Carti valoroase · Evenimente · Retete fara foc

Lansarea cartii Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi!

Update 2017: Cartea prezentata mai jos, este acum la a III editie, si are titlul Deserturi raw pentru parinti si copii sanatosi, iar aici gasiti cuprinsul. Coperta arata asa.

Update 2014: Cartea prezentata mai jos, este acum la editia a II-a, are alta coperta si este imbogatita cu inca 30 de retete noi de deserturi care nu pot fi gasite in alta carte, avand un total de 80 de retete. Cartea „Deserturi Pentru Parinti si Copii Sanatosi”, plus toate celelalte carti ale mele pot fi gasite in orice librarie din tara.

Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, ed. II
Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, ed. II

Dragii mei, chiar acum vin de la editura si am vesti minunate! La multe persoane le-a placut afisul pentru Raw Generation, pe care figura o poza cu un desert apetisant. Ei, nu era doar la intamplare… Planuiam cu inima la gura sa lansez noua mea carte la expo, dar nu stiam daca va fi gata la timp. Puteti vedea si poze de la lansare chiar aici.

Asa arata coperta cartii. Sunt 50 de retete de deserturi, fantastic de delicioase si sanatoase, toate adunate intr-o carte de peste 130 de pagini, de care sunt mandra, la care am lucrat impreuna cu sotul meu, de mai mult de sase luni, tiparita la cea mai inalta calitate.

Va astept pe toti cu drag la expo! Ne vedem duminica la Raw Generation!

Pentru cei care nu vor putea veni, cartea este deja listata la Raw Vegan Mall si in librariile din tara.

23 de gânduri despre „Lansarea cartii Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi!

    1. Oricine poate veni, Cuca! Haide, ca te astept! Asta-i valabila si pentru editia din aceasta toamna, cat si pentru editiile viitoare (organizez doua targuri pe an). Sunt deschise tututor care vor sa afle mai multe despre raw food.

      Apreciază

  1. Abia astept sa o primesc! Sigur copiii vor fi incantati si va fi mai usor sa-i conving ca deserturile cunoscute au si alternative sanatoase!
    Pupici si mult ,mult succes la prezentare!

    Apreciază

  2. Felicitari, Ligia! Asteptam o carte de genul asa mai ales pentru puiutul meu pe care incerc sa il feresc de toate dulciurile concentrate, dar trebuie sa ii ofer alternative.
    Sper sa reusesc sa ajung si eu la targ. Pupici

    Apreciază

  3. Mers, vazut, cumparat! 🙂 Cartea arata impecabil, draga Ligia! De retete nu mai vorbesc, abia astept sa le incerc. Felicitari din toata inima!

    Apreciază

  4. Felicitari! O rasfoiesc si ma tot intreb cu care reteta sa incep. 🙂 Am mancat insa,la targ, un tort tare bun, facut de tine, cu glazura de ciocolata pe deasupra. Banuiesc ca este extrem de simplu, deci, te rugam, impartaseste-ne reteta. Asteptam cu nerabdare.

    Apreciază

    1. Ana Maria, multumesc frumos! Urmeaza sa postam reteta, din pacate deja am inceput sa ma pregatesc pentru targul urmator si timpul liber este limitat. Multumesc mut si te astept cu drag si la a 4-a editie.

      Apreciază

  5. Draga Ligia imi pare rau dar pe mailu-ul meu nu apar pozele.Te rog frumos sa mi le mai trimiti odataIti multumesc mult.In alta ordine de idei felicitari pentru carte cu dulciurile prezentate in ea imi voi rasfata familia si in special pe cei doi nepoti.
    Georgeta Varzariu
    27.09.2011

    Apreciază

  6. spune-mi te rog de unde pot cumpara cartea. am un bebe mic si sunt nerabdatoare sa ii pregatesc cate ceva. succes in continuare

    Apreciază

    1. Buna Daniela si multumesc pentru interesul tau! Cartile mele se gasesc la magazinul online Raw Vegan Mall si daca nu te descurci, imi poti lasa trimite mie un email cu adresa ta si datele din buletin (ligiapop@gmail.com). Numai bine!

      Apreciază

  7. Draga Ligia,azi am primit cartea de la tine. Langa ea am descoperit un frumos cadou pentru care iti multumesc foarte mult. Cartea este deosebita( isi merita toti banutii, chiar daca la inceput mi s-a parut putin cam scumpa) iar de la copii am primit deja cateva comenzi. Si cred ca voi incepe cu reteta de „Bulgarasi colorati”.
    Mult succes in continuare!
    Te imbratisez cu drag!

    Apreciază

Comentariile sunt închise