Evenimente

Concurs de Craciun!

Update: Aici se afla rezultatele si toti participantii au castigat!

Craciunul ne bate la usa si este cel mai minunat moment din an cand daruim cu draga inima cadouri alese si pretioase celor dragi. M-am gandit sa organizez un concurs care sa aiba ca premii cadouri frumoase pentru toata lumea, pentru voi cei care mi-ati fost alaturi in toti acesti ani!

Concursul va fi impartit in doua categorii iar fiecare categorie va avea mai mult de 3 castigatori si asta in functie de cate premii avem la dispozitie. Premiile nu vor fi anuntate toate de la inceput, fiindca imi doresc sa fie niste cadouri surpriza. Si ca sa fie surpriza si mai mare, am invitat de asemenea si distribuitorii de la Raw Vegan Mall cat si alte magazine online sa ofere produse.

Finalul concursului va fi in a treia zi de Craciun, pe 28 decembrie, cand voi anunta si castigatorii. Castigatorii care au blog vor fi selectati folosind programul Random.org iar cei care vor trimite pozele, vor fi selectati in functie de poza cea mai artistica. Minunatele voastre poze (toate) vor fi publicate intr-o postare speciala, asa ca le astept cu mare drag. Premiile vor fi trimise direct de la magazinele de care apartin (dupa 1 ianuarie) si o sa va rog sa aveti rabdare fiindca stiti cum este cu livrarea pachetelor in preajma sarbatorilor…

Ceea ce va cer este (sper) simplu: sa-i ajutati si pe altii sa auda de munca mea, cu speranta ca isi vor imbunatati stilul de viata.

Persoanele care nu au blog

  • Pregatiti cel mai frumos desert raw pentru familiile voastre de Craciun si trimiteti poza cu el la ligiapop@gmail.com. Pentru cei care doresc sa pregateasca mai multe, atat deserturi cat si feluri principale sau bauturi raw, este si mai bine.
  • Poza trebuie sa fie cat se poate de artistica, foarte clara si luminoasa, sa fie luata de aproape si neaparat de dimensiune mare, deoarece va fi postata aici impreuna cu numele intreg sau partial al concurentului (dupa preferinta fiecaruia).

Premiile

  1. Din partea mea doua carti de bucate Retete Vegane Fara Foc si doua Pungi de Strecurat.


Persoanele care au blog

  • Postati pe site-ul/blog-ul vostru (Facebook-ul nu este blog) episodul preferat de la show-ul Ligia’s Kitchen.
  • Trimiteti-mi un link cu postarea voastra, pentru ca sa va inregistrez la concurs.

Premiile

Cartea Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi.

29 de gânduri despre „Concurs de Craciun!

    1. Buna Ruxandra,

      Multumesc mult si chiar ma bucur ca este in engleza. O mica sugestie, la lista de carti cred ca ar arata putin mai bine daca le-ai pune ceva liniute sau bullets. Merci si sa auzim de bine!
      Ligia

      Apreciază

    1. Multumesc mult! Si la noi ninge, e de vis! Foarte comic, parca am fost gand in gand. Saptamana trecuta am facut si eu un om de zapada din Raffaello la Baby Expo :-). Craciun fericit si sa auzim de bine in 2012!

      Apreciază

    1. Buna Iuli si multumesc frumos! Arata super postarea ta si ma bucur mult ca ti-am putut fi de ajutor. Apropos de zapada, ninge la noi de cateva ore. Sunt numai un zambet din cauza asta! Te pup si sarbatori fericite draga mea!

      Apreciază

Comentariile sunt închise