Evenimente

Impresii de la Raw Generation Expo, editia IV

Această prezentare necesită JavaScript.

Dupa 6 luni de munca intensa, de efort sustinut financiar de catre mine si sotul meu si fara ajutorul vreunui sponsor, am ajuns pe data de 25 martie 2012 sa avem a patra editia a expozitiei noastre, Raw Generation Expo care ne-a umplut sufletul de bucurie. Evenimentul s-a tinut la Rin Grand Hotel, Bucuresti intr-un spatiu incapator de aproape 1000 mp, frumos decorat cu aranjamente unice de primavara realizate de catre un expozant al targului si anume, Floraria Flowers Garden.

Spatiul de trei ori mai mare ca anul trecut s-a dovedit a fi binevenit, deoarece pe parcusul evenimentului ne-au vizitat in jur de 7.000-8.000 de oameni. Spre fascinatia noastra valuri de oameni veneau fara oprire iar alveolele unde erau expozantii erau pline in orice moment al zilei ca de abia puteai patrunde prin multime. Data viitoare vom incerca sa avem un spatiu mai aerisit, prin re-organizarea activitatilor, dar s-ar putea sa nu fie suficient si atunci din cauza aglomeratiei 🙂

Inca de la primele ore si pana la final am avut parte de un public larg si foarte pregatit, care si de data aceasta si-au facut tema de acasa, stiind ce vor urma sa gaseasca la noi si totodata inarmati cu programul evenimentelor si gata sa participe la prezentarile de sanatate si atelierele educationale. Am fost coplesiti pe tot parcusul zilei de multa voie buna si de multumirile oamenilor. Am cunoscut multi oameni deosebiti si am discutat cu sute de oameni cat a durat ziua de lunga. Am avut alaturi de noi mass-media, atat televiziunile nationale cat si ziaristi de la ziare nationale si locale si le multumim si cu aceasta ocazie. Mai doresc sa multumesc partenerilor si colaboratorilor media, care au ajutat la promovarea acestui eveniment, cat si celor care au transmis vestea despre targ prietenilor si familiilor lor.

Va multumim la toti si va asteptam cu trup si suflet si la editia a 5-a, care va avea loc in septembrie!

Pozele din slideshow-ul de mai sus sunt la fel cu cele de mai jos.

22 de gânduri despre „Impresii de la Raw Generation Expo, editia IV

  1. Felicitari! A fost intr-adevar un targ foarte bine organizat. Noi am remarcat si apreciat faptul ca vizitatorii acestui targ au fost bine informati, intrebarile si informatiile solicitate erau pertinente, unii chiar aveau liste pregatite minutios de acasa de produse pe care le cautau. Felicitari inca o data pentru organizare! La mai multe editii!

    Apreciază

  2. Este primul targ Raw Generation la care vin dar mi-a placut le nebunie. Mi-a placut sa vad organizarea buna, m-am bucurat sa vad ca sunt enorm de multi oameni interesati si mi-a placut sa te vad pe tine 🙂

    Apreciază

  3. un suflet de om sanatos intr-un corp sanatos ! si de ce nu sexy !…esti minunata mergi mai departe ……si de ce nu ? si la galati ! problema cu sala se rezolva restul depinde de tine >>>>>>o zi buna …….si mult succes in continuare !

    Apreciază

  4. Si eu am participat tot pentru prima data la acest targ, am fost incantata de ceea ce am vazut, am cumparat chiar multe produse pe care le consumam si inainte de a merge la acest targ datorita faptului ca am cunosut-o pe Ligia cam acum un an de zile. Si prin iulie anul trecut am renuntat definitiv la carne si pot sa spun ca ma simt „excelent” chiar „”foarte”” si vreau sa-i multumesc pe aceasta cale ca a reusit sa ma convinga prin toate retele si articolele publicate de ea, cu toate ca la targ n-am avut nici macar ocazia s-o pot saluta sau macar s-o vad(poate data viitoare).
    Felicitari tie si sotului tau pentru tot ceea ce ati reusit sa faceti!!! va pup . Cu dragoste,
    Mari!!

    Apreciază

    1. Draga mea Mari, multumesc mult! Mi-as fi dorit sa pot sa am timp sa stau de vorba cu toata lumea dar din pacate am fost tot pe fuga. Te asteptam si la urmatoarea editie si poate apucam sa schimbam cateva cuvinte. Mult succes in continuare!

      Apreciază

  5. saru’ mina,
    foarte placuta prima experientza la un astfel de tirg! felicitari pentru organizare. si.., ma bucur cumva ca spatziul, devenind mai putzin generos va face ca la urmatoarea editzie sa fie si mai maaaare.
    regretul a fost ca nu am putut sa achizitzionez tot ceea ce eu si sufletul meu si a dorit. deh, timpurile!…
    dar, pentru imbunatatzirea continua a acestei manifestari, datzi mi voie si la o urechiala. despre ce i vorba: in program se anuntza pentru ora 14 sala cluj
    „14:00 – Antrenor Fitness, Irina Vochita – „Curs teoretic si practic, Raw food si sportul”. Taxa de intrare 7 lei. Participantii vor avea parte de o surpriza. ”
    ei bine, a fost o mare dezamagire. n am plecat inainte de final doar din politetze. in primul rind, nu a fost practic nici o conferintza, ci doar s-a incercat sa obtzina intrebari pentru a raspunde la ele. si atit. nu s aprezentat nimic concret. poate trebuia trecut in program doar ‘sedintza de intrebari si raspunsuri cu..”neinspirata alegere a Irinei.in plus, nu stiu pentru ce am dat 7 lei. e adevarat , nu s multzi dar…fara nici un motiv.apoi nu stiu la ce s a referit acea „surpriza” din panuntz. in sfs, mai trebuie sa fie si din astea!…

    Apreciază

  6. Felicitari ! Am fost pentru prima data la targ,mi-a placut ,am cumparat produse si am capatat informatii necesare.Imi pare rau ca nu am reusit sa vorbesc cu Ligia despre o alimentatie sanatoasa pentru copilul meu de 3 ani sau o gradinita raw vegan(a functionat o gradinita cu specific dar s-a desfiintat).Multumesc si succes in continuare.

    Apreciază

  7. Da, a fost o editie interesanta. Dar asa cum spuneai si tu Ligia cu siguranta la urmatoarea editie trebuie un spatiu mai mare. Este un lucru inbucurator tare ca atata lume a fost acolo (in ciuda caldurii care se instalase si a calcatului pe bataturi) asta dovedeste ca in Romania era nevoie de promovarea unui semenea stil de viata.
    Felicitari Ligia, nu este o munca usoara. Imi permit sa emit o idee: poate te gandesti pt toamna sa inviti medici hemeopati, naturopati care sa vorbeasca despre legatura alimentatie-boala, sunt destui si cred eu ca oamenii ar asculta cu interes un medic care are argumente serioase si cazuri tratate cu ajutorul alimentatiei, sau chiar oameni simpli care au avut o experienta de viata (boala) si stiau schimbat modul de manca si oadata cu el si boala.
    Cu drag si stima!

    Apreciază

  8. Felicitari din tot sufletul!
    A fost prima data cand am participat la targ si am ramas surprinsa de numarul mare de vizitatori, dar si de diversitatea expozantilor.
    Am cumparat cateva produse, pe altele nu le-am gasit – lucru probabil legat tot de spatiul care ar trebui sa fie mai mare (atat pentru expozanti, cat si pentru numarul in crestere al cumparatorilor si celor interesati).
    Am participat si la 2 seminarii – cel de masaj autofacial si la prezentarea Marinei Chirjaliu. Mi-au placut tare mult.
    M-am bucurat tare mult sa vad la targ foarte multe familii tinere cu copii – este un semn bun!

    In alta ordine de idei, vreau sa iti multumesc pentru colaborarea media pe care am avut-o si poate ca la urmatoarea editie a targului voi face parte chiar dintre expozanti. 🙂

    Va doresc succes si sa aveti cat mai multa inspiratie si crativitate!

    Imbratisari.

    Lorena

    Apreciază

  9. Poze de la potluck nu se regăsesc in slide-show, as dori foarte tare sa le am ca amintire, având in vedere ca s-au făcut câteva… Poate pe viitor va fi posibila organizarea acestui târg de 4 ori pe an, vine din ce in ce mai multă lume.

    Apreciază

  10. Buna Ligia,
    Eu nu pot decat sa va felicit de la distanta. Mi-ar fi placut enorm sa particip dar… poate data viitoare. Va doresc sa reusiti in tot ce va propuneti si poate va ganditi sa organizati un targ si mai spre „centrul”tarii ca sa putem veni si noi astia de unde se agata harta in cui.
    Un weekend linistit!

    Apreciază

  11. Am participat pentru prima data la acest targ si voi veni intotdeauna. Borcanul Geo cumparat la targ a primit un loc la bucatarie si semintele au inceput sa dea semne bune. Exemplul si perseverenta ta ma obliga sa ma straduiesc la randul meu pentru a schimba proastele obiceiuri de a gati in cele corecte. Spre deosebire de altii se pare, am avut sansa sa schimb cu tine cateva cuvinte si pot sa ii asigur pe cei care inca nu te-au intalnit personal ca esti o tanara incantatoare! Felicitari si multumiri pentru activitatea voastra!

    Apreciază

  12. Draga Ligia ,
    Am participat la targ prima data am ramas dezamagita de faptul ca multe produse expuse erau din afara la preturi exorbitante,adica mai scumpe cum le vezi acolo.
    Ai si meniuri de Paste???
    Cu bine !
    V

    Apreciază

  13. Felicitari din Spania realizarea cu succes a activitatilor de promovare a stilului Raw vegan.Sper ca in Septembrie sa fiu si eu cu voi…asta daca terminam cu culesul fructelor la timp.
    Cu drag,
    Elena
    vroiam sa intreb,daca comand ceva de la voi cu ce imi trimite-ti coletul?adica cam cat ar costa transportul per kg.

    Apreciază

Comentariile sunt închise