Evenimente

Poze de la demonstratia culinara din Targu-Mures

Joi seara am avut bucuria sa tin o demonstratie culinara in prezenta unor oameni minunati din Targu-Mures. Evenimentul s-a tinut la Centrul de Terapie Integrativa Lotus, intr-un cadru linistit si inconjurat de natura.

Initial mi-a fost dificil sa hotaresc o data pentru aceasta demonstratie fiindca timpul nostru este foarte scurt si suntem prinsi de cateva luni bune in organizarea intensa a Targului Raw Generation, insa Ani Sateanu a insistat si s-a oferit sa ma ajute sa gasesc o sala pentru inchiriat, impartind invitatii in toate partile si straduindu-se din rasputeri ca totul sa fie bine organizat. Multumesc Ani pentru tot!

Sala a fost in mare parte plina de medici, farmacisti si cadre medicale. Atmosfera a fost superba, plina de optimism si veselie si le multumesc pentru ca m-au facut sa ma simt ca acasa.

Această prezentare necesită JavaScript.

23 de gânduri despre „Poze de la demonstratia culinara din Targu-Mures

  1. Multumesc Ligia ca ai venit si la noi si poate ai dat un start spre sanatate.Pe multi din sala ne-ai pus pe ganduri.Pe ganduri bune!

    Apreciază

  2. Sint foarte fericita ca am putut participa la aceasta intilnire…desi nu imi era nimic strain din ceea ce ai prezentat deoarece iti urmaresc de mult toate blogurile tale si sint foarte atenta la tot ce se intimpla legat de raw vegan… dar am avut ocazia sa va vad pe tine si pe Raul,sinteti niste tineri minunati…as vrea ca tot mai multa lume sa adere la acest stil de viata… asa s-ar mai diminua din boli iar oameni ar gindi mai pozitiv… nu am reusit sa vorbim deoarece era tirziu as fi vrut doar sa va imbratisez… imi sinteti tare dragi,va iubesc..dar nu am vrut sa va retin.Va doresc sa o tineti tot asa!!! Va pup…..si va imbratisez…

    Apreciază

  3. Buna Ligia, am incercat si eu sa mananc germeni de grau si dupa am avut o durere ingrozitoare de stomac. Ai idee de ce? Am renuntat binenteles. Mentionez ca nu am adoptat inca alimentatia raw, dar mi-as dori si momentan studiez pe tema asta. Multumesc!

    Apreciază

    1. Buna Lavinia, in privinta graului germinat cred ca daca nu este din surse bio nici nu trebuie consumat. Iarba este ok dar nu graul germinat. Ai mare grija fiindca am mai auzit cazuri din acestea chiar si cu persoane care au cumparat grau bio de la plafar. Incearca alti germeni de legume de orice fel si lasa la o parte germenii de cereale.

      Apreciază

  4. Buna Ligia. Cum se numeste minunatia de desert din poza de mai sus si cum se prepara? multumesc. abia astept sa incerc si eu.

    Apreciază

  5. ce bine ca au fost atatea cadre medicale, hai ca lucrurile incep sa se miste, eu sunt optimista, Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze mintile si sufletele

    Apreciază

  6. Imi pare foarte rau ca am aflat prea tarziu despre demonstratia culinara de la Tg.Mures si nu am putut participa deoarece am intrat la servici de la ora 19!Poate se va mai tine si ma voi duce cu siguranta deoarece ma intereseaza veganismul si as dori sa aflu cat mai multe lucruri .Va doresc multa sanatate si va multumesc ca existati.

    Apreciază

  7. Buna Ligia, tot ce faci tu este superb, te urmaresc de ceva timp. Iti multumesc pentru toate informatiile si sfaturile care le oferi. Vroiam doar sa clarific un mic lucru: a fi vegan inseamna a nu folosi nici o parte din animal pentru nimic. Observ in poze doamne care poarta blana si piele in acelasi loc unde tu faci prezentarea. Crezi ca ar fi o idee buna sa educi oamenii in ceea ce priveste stilul de viata vegan in general? Tu ai fi persoana perfecta pentru ca deja ai followers. Poate fi si timpul perfect, acum ca esti stabilita si respectata. Cred ca ai putea gasi sustinerea necesara.
    Altfel, care este punctul tau de vedere in ceea ce priveste acest subiect?

    Merci pentru timp 🙂

    Apreciază

    1. Si probabil ca aveau si cizme de piele!
      Dar de unde pana unde ideea ca acest stil de viata raw exclude folosirea blanurilor si pieilor?
      Dupa cate am studiat reintoarcerea la natura presupune tocmai folosirea acestor materiale si excluderea materialelor „man-made”.

      Apreciază

  8. buna Ligia. am asteptat atat de mult sa te cunosc,incat am trecut peste toate si am sarit direct la imbratisari si poze, ca si copiii.dar unde punem suflet,nu e nimic exagerat,nu?
    cu alte cuvinte,am fost forte incantata ca ai reusit sa vii in orasel nostru.
    am fost onorata si bucuroasa sa descopar medici in sala, si pe doamnele care au magazine bio in oras.asta inseamna ca oamenii acestia minunati sunt deschisi si interesati sa ne indrume pe noi.
    si apoi erau persoane supraponderale in sala,care (asa din discutii,)cautau solutii de viata noua si de calitate. asta iar e chiar spre bine.
    ce e iar minunat, ca alimentatia asta vie ajuta organismul si lumineaza mintea si sufletul.iar asta e din nou o bucurie sa stii ca exista perspective ca oamenii sa devina mai buni.
    ….multe,multe motive de bucurie
    asa ca,propunerea mea e sa mai vii in targul nostru,de care eu sunt tare mandra, si sa-ti dam o mana de ajutor la organizare.
    daca faci afise,eu le impart…sau orice e nevoie ca sa anuntam si sa ajutam cat mai multa lume
    multumesc

    Apreciază

  9. Ligia ,lumea a fost incantata de ceea ce s-a intamplat acolo in aceea seara si ma bucur ca se mai discuta inca de eveniment desi au trecut doua saptamani.Lumea s-a bucurat ca ai fost in mijlocul nostru si ai dat un start bun .

    Apreciază

  10. Buna Ligia :)..te asteptam si la Brasov.
    La multi ani frumosi si sanatosi!
    Cu drag,Claudia David

    Apreciază

  11. Ligia, zilele acestea am aflat despre niste produse de la firma AMWAY, o firma americana. Au produse bio de nutritie, frumusete si casa, au propriile plantatii unde cultiva plantele folosite pentru suplimentele alimentare, detergentii fiind bio ii poti folosi dupa ce speli vasele ca apa la flori si chiar daca au preturi mai mari, calitatea e net superioara fata de ce gasim in hipermarketurile din Romania. Stii ceva despre ele, ai folosit sau macar ai auzit?

    Iti multumesc! 🙂

    Apreciază

    1. Monica, Amway sunt in Romania de mai bine de 10 ani. Am folosit produse de la ei in trecut, prin 2002 insa mai nou, folosesc produse bio concentrate, mai simple, mai putin costisitoare si care sunt mai economice ca ale lor. Cei care le folosesc spun ca sunt de calitate, insa nu pot garanta pentru ele. Sanatate!

      Apreciază

      1. Si acelea de unde ti le procuri? E un site sau magazin anume? Ca eu am vazut diverse site-uri, dar nu stiu in care sa am incredere. Cu siguranta tu le cunosti mai bine :-).

        Ma bucur tare mult ca lucrezi la o carte despre sarcina, o astept cu nerabdare, multa inspiratie divina iti doresc si poate te gandesti si la o carte despre ingrijirea corpului (produse, aparatura – de ex. pt purificarea apei etc.). Esti foarte documentata si talentata la scris, deci cred ca s-ar scrie singura, de la sine.
        Iti multumesc anticipat pt raspuns si iti doresc o zi minunata, ca si tine!

        Apreciază

Comentariile sunt închise