Emisiunea "Ligia's Kitchen" · Retete fara foc

Ligia’s Kitchen: Elixirul Tineretii

Elixirul Tineretii este greu de gasit, insa noi va propunem o reteta delicioasa si un video amuzant pe aceasta tema. Am filmat aceasta reteta ca o propunere din partea celor de la YouTube, in cadrul claselor programului YouTube Next Chef. A fost o adevarata distractie sa-l filmam, deoarece am fost inconjurati de prieteni gata sa ne ajute sa realizam un episod frumos si plin de veselie. Incercati sa vedeti episodul pana la sfarsit, deoarece am introdus secvente comice din spatele camerei.

Elixirul Tineretii

  • Porții: 1-2
  • Dificultate: easy
  • Imprimare
Ingrediente:
  • 1 litru gingerata
  • 1 litru suc raw de mure*
  • ¼ cana de suc de afine
  • ¼ cana de suc de portocale
  • gheata
  • lamaie
  • fulgi de cocos
  • 1 cana = 250 ml
Instructiuni: * Sucul/siropul de mure si afine se face adaugand in blender 2 cani de mure/afine impreuna cu 1 litru de apa si 4 linguri de indulcitor natural. Toate ingredientele se amesteca bine. Gura paharului se umezeste cu ajutorul unei lamai pe care o trecem prin nuca de cocos, adaugam gheata si turnam „elixirul tineretii”. Bucurati-va de el impreuna cu familia si prietenii! Cine poate consuma aceasta bautura?
  • Copilasii trecuti de varsta de 1 an.
  • Adultii de toate varstele.
  • Nu este recomandat persoanelor care sufera de afectiuni grave precum cancer sau tumori, ori boli in stadiu terminal. Nu se recomanda, mergand pe principiul ca pentru recuperare, persoanele din aceasta categorie nu au voie sa consume preparate dulci nici macar naturale sau fructe. Aici si aici gasiti detalii.
  • Pentru  retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 300 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile, va invit sa achizitionati cele 8 carti tiparite pe care le-am scris pana in prezent, care pot fi gasite in majoritatea librariile din tara, la Raw Vegan Mall cu autograf, in supermarket-uri si la toate librariile mari online, precum eMagLibris, Carturesti etc. Cartile pot fi livrate si international de catre magazinul Carturesti.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.
Eu si Raoul va dorim un an nou fericit si plin de multe realizari! Learn how to make the mysterious elixir of youth in this fun episode from raw chef Ligia Pop! This mocktail is super delicious and is a great treat for your friends at parties. An original recipe by raw chef Ligia Pop, author of three books on raw food and host of Ligia’s Kitchen. The recipe is as follows: – 34 fl. oz. (1 liter) raw gingerade (water from the fountain of youth) – 34 fl. oz. (1 liter) raw blackberry juice * (dragon blood) – 1/4 cup raw orange juice (eggs from flying lizard) – 1/4 cup raw blueberry syrup * (wine from Dracula’s cellar) – coconut flakes (snow from the Himalayas) – ice (teeth of Zeus) – lemon slices * You can make these juices/syrups by blending together two cups of fruits (of each, separately), about 1 liter (or 34 fl. oz.) of water and 4 tbsp of natural sweetener (we used honey).

7 gânduri despre „Ligia’s Kitchen: Elixirul Tineretii

  1. Felicitari pt prezentare. Va doresc un An Nou excelent!
    Ligia, am cumparat de pe Raw Vegan Mall pulberea de orz organica pt ca nu am timp sa-mi fac suc proaspat. Inainte am consumat pulberea de iarba de orz de la Biovital si azi dimineata cand am preparat sucul din noua pulbere mi s-a parut gustul complet schimbat. Este putin amarui, iar in textura sucului parca este ceva aspru, ca o fibra nemacinata.
    Crezi ca este OK? Am pus o lingurita in 50-70 ml apa plata. Este de ajuns o doza pe zi sau sa iau doua?
    multumesc!

    Apreciază

    1. Multumesc Nicole! In privinta pudrei de orz, nu stiu ce sa-ti spun fiindca n-am folosit pana acum. Daca ti se pare ca are aglomerari sau bucati de fibra (ceea ce n-ar trebui), strecoara-l si bea doza aceea de 50 ml pe zi. Eu ti-as recomanda mai degraba pudra de grau pe viitor fiindca aceea e mai efectiva ca orzul.Numai bine!

      Apreciază

  2. super vitamixul,deja ne delectam cu o gingerata,abia astept sa-l pun la prajituri raw.multumesc ptr. tot,Ligia.

    Apreciază

Comentariile sunt închise