Evenimente

Am fost aleasa pentru programul YouTube Next Chef!

The English language version of this article is here. Versiunea in limba romana e mai jos, sub poza.

Update: Multumesc pentru toate comentariile minunate si ca ne sunteti alaturi!

Acum ceva timp in urma am auzit de programul promovat de Google numit „YouTube Next Chef„. Cu mici sperante am facut aplicatia pentru acest program exceptional in care YouTube promitea instruirea legata de imbunatatirea calitatii si perfectionarea show-ului, printr-un curs ce a fost programat pentru 12 saptamani, cat si promovarea la scara larga a castigatorilor.

Timpul a trecut si acum cateva zile am primit confirmarea ca sunt una dintre castigatoare. Nici nu-mi venea sa cred, mai ales ca ma gandeam ca a fost un juriu care a analizat mii de show-uri de bucatarie de pe YouTube si mai ales ca trebuiau sa aleaga doar 16 concurenti din intreaga lume. Pentru mine a fost un miracol si bucuria a fost fara margini.

Imediat ce am aflat vestea am luat legatura cu cei de la YouTube si am fost anuntati ca vom fi contactati de presa americana, pentru ca va exista un mare interes din partea lor, tinand cont de importanta acestui eveniment international. Asa a si fost si azi noapte, pe la 1 (ora Romaniei), noi discutam la telefon cu unul dintre primii jurnalisti interesati de povestea noastra. Asa cum a promis, pe 9 noiembrie, 2011 am aparut pe blogul ziarului unde lucreaza, Sun Sentinel (din South Florida) articolul despre noi, care am inteles ca va aparea si in ziarul tiparit in cateva zile.

Update: Am aparut de asemenea pe data de 16 noiembrie, 2011 si in revista de renume american, Forbes si suntem peste masura de fericiti de interesul mass-mediei in acest subiect.

N-am avut voie sa divulgam secretul pana pe 9 noiembrie, cand s-a facut anuntul oficial in intreaga lume. N-am cuvinte suficiente de multumire si de abia astept sa inceapa cursurile!

Puteti viziona toate episoadele show-ului meu, Ligia’s Kitchen, aici, si daca nu sunteti subscrisi, va invit cu aceasta ocazie sa o faceti.

I was chosen for YouTube’s Next Chef Program!

A little while ago, I heard about a contest Google had announced, called the YouTube Next Chef Program. I applied, but didn’t think I’d win, particularly because the field of applicants was global, and the program promised to be exceptionally good in terms of the training and rewards offered.

Winners would receive a 12-week training course in improving the quality and content of their videos, in marketing and promoting their videos and shows, and would also receive a package worth about $15,000 in exposure across YouTube and in new video equipment.

Time passed quickly and last week, I found out to my amazement that I’d been chosen as one of the 16 winners! I couldn’t believe it! For me, it was nothing short of a miracle, and my joy matched the surprise I got.

I got in touch with the folks at YouTube to find out the details, and was advised to be ready to receive inquiries from the American media. True to their word, just last night, around 1 pm our time, we were talking with a journalist from the Sun Sentinel, one of the biggest (if not the biggest) papers in South Florida, who then wrote about me on his blog. I understand my show and I will also be mentioned in the printed version of the newspaper in a few days.

I couldn’t say anything until today, when the official announcement was made on the YouTube blog. I can’t thank Google enough, and I can’t wait for the courses to begin!

You can watch all the episodes of my show, Ligia’s Kitchen, here. And if you’re not yet subscribed, let me invite you now to do so.

69 de gânduri despre „Am fost aleasa pentru programul YouTube Next Chef!

  1. Adevărul este că reușești să ne convingi cu seriozitatea ta și sigur experimentăm multe dintre rețetele tale 🙂
    Era inevitabil să îți fie recunoscute hărnicia, creativitatea și seriozitatea.

    Apreciază

      1. Draga Ligia! Te rog sa clarifici cu tehnicienii sit-ului tau ca sa putem viziona si noi din Germania clipurile tale.
        Este vorbe de drepturi GEMA care lispesc sit-ului tau si-mpiedica derularea clipurilor in Germania.
        Multumesc mult! Te iubim!
        Dumnezeu cu tine!
        Johann – Bayern

        Apreciază

        1. Din pacate, problema este la YouTube si aceste video-uri nu se pot vedea din Germania nici la site-ul meu nici la site-ul oficial YouTube. Am luat legatura cu cei de la YouTube si se pare ca au probleme de copyright cu cei din Germania, Belgia, Franta si alte cateva tari. Noi nu putem face nimic fiindca ei sunt in dispune de anul trecut si ni s-a spus ca va dura o perioada. Numai bine!

          Apreciază

  2. Congratulations, dear Ligia, you deserve that, it’s a recognition of your work and your dedication. Perhaps you are not aware of it, but you have changed many destinies, and many people followed you on this path. I am one of them, and I thank you a lot for that.
    God bless you!

    Apreciază

  3. Felicitari!!! ma bucur ca ai fost aleasa tu din mai multe motive,pentru ca te ocupi de bucataria raw,pentru ca reprezinti Romania si pentru ca esti o persoana pasionata de munca ei….chiar ma bucur sa stiu ca primesti atentia si aprecierea de care esti vrednica!

    Apreciază

  4. Ligia,ma bucur pentru tine,felicitari,draga noastra meriti din plin…e munca si daruirea ta…asta e rasplata!Succes in continuare si…sanatate!

    Apreciază

  5. Felicitari Ligia!
    Ma bucur foarte mult de succesul tau.
    Esti o adevarata inspiratie pentru foarte multi oameni.

    Marina Farrell

    Apreciază

  6. Ma bucur enorm pt tine! Iti meriti succesul din plin! Din tot sufletul iti urez succces si-ti sunt alaturi, mandra ca te-am descoperit demult. Multumiri pt tot ce faci pt noi!

    Cu respect si plecaciune,
    Iulia Lung.

    Apreciază

  7. Nu mai putin important: multumiri infinite lui Raul, eroul care promoveaza Romania si care-si sustine nevasta cu atata succes. BRAVO!
    Cu respect,
    Iulia Lung.

    Apreciază

  8. Felicitari Ligia! Ma bucur foarte mult pentru tine si este o mare realizare. Nu pot decat sa-mi imaginez satisfactia si bucuria din sufletul tau. Le meriti din plin si sper sa ai parte de multe asemenea momente pentru ca meriti mult mai mult! Ne motivezi pe atatia sa facem o schimbare in viata noastra si un pas mare catre sanatate. In vremuri tulburi cand nu stim ce mancam si cat suntem de otraviti, Aduci o raza de lumina care ne ghideaza pe drumul cel bun.

    Cu multumiri si aprecieri,

    Diana Toader.

    Apreciază

  9. Super veste, ma bucur nespus ca ai fost rasplatita pentru dragostea ta pentru stilul de viata sanatos si pentru perseverenta cu care il promovezi.Meriti din plin acest lucru ,esti o persoana foarte ambitioasa si un exemplu bun de urmat.FELICITARI !

    Apreciază

  10. Felicitari, Ligia…ma bucur mult sa aud asa vesti frumoase …sa te ajute Dumnezeu in toate…sa auzim doar de lucruri bune si la cat mai multe vesti de genul asta!!! pupici…esti TARE!

    Apreciază

  11. Draga mea,

    Nimic de mirare, pentru ca nu degeaba se spune ¨dupa fapta si rasplata¨,nu-i asa?
    Bucuria mea pentru aceasta izbanda e imensa,la fel ca si recunostinta pentru bunatatea si generozitatea ta.Faci parte dintre cei putini care schimba lumea,care modifica vieti.De aceea ingerii sint cu tine.
    Cu mare drag,imbratisez intreaga echipa:)

    Apreciază

  12. Multumesc din inima la toata lumea! Ati fost intotdeauna alaturi de noi si apreciez ca si de data aceasta ati intervenit cu gandurile voastre bune si cuvintele de incurajare!

    Apreciază

  13. Felicitari.
    Sa te bucuri si sa ne bucuri si pe noi cei care asteptam cu nerabdare noi retete de la tine,

    Apreciază

  14. Felicitari! Asta demonstreaza inca o data ca romanii sunt oameni talentati si harnici. Mult succes in continuare. Felicitari si lui Raoul ptr sprijinul pe care ti-l acorda. Olimpia

    Apreciază

  15. Felicitari Ligia si Raul,
    oameni cinstiti si minunati. Ma bucur tare mult pentru voi, nimic nu e intamplator in lumea asta.
    Multa putere de munca, fericre si pace va doresc,
    Va imbratisez,
    Mihaela

    Apreciază

  16. Felicitari! Va urmaresc de putin timp, incantata fiind de acest stil alimentar si de viata promovat de dvs. Va doresc toate cele bune si mult succes in continuare! Cu stima, Antonia 🙂

    Apreciază

  17. Foarte bine! Felicitari si multa bafta in continuare!
    Am aflat despre performanta ta de pe blogul lui Chinezu si am aruncat un ochi si pe-aici.
    Super! M-am abonat si la e-mail. Nu sunt chiar vegan, dar zilnic incerc sa mananc ceva crud, iar miercurea si vinerea nu mananc carne deloc. Ma gandesc ca ma pot inspira din ceea ce publici tu 🙂 Spor!
    Acum este prea tarziu dar iti promit o surpriza pentru miercurea viitoare, cand am pe blog rubrica Miercurea fara carne.

    Apreciază

    1. Multumesc mult de tot pentru tot suportul! In privinta retetelor, toate au fost create pentru persoane ca tine fiindca nu incerc sa prefac Romania intr-o lume vegana. Fiecare alege in dreptul lui insa scopul meu este sa-i determin sa consume si preparate sanatoase care sa includa multe alimente naturale si de natura vegetala. Daca ei vor alege sa abandoneze produsele animale, ma vor face si mai fericita insa alegerea le apartine.

      De abia astept surpriza miercurea viitoare si simte-te oricand liber sa preiei video-urile de la YouTube, show-ul Ligia’s Kitchen sau fragemente de retete de la blog-ul meu (cu mentionarea sursei cu un link inclus). Mult spor si sa ne auzim sanatosi!

      Apreciază

  18. Rupe-le gura , Ligia!! Lasa-i paf pe toti, ai toate atuurile de partea ta, noi iti facem galerie de aici din fundatura si pe minunatu youtube 😉 pupaceli de felicitari . sunte-ti cei mai tari.. champions..

    Apreciază

  19. Felicitari!!! Imi plac mult retele prezentate si modul in care le faci sa para usor de realizat, aspectuoase si apetisante! Mi-ai oferit o alternativa la mancarea traditionala de care ma cam saturasem! Am dat de blogul tau exact cand ma intrebam ce oare „altceva” as putea gati/prepara? Multumesc si inca o data felicitari pentru realizarile voastre!!!

    Apreciază

    1. Sunt curios ce gandesc cei ineresati despre Ligia!!!??? Eu ma tem, ca prima lor impresie este ca Ligia a urmarit si si-a ajuns scopul, sa fie cineva. Sa faca o cariera. Ceea ce a realizat deja….
      Dar, indiferent de parerea unora, contribuita Ligiei la a „imbuni lumea” este promitatoare.
      Felicitari de la cei din Bayern – Johann
      PS – sunt nascut vegetaria, sunt a treia generatie fara carne si peste. Ovo-lacto-vegetarian 🙂

      Apreciază

  20. Ligia’s Kitchen is beautiful and your productions are very informative. I am incorporating your recipes into my families daily menu. We are making the transition to vegetarian – vegan – raw foods. Your expertise as a Raw Food’s chef and your sharing the knowledge is provides inspiration and shows how easy and delicious it can be. Peace & Blessings and Kudos for the efforts of you and your husband.

    Apreciază

  21. Pingback: Sporty Choco -

Comentariile sunt închise