Arta filigranului de hartie (quilling)

La multi ani de 8 martie!

Doamnelor si domnisoarelor, vreau sa va urez din toata inima multa sanatate si bucurie!  Fie ca dragostea celor din jur sa va inveseleasca nu doar ziua de 8 martie, ci toate zilele vietii voastre!

Sa ne traiasca mamicile si bunicile care ne-au oferit din dragostea lor fara masura si sa ne ramana sanatoase si voioase!

Lucrari realizate de Ligia Pop pentru vernisajul din 2009,  Casa Schuller. Puteti vedea aici o parte din cele 35 lucrari prezentate in cadrul expozitie.

Reclamele de mai jos sunt generate automat de Google.

26 de gânduri despre „La multi ani de 8 martie!

    1. De cel putin 10 ani raw foodisti consuma rosii uscate si eu niciodata n-am auzit de asa ceva. Mi se pare din nou o speculatie pe care incearca s-o puna in carca rosiilor uscate pentru a determina oamenii sa cumpere rosii „proaspete” iarna. Cine stie care au fost motivele pentru care s-au imbolnavit oamenii aceia si au spus ca rosiile sunt de vina. Tot asa se spunea si despre germeni si vlastari intr-un timp, fiindca incearca sa determine oamenii sa nu le mai consume si sa apeleze la asa zisele legume din supermarket, care dupa felul in care sunt crescute, culmea ca au fost rare cazurile cand ne-au avertizat sa nu le cumparam ca ne vor putea imbolnavii.

      Apreciază

  1. La multi ani de 8 Martie!
    Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor – desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit – pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
    La multi ani!

    Apreciază

  2. Multumiri pt urari Ligia ,si tie la fel iti urez si fie ca toate zilele sa fie precum o primavara insorita !

    Apreciază

  3. la multi ani Ligia!Multa sanatate si putere de munca iti urez si fie ca iubirea sa te insoteasca pretutindeni.

    Apreciază

  4. La Multi Ani!
    draga Ligia si putere de munca in tot ceea ce faci. Multumim pentru tot ceea ce imparatasesti cu noi.

    Te imbratisez cu mare drag,
    Mihaela

    Apreciază

  5. La multi ani cu sanatate si spor in tot ceea ce faci !Ceea ce ai initiat denota ca iti iubesti semenii .Sfaturile pentru o viata sanatoasa sunt binevenite in aceste timpuri cand suntem inconjurati de hrana plina de substante nocive.Cine tine la propria persoana va adopta putin cate putin un asemenea stil de viata benefic.Multumesc pentru toate articolele interesante pe care le-am citit pe blog-ul tau.

    Apreciază

  6. arta de a rula hartia si indemanarea ta m-au surprins placut si m-am bucurat ca ceasta s-a intamplat chiar de 8 Martie…iti multumesc mai ales ca frunzulitele si floricelele viu colorate,m-au convins ,daca mai era cazul ,sa devin ….raw vegan …te voi urmari cu multa placere.

    mariana dimitriu ,vegan de 8 zile

    Apreciază

  7. La multi ani!!!
    Multumesc!Multumesc!Multumesc!
    Datorita tie am avut o zi speciala!
    Am cautat sa fac o felicitare cu baietelul meu Bogdan in varsta de 6 ani…….viata ne-a trimis intamplator sau mai bine zis „nu intamplator” catre blogul tau….
    Azi am descoperit Quillingul…..am lucrat de la ora 11 pana la ora 15….cu un instrument improvizat….dar cu um „Mare Ajutor”-Bogdan……am umplut inima de bucurie mamei mele, lui „nani”- cum spune Bogdan si cumnatei mele….au iesit niste felicitari senzationale!

    P.S. – Nu am adaugat aici bucuria lui Bogdan ca am lucrat impreuna.

    Apreciază

  8. Am citit postarea ta ieri dar n-am apucat sa comemntez
    Iti doresc La Multi Ani femeie frumoasa!
    Sa te bucuri de viata si de oamenii de langa tine.
    Si de tine si de lucrul mainilor tale. Esti minunata.

    Apreciază

  9. Absolut superbe lucrarile! Felicitari! O minte sclipitoare si plina de imaginatie! Multumimm pentru urare si o primavara superba si plina de bucurii iti urez si eu. Spor in continuare!

    Apreciază

  10. Ligia, sti cumva de unde as putea cumpara un distrugator de documente care sa taie la cca 0,5 cm, asemanator cu cel din videoclipul tau de pe youtube? M/ar interesa sa fie la un pret nu prea mare, sa fie manual. Ma tenteaza sa incerc si eu sa realizez diverse lucrusoare cu ajutorul quilling-ului, as vrea sa-mi antrenez si copilasii, suntem incepatori…Toate cele bune si sanatate maxima, sa te bucuri din plin de fiecare moment din timpul sarcinii, e un dar Divin!

    Apreciază

Comentariile sunt închise