Evenimente

Noi pungi de strecurat lapte la Raw Vegan Mall

Cu bucurie va anunt ca pungile de strecurat cu care v-ati invatat din 2010 incoace sunt din nou de vanzare la Raw Vegan Mall, de data asta intr-o noua varianta mai solida, adica le puteti folosi pana de 20-30 de ori si varianta mai scumpa, de pana la 50 de ori sau mai mult.

Cu aproximativ o luna in urma, am descoperit ca materialul (organza, bumbac) cumparat pentru pungi se destrama foarte repede. Era acelasi fel de material care il foloseam deja de 2 ani de zile, dar se pare ca scazuse calitatea lui la un nivel neacceptabil, care se putea observa inca de la prima folosire a pungilor. Desi aveam deja 300 de bucati gata facute de croitoareasa si platite, le-am scos de pe website si le-am aruncat.

Am inceput apoi sa cautam materiale de calitate. Am gasit intr-un final materiale italiene cu texturi exceptionale si dupa ce am testat vreo patru tesaturi diferite, am decis pe cel care il oferim acum, pentru ca rezista cel mai bine la cusaturi dupa folosiri repetate, chiar daca e mai dens ca si textura a fibrelor. Am modificat design-ul pungii si am adaugat inca un rand de cusaturi in plus. Noi credem ca rezultatul e net superior pungilor din trecut, ca aspect, rezistenta si finete a laptelui obtinut.

Va prezint noile minunate pungi de strecurat pe care puteti sa le achizitionati de aici.

  • Pentru retete sanatoase in care se pot folosi aceste pungi de strecurat, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 300 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile, va invit sa achizitionati cele 8 carti tiparite pe care le-am scris pana in prezent, care pot fi gasite in majoritatea librariile din tara, la Raw Vegan Mall cu autograf, in supermarket-uri si la toate librariile mari online, precum eMagLibris, Carturesti etc. Cartile pot fi livrate si international de catre magazinul Carturesti.
  • Toate cartile mele cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

8 gânduri despre „Noi pungi de strecurat lapte la Raw Vegan Mall

  1. si eu am achizitionat o astfel de punga si s-a destramat in partea de jos, desi am folosit-o de maxim 4 ori. am fost destul de suparata pt ca era foarte buna la facut branza si strecurat smoothie. si tocmai cand eram hotarata sa o tot folosesc

    Apreciază

  2. punga am cumparat-o de la targul raw de la Rin Grand Hotel, doar ca nu prea am folosit-o. Se poate face ceva cu ea?

    Apreciază

    1. Pai daca e rupta nu se mai poate face nimic cu ea. Da-mi adresa ta si iti voi trimite alta. Vei vedea ca cele noi nu se pot compara cu modelul vechi.

      Apreciază

  3. Daca imi dai adresa de mail ti-as trimite un mesaj. Multumesc pt amabilitate, apreciez foarte mult.

    Apreciază

  4. Pungile trebuiesc spalate inainte de prima utilizare? Dupa utilizare se vor clati doar cu apa calda sau si cu detergent vase? Multumesc. Astept sa le primesc si eu zilele astea…abia astept! Revin cu feedback! 😉

    Apreciază

    1. Pungile nu sunt de unica folosinta ci se pot folosi de multe ori. Sunt din material si trebuie obligatoriu spalate cu apa calda si sapun/detergent de vase dupa fiecare folosire.

      Apreciază

Comentariile sunt închise