Evenimente

Ne vedem duminica la Raw Generation Expo, editia a 4-a

Pentru a vedea programul incarcat al targului, vizitati pe site-ul oficial al targului. Va asteptam cu drag!  

13 gânduri despre „Ne vedem duminica la Raw Generation Expo, editia a 4-a

    1. Draga Cristina,
      am vazut ca mergi la expo, eu nu am cum sa ajung , pot sa te rog sa imi trimiti poze, desigur daca vrei ? Eu sunt incepatoare raw vegane, am doar 2 luni si jum. , dar sunt consecventa, acum nu ma mai straduiesc, deja m-am obisnuit . e mai greu cu timpul pt. gatitul normal pt. copii si sot, dar ma descurc, am destula energie :))
      Multumesc anticipat si sper sa poti face cit mai multe poze !!!!
      Dumitra Gaitan
      .

      Apreciază

  1. Buna Ligia,
    Imi pare rau ca nu pot fi la prezentare, dar te rog , sa imi transmiti materiale si poze de la expozitie. Sunt sigura ca fi ceva extraordinar !!
    Astept cu nerabdare mesajele tale de dupa si pana atunci sunt cu sufletul alaturi de tine si toata comunitatea raw .
    De altfel mai corupt 100% RAW VEGANE, asa ca astept vesti !
    Te pup si mult succes !
    Dumitra Gaitan

    Apreciază

  2. Nu am fost niciodata la astfel de eveniment si vreau sa vin si eu . Se poate ? sau trebuie cu invitatie ?

    Apreciază

  3. Multumesc frumos de invitatie….va fi prima mea intalnire cu acest nou „stil de viata”…..in 1998 am mai incercat…cu „hrana vie”….insa, despre acest nou stil nu stiu mai nimic…deci astept cu nerabdare…. transmit anticipat…mult succes!
    Din desfasurator….am vazut ca este si un „colt al copiilor”……este pe toata perioada targului???….pentru baietelul nostru…care are 6 ani, intrebam.
    Claudia

    Apreciază

  4. Carmen, pana iti raspunde Ligia care e prinsa cu pregatirea targului, iti spun eu ca Ligia e fericita sa vina cat mai multe persoane interesate de raw vegan. Nu iti trebuie nimic, nici invitatie, nici bilet de intrare, tb sa ajungi la Rin Grand Hotel in sala Expo dupa ora 10.00. Abia astept!

    Apreciază

  5. Am fost la acest targ si printre expozantii erau si diverse specimene care vindeau produse pline cu euri si mai aveau si tupeul sa ne minta in fata ca nu contin conservanti si euri.Am mers pe incredere si nu m-am uitat pe eticheta, mi-am dat seama abia acasa.AR TREBUI sa alegeti mai cu atentie expozantii, avand in vedere titlul targului.

    Apreciază

    1. Din pacate am selectat cat am putut fiindca fiecare imi trimite initial lista cu produsele pe care le au, insa mai scapa cateodata si intentionat sau nu, produse care au E-uri fara sa stiu eu. De fiecare data le precizez sa se straduiasca sa aduca produse fara e-uri si voi insista in continuarea. La fiecare editie am mers si le-am spus la cativa sa nu mai vina cu o parte din produse insa chiar nu pot sa fiu ca un politist printre ei.bvAcelasi lucru se intampla si la carti, le-am spus doar de sanatate curata si m-am trezit cu multe titluri pe care nu le aprob. Facem cat putem insa si clientul trebuie sa fie atent si sa se uite pe eticheta sau sa citeasca descrierea cartilor.

      Apreciază

  6. Felicitari ! Draga Ligia, in realitate arati ca o papusa, esti foarte frumosa, nu stiu ce varsta ai dar nici fetele de 20 de ani nu arata atat de bine cum arati tu.. Felicitari !

    Apreciază

    1. Flori, multumesc mult! Am 33 de ani si tot ce-mi doresc este sa pot sa imbatranesc frumos atat pe dinauntru cat si pe dinafara. Multumesc inca odata si ne vedem la urmatorul targ.

      Apreciază

Comentariile sunt închise