Evenimente

Aparitie in revista americana Forbes

Bucurie mare!!! Pe 17 noiembrie am aparut in renumita revista americana Forbes, alaturi de cei 15 castigatori ai programului international YouTube Next Chef. Daca nu stiti despre ce este vorba, vedeti postarea mea anterioara.

Am stiut ca YouTube Next Chef va fi mediatizat in toata lumea, insa nu ma asteptam la atata promovare si mai ales sa atragem atentia revistei Forbes. De fapt ce ma tot mir, fiindca YouTube a ajuns o putere in intreaga lume si spre bucuria noastra, ni s-a spus ca e doar inceputul. Pe toata durata cursurilor pana in ianuarie vor mai fi astfel de evenimente interesante pe care le asteptam cu nerabdare.

33 de gânduri despre „Aparitie in revista americana Forbes

  1. Felicitari, Ligia! Mult succes in continuare! Multumim din suflet retetele minunate , sanatoase 🙂 .
    Toate cele bune!

    Apreciază

  2. Buna
    Felicitari si mult succes si mai departe !O singura observatie am..E bine sa folosesti la demonstratiile cu public manusi ..asa ca peste tot(vezi plafar Baneasa unde se fac sucuri naturale,restaurantele care fac afara gratar ,,etc ) E mai igienic si da incredere musafirilor …Mie mi se pare o chestie de igiena si oligatorie chiar .Toate cele bune

    Apreciază

  3. Felicitari,ma bucur foarte mult ca munca ta este apreciata…te admir…si te urmaresc in continuare in tot ceeea ce faci…multa bafta…:)

    Apreciază

  4. M-am bucurat inca de la primul mail primit cu anuntul tau surprinzator ca ati fost rasplatiti sincer pentru ce faceti. Ai aparut si in Forbes ! din ce in ce mai bine ! Eu citesc cam tot ce publici tu si urmaresc si filmuletele, nu am mai scris pana acum, dar m-a „impins” la asta tocmai vestea buna si aprecierea care o am pt ce faceti voi. Sigur o sa iti mearga bine in continuare, asa ca nu o sa iti spun neaparat bafta cat sa ne impartasesti si noua din experientele tale, care nu vor semana sigur cu ale noastre. Numai bine si sa va bucurati de ce urmeaza

    Apreciază

  5. Felicitari! Esti un exemplu bun si pentru alti bucatari sau gospodine!
    Mult succes, suntem cu sufletul alaturi de tine!

    Apreciază

  6. Draga Ligia,
    Si de la mine felicitari fff calduroase, este intr-adevar o mare realizare!!! Din pacate, in afara de tinut pumnii si de spus Doamne ajuta din inima, nici nu prea am ce sa fac – desi as face cu drag,….
    Multa sanatate si numai bine,
    Mimi

    Apreciază

  7. Am o veste buna pt dvs.V-am povestit si cand ne-am vazut ca voi intermedia ceva si a dat roade,am primit ok-ul.Va detaliez acum intr-un mail.
    Cu drag,Michelle:)

    Apreciază

  8. Felicitari! Nu demult am luat cartile tale si se pare ca retetele din ele au un defect… creaza dependenta 🙂 Sunt extraordinare! Este minunat ca munca ta este recunoscuta la nivel mondial! O meriti din plin si iti doresc din suflet mult mult succes! Voi astepta de acum cu nerabdare mereu retete noi! Ligia Tarniceru

    Apreciază

  9. Felicitari Ligia, felicitari Raoul. sunteti o echipa minunata.
    faceti o treaba tare buna,deci va meritati cu prisosinta rezultatele.
    stiu ca vom mai auzi multe vesti bune de la voi, si mai stiu ca asteptam cu nerebdare sa invatam cat mai multe din experientele voastre.

    Apreciază

  10. Si noi te felicitam din toata inima! Suntem alaturi de tine. Pentru ca si tu esti alaturi de noi. In fiecare zi, la loc de cinste in bucatarioara noastra.
    Cu drag,
    CICI.

    Apreciază

Comentariile sunt închise