Evenimente

Poze si impresii de la Targul de Toamna Raw Generation

Editia a III-a a Targului Raw Generation a fost un succes care a depasit asteptarile noastre. Am intalnit peste 3,000 de oameni minunati, care au venit echipati cu informatii si dorinta de a-si schimba stilul de viata.

Multi dintre vizitatori au venit deja cu „tema facuta de acasa”, cu lista de cumparaturi deja stabilita, stiind ce vor si doar avand intrebari de clarificare. Asta a fost o surpriza placuta pentru noi, pentru ca la editiile anterioare, oamenii inca nu stiau ce inseamna raw food si aveau multe intrebari. Acum deja ne simteam ca intr-o familie in care fiecare incercam sa ne ajutam unul pe altul prin intrebari, raspunsuri si opinii.

Bucuria cea mai mare a fost cand am descoperit multe persoane care mi-au marturisit ca si-au schimbat stilul de viata si consuma deja o proportie mare de raw food si care mi-au multumit pentru ajutor.

Vrem sa le transmitem multumirile noastre tuturor celor care au ales sa-si petreaca timpul lor pretios la targul nostru si ii asteptam cu drag si la editiile viitoare!

De asemenea dorim sa multumim mass-mediei si bloggerilor pentru suportul acordat!

Această prezentare necesită JavaScript.

Vor urma poze de la lansarea de carte, demo-ul culinar si potluck-ul raw vegan…

25 de gânduri despre „Poze si impresii de la Targul de Toamna Raw Generation

  1. Imi pare asa de rau ca nu am putut ajunge!!! Ligia, pe cand o editie viitoare? Cred ca sunt multi care au ratat-o si isi doresc mult sa participe.

    Apreciază

  2. Buna ziua,
    asa cum v-am promis am realizat o succinta prezentare a cartii dvs.+melodia bonus(Céline Dion)

    ps:…si cand ma gandesc ca a inceput totul intr-o senina zi de mai 2010…:)
    Va felicit si va stimez,Michelle

    Apreciază

  3. Foarte frumos! Felicitari!insa toate lucrurile bune se intampla Bucuresti,in provincie (cel putin in Iasi de unde sunt eu)nu organizeaza nimeni astfel de targuri.

    Apreciază

    1. Stiu, Lavandine, si eu simt la fel, vezi, eu sunt din Botosani, e chiar mai rau! Noi am fost, totusi, in Bucuresti week-endul asta, special pt targul Ligiei si am luat si fetita de 7 ani care e mare amatoare de facut si consumat raw&vegan food. Am vazut si cumparat lucruri pe care nu le vad pe aici, plus cartile Ligiei. E drept, gasesti si pe net, dar pana acum eu n-am luat nimic raw de pe net, pana n-am pus mana! Si am servit masa de 2 ori la casa raw.z, ceea ce a plusat extrem de mult la capitolul „impresie artistica” in ce priveste tendinta familiei noastre de „go raw” (ca pentru mine, e o certitudine deja). So, curaj si initiativa! Suntem alaturi unii de altii!
      Tess (sau Gabriela Lungu in grupul facebook al Ligiei)

      Apreciază

  4. Felicitari! Pe cand putem sa va vedem si noi de la Arad sau prin preajma, Timisoara,Oradea, Deva. Venim negresit.

    Apreciază

  5. Felicitari si asi dori sa ne vedem si in Brasov avem si noi oras frumos si mai mult decat atat sunt sigura ca si in orasul nostru sunt multi doritori si consumatori de hrana VIE .
    Va imbratisez cu drag si sper sa ne intalnim

    Apreciază

    1. Gabriela, mi-as dori si eu insa poate pe viitor! Consumatori de raw food sunt in toata tara si o spun cu mare bucurie. Ar fi o bucurie enorma sa pot sa organizez in toate aceste orase evenimente raw la care participarea sa fie maxima. Multa sanatate!

      Apreciază

  6. Salutari Ligia si felicitari pt targ !as vrea sa stiu ce televiziuni vor arata sau au aratat deja, reportaje de la targ…am vazut ca ai dat un interviu la B1TV daca poti sa imi dai link-uri te rog mult….te sarut si iti multumesc

    Apreciază

Comentariile sunt închise