Gradina bio · Retete fara foc

El-Dor Plant – sursa cea mai sigura de germeni si vlastari bio

El-Dor Plant reprezinta pentru noi o mana de oameni care ne sunt apropiati sufletului prin munca sustinuta pe care o fac. Acesti oameni sunt atat de dedicati sa faca o schimbare in Romania si isi doresc sa aduca de fiecare data pe piata produse de calitate maxima, germeni si vlastari din seminte bio, crescuti in pamant curat, netratat si fara ingrasaminte animale. Din 2010 incoace au investit in sere si sisteme de incalzire si se chinuie sa distribuie acesti germeni si vlastari la preturi accesibile care de multe ori nu acopera cheltuielile implicate. Dragii mei, haideti sa-i ajutam sa devina mai cunoscuti si apreciati pentru munca lor! Le puteti cumpara produsele de la site-ul lor sau prin telefon.

El-Dor Plant

  • 0725.470.723 – Vodafone
  • 0758.779.462 – Orange
  • 0761.240.203 – Cosmote

Email: office@eldorplant.ro

Pentru cei care veti participa la Targul Raw Generation, El-Dor Plant va putea fi gasit cu un stand mare plin de germeni si vlastari de orice fel, insa pana atunci va dau mai jos sortimentele de germeni si vlastari pe care ii puteti cumpara de la ei. Daca nu stiati, ei va pot trimite produse in orice colt al tarii prin Posta Romana (livrare la domiciliu) si transportul ajunge undeva la 12-14 lei pe pachet mare.

Produsele sunt proaspete fiindca livrarea se face in 48 h, spun asta din experienta fiindca atunci cand calatorim mult, in loc sa cumpar legume chimicizate din piata, mai bine cumpar germeni si vlastari care mai ales in anotimpul rece ne aduc in corp toti nutrientii de care avem atata nevoie: proteine, minerale (in special calciu, magneziu si fier) cat si vitamine, unele chiar rar intalnite in legumele mature si pe deasupra sunt si de 30 de ori mai puternice nutritional decat plantele mature.  Cititi mai multe amanunte despre asta in postarea „Ce cruditati sa consumam iarna”.  Mai jos va ofer cateva poze din serele celor de la El-Dor Plant iar pozele le apartin.

25 de gânduri despre „El-Dor Plant – sursa cea mai sigura de germeni si vlastari bio

  1. Cat timp pot pastra la frigider iarba de grau cumparata de la el-dor plant?
    Comanda minima este de 50ron, deci trebuie sa iau 8 portii, adica 800 de grame.
    Acum vreau sa incep cura de suc verde si as vrea sa stiu cat grau trebuie sa folosesc in fiecare dimineata, pt o portie?

    Apreciază

    1. Daniela, poate sa stea la frigider si o saptamana. Ia-ti germeni diversi ca nu doar cei de grau sunt exceptionali. Referitor la cantitatea pentru o doza, difera de cat de suculenta este iarba si nu pot estima.

      Apreciază

  2. Ligia voiam sa te intreb cat timp (de la recoltare) se pot folosi acesti germeni pt a fi utili?. Eu as vrea sa comand de la El Dor (pana ma organizez eu si imi produs singura, astept pana la targ sa-mi achizitionez seminte si un germinator acceptabil ca pret) dar am teama ca transportul prin posta dureaza cele 2-3 zile si cat timp mai imi ramane sa mai folosesc din germeni pt ca ei sa fie OK.
    Merci! O saptamana minunata iti doresc!

    Apreciază

    1. Tatiana, i-ati de acum germinator si ce ai nevoie ca s-ar putea sa nu mai fie pe stoc la targ. In plus, la targ nu vor fi reduceri de pret. Acum daca ti le iei ai transport gratuit. Legat de germenii de la El-Dor Plant se pot pastra in frigider pana la o saptamana. Cei de broccoli, trifoi si varza rosie tin 3 zile. Tranportul este rapid prin posta romana cu livrare la domiciliu, functioneaza ca un curier rapid.

      Apreciază

  3. Buna, Ligia! Si eu am o intrebare: sunt fascinata de ce zici tu de sucul de grau, insa cat timp pot folosi iarba comandata? Mi-e teama sa nu trebuiasca sa comand in fiecare zi:)
    si 2. este ok un storcator normal?

    Multumesc,
    Liliana

    Apreciază

    1. Buna Liliana, iarba comandata poate sa stea in frigider o saptmana si din pacate nu poti folosi un storcator obisnuit fiindca nu va scoate nici o picatura de suc. Trebuie un storcator melcat, poate sa fie si manual, cel de 199 lei poate sa te ajute la orice fel de suc de frunze (de orice fel). Mult succes!

      Apreciază

  4. am vazutca exista si iarba de grau pudra. are aceleasi efect miraculoase ca si cea proaspata? o pot pune in smoothie? din ce am citit la tine pe blog, am inteles ca se incepe cu doza mica si se creste in timp pt ca e un f puternic detoxifiant. eu alaptez. crezi ca ar fi o problema?

    Apreciază

    1. Diana, iarba de grau pudra este buna in sa nu este activa ca si sucul proaspat. Este buna, insa nu ideala. Se poate folosi de catre gravide si cele care alapteaza fara probleme, chiar si sucul de grau (doza de 50 ml zilnica).

      Apreciază

  5. Ligia,

    tocmai scriam o comanda de germeni si un storcator etc, si nu stiu de ce nu proceseaza comanda – imi tot spune ca trebuie sa introduc cod postal..desi l-am introdus…ajuta-ma, pls

    multumesc

    Apreciază

  6. Buna seara tuturor! Sant din Slatina Olt si chiar asteptam/era momentul ca o astfel de afacere sa fie promovata! Este o minunatie si as dori si eu sa pot dezvolta pe raza judetului meu, un astfel de afacere cu efecte benefice incalculabile semenilor nostri/ mediului inconjurator! Asadar, indraznesc/sant incurajata ca, cu acest prilej, sa adresez un apel celor care detin fonduri si doresc sa investeasca in astfel de afacere ca pot conta cu o persoana (eu) de maxima responsabilitate/seriozitate!
    Sanatate tuturor oamenilor=dezvoltare cat mai repede al acestui gen de afacere la nivel mondial!

    Apreciază

  7. Salut,

    In hipermarketuri sunt firme romanesti (multe si din multe colturi ale tarii) care aduc germeni de diverse tipuri la preturi mult mai accesibile, si fara costuri de transport. Cam 4,99 lei / caserola. Cu termen de garantie, cu tot.

    Apreciază

    1. Exista insa dar multi folosesc seminte bio doar pe hartie si au fost multe cazuri cand oamenii le-au cumparat si au fost stricati sau foarte vechi.

      Apreciază

  8. Buna ziua,

    Sotia mea a fost diagnosticata in urma cu 2 luni cu hepatita c,a renuntat la carne si tine un regim lacto-vegetarian,in paralel cu un tratament naturist,deoarece am luat hotararea sa nu apelam la tratamentul cu interferon.Citind de ceva timp despre germenii de grau si despre sucul verde am luat hotararea sa ne indreptam usor,usor si spre acest stil de alimentatie.INTREBAREA mea este urmatoarea? Ce cantitate de germeni sau cat suc este necesar sa consume zilnic?Astept sfaturi de la dvstra si va multumesc anticipat ptr sprijin.

    Apreciază

    1. Buna ziua, mare grija cu lactatele fiindca nu sunt recomandate in cazul hepatitei C. Dansa are libertatea sa consume nu germeni de grau, ci suc din iarba de grau. Trebuie sa se axeze pe multe sucuri verzi, din frunze de orice fel comestibile si multe legume romanesti, crescute cat mai sanatos. Mare grija de asemenea si cu fructe, vedeti aici o postare despre zaharul natural. Multa sanatate!

      Apreciază

  9. Buna ziua , stiu ca e putin of-topic , dar as vrea sa stiu de unde pot gasi seminte bio de rosii, ardei, castraveti si alte legume pentru gradina proprie.. Multumesc.

    Apreciază

    1. Monica, semintedelegume.aaz.ro au seminte bio. Poti vorbi direct cu ei. Se mai pot gasi si pe alte site-uri seminte bio pentru plantat, trebuie doar sa le cauti pe Google. Sanatate!

      Apreciază

    1. Orice copil trecut de 6 luni poate consuma orice preparat crud, insa pregatit in asa fel incat sa nu se innece, sub forma de pasta, smoothies sau pateuri si cu precizarea, daca este micut sa i se dea ca la diversificare, cate putin in fiecare zi si sa i se urmareasca reactia corpului.

      Apreciază

    1. Anca, mai sus in articol gasesti site-ul lor unde exista preturi intre 7-10 lei pe caserola cat si datele de contact, cateva numere de telefon unde poti vorbi direct cu ei. Sanatate!

      Apreciază

Comentariile sunt închise