Evenimente

Poze de la Baby Expo – Bucatareala in Familie

Pe 11 decembrie am fost invitata de Asociatia EMOVERE si Irinuca la „Bucatareala in Familie”, unde am mesterit impreuna cu copii si parinti, bulgarasi gen Raffaello super sanatosi si gustosi. Ne-am distrat de minune dupa cum veti vedea, am facut omuleti de zapada si am mancat pe saturate din bucatele preparate. Toata lumea a fost activa, toti copilasii si-au bagat manutele in compozitie si au modelat bombonele iar toti micutii aveau guritele pline de fulgi de cocos.

Această prezentare necesită JavaScript.

11 gânduri despre „Poze de la Baby Expo – Bucatareala in Familie

  1. Ce minunatii de poze, asa-i si Filip baietelul meu, tot timpul cu nascucul in ceea ce fac eu, ii plac la nebunie painicile uscate, gingerata (si participa la framantat, la decorat si mai ales la pozat, mai tot timpul tb sa trag duble si triple ca-i el in toate pozele).
    Copilasi sunt f deschisi la nou, practic noi ii pervertim la gusturile societatii moderne

    Apreciază

    1. Multumesc! Sunt profesoara de pian de ani de zile si iubesc sa lucrez cu copii. Pentru mine sunt niste suflete curate si foarte dornice sa invete lucruri bune, daca au exemple pe masura. Reprezinta generatia viitoare care poate sa faca mult mai mult decat am facut noi si trebuie sa-i sustinem si sa-i tratam ca pe niste suflete alese mult mai mature decat ne imaginam noi, chiar si la varsta lor frageda.

      Apreciază

    1. Multumesc! Asa cum am raspuns si mai sus, copiii au niste suflete si o capacitate de intelegere extraordinara si iubesc sa lucrez cu ei si sa-i invat cat pot de mult. Am deja copilasi care imi urmaresc episoadele de la Ligia’s Kitchen si fac mancarica raw pentru parintii lor 🙂

      Apreciază

  2. Ligia, ai un zambet deosebit de fermecator in preajma copiilor 🙂
    Abia astept sa ai si tu un bebe, sa ne scrii cum il diversifici raw 🙂

    O imbratisare!

    Apreciază

Comentariile sunt închise