de mancare am avut orez de conopida, o salata fantastica de cruditati, guacamole, gem de prune, mere, morcovi, migdale, banane si am sarbatorit cu un pahar de gingerata.

Pentru fiecare participant am dat o „vedere” cu piramida raw si pentru cei care au gatit am dat 3 diplome. Pentru cel mai ochios preparat si pentru cel mai complex fel de mancare a primit diplome Irina D. si pentru cel mai delicios preparat a primit diploma Andrei C. In incheiere vrem sa iti multumim pentru minunata surpriza de a ne suna si de a fi alaturi de noi!

10 gânduri despre „Poze de la potluck-ul din Iasi!

  1. Ma bucur nespus de mult ca am intalnit persoane noi care au ganduri si pasiuni comune cu ale noastre.
    Abia astept urmatoarea intalnire! 😀

    P.S.1 Felul de mancare preparat de Irina D. (guacamole) a fost mirific! 😀
    P.S.2 S-au mancat toate felurile de mancare acolo, nimic nu a mai ramas pentru „la pachet” 🙂

    Apreciază

  2. Ma bucur ca am participat si am intalnit acesti oameni minunati, salutari Irinei de la Bacau, ii multumim ca a facut efortul de a veni tocmai de acolo si abia astept urmatoarea intalnire!
    Aaaa…si felicitari Alinei pt organizare, in ziua de azi deschizatorii de drumuri sunt foarte pretiosi.Multumim pentru eforturi!
    Irina D.

    Apreciază

  3. Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine si sper sa repetam cat mai curand acesta intalnire 🙂 sa aveti o seara minunata

    Apreciază

  4. Buna.imi doresc de mult sa adopt acest stil de viata.Daca se intampla sa se mai organizeze astfel de intalniri sa stiti ca voi veni cu cea mai mare placere.

    Apreciază

Comentariile sunt închise