Evenimente

Editia a Cincea, Raw Generation Expo, 7 octombrie 2012

Update: Editia a 6 a a fost programata pentru 12 mai, 2013. Pentru mai multe detalii apasati aici. Pentru a vedea poze de la evenimentul de pe 7 octombrie, apasati aici.

A 5-a editie a Expozitiei Raw Generation va fi pe 7 octombrie, 2012 la Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in Sala Expo (langa Sala Bucuresti). Adresa hotelului este Str. Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie).

Expozitia va fi deschisa publicului larg intre orele 10-20. Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. La ultima editie ne-am bucurat intr-o singura zi de aproape 10.000 vizitatori entuziasti si bine informati.

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw food in Romania, raw food chef, castigatoarea titlului international YouTube Next Chef, autoarea cartilor „Retete Vegane fara Foc” ,”Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” si „Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi”„Sfaturi pentru o Viata mai Sanatoasa”, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen®”.

Prin intermediul acestei expozitii vrem sa aratam ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala. Mai jos se afla o parte din temele urmarite si sustinute de Raw Generation Expo.

  • „Mancarea sa-ti fie medicament si medicamentul mancare” spunea Hipocrate, parintele medicinei. Beneficiile aduse sanatatii in urma unui consum cat mai mare de cruditati (raw food) sunt considerabile. Acesta fiind un subiect larg, putem preciza pe scurt ca alimentatia raw food nu inseamna doar consumul de salate si morcovi ci din contra cuprinde o paleta larga de preparate gurmande pline de savoare.
  • Mentinerea sanatatii prin sport si activitati care elibereaza tensiunea zilnica.
  • Eliminarea stresului prin metode clasice de relaxare masaj, fitness, tratamente cosmetice cu produse naturale.
  • Incurajarea copiilor de a manca sanatos prin simpla metoda de a prepara mancare impreuna cu ei.
  • Dezvoltarea naturala a copiilor prin jocuri si materiale educative.
  • Incurajarea si promovarea micilor producatori si a fermelor bio.
  • Promovarea produselor de imbracaminte/incaltaminte/lenjerie naturale si bio.
  • Folosirea cosmeticelor hand-made, 100% naturale si bio.
  • Folosirea produselor de curatat cat mai naturale si eliminarea celor cu un continut mare de chimicale nocive.
  • Incurajarea protejarii a naturii inconjuratoare prin reciclare, folosirea resurselor cu masura etc.

La editia aceasta la intrare, se vor putea cumparara optional bilete (10 lei/buc) pentru a intra in tombola expozitiei. Premiul cel mare va fi un germinator automat in in valoare de 930 lei, oferit de Ligia Pop. Pe langa acesta vor fi multe suprize, insa cititi mai multe aici.

 

Editia a 5-a va fi ca si pana acum o expozitie cu vanzare, unde vor fi prezenti peste 60 de expozanti din intreaga tara. In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate si in general ateliere si prezentari ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Toate prezentarile se vor desfasura in 3 sali separate, iar programul va fi afisat mai jos cat si in cadrul evenimentului. Va recomand ca in momentul in care sositi la eveniment, sa cautati stativele cu programul din fata salilor de prezentare Cluj si Brasov, cat si antecamerele din spatiul expozitional. Vor fi prezentari de sanatate, vom avea un colt dedicat copiilor, vor fi demonstratii,  bufet raw unde veti putea cumpara/servi preparate raw, vor fi ateliere de frumusete si machiaj mineral, plus multe altele.

Si o surpriza, in holul salilor Brasov si Cluj va fi deschis pentru intreg publicul o expozitie cu vanzare de preparate raw food de gen bufet. Veti avea posibilitatea sa cumparati portii de mancare raw care vor cuprinde aperitive, feluri principale, painici si deserturi diverse. Spatiul va fi organizat ca un bufet/restaurant unde veti putea servi mancarea in liniste.

Pentru mai multe amanunte despre editiile trecute, va invitam sa vizitati website-ul oficial al expozitiei.

26 de gânduri despre „Editia a Cincea, Raw Generation Expo, 7 octombrie 2012

  1. Buna ziua!AS dori sa vin  la expozitia dvs dar am un copil de 2 ani si 9 luni…aveti vreun spatiu sau salon amenajat pt copii?!Am vazut in pozele dvs si ceva pregatit special pt copii…Multumesc frumos!

    ________________________________ De la: Ligia Pop Către: oanamihai13@yahoo.com Trimis: Luni, 10 Septembrie 2012 8:23:37 Subiect: [Articol nou] Editia a Cincea, Raw Generation Expo, 7 octombrie 2012

    WordPress.com Ligia Pop posted: „A 5-a editie a Expozitiei Raw Generation va fi pe 7 octombrie, 2012 la Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in Sala Expo (langa Sala Bucuresti). Adresa hotelului este Str. Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la recep”

    Apreciază

    1. Spatiu destinat copiilor va fi pentru copii de toate varstele insa nu cred ca ii puteti lasa cu orele acolo, mai ales daca copiii sunt mai micuti. De obicei copii au stat sub observatia parintilor, in special cei mai micuti care se plictisesc repede si sunt dependenti de parinti.

      Apreciază

  2. Buna ziua, avem o carte gratuita despre regimul vegan, am putea sa venim sa o distribuim gratuit participantilor la evenimentul organizat de dumneavoastra? Va rog sa imi conumicati care ar fi conditiile.

    Multumesc!

    Apreciază

      1. Buna ziua, puteti va rog sa mai trimiteti o data mailul cu adresa pentru ca nu a ajuns. Avem si varianta electronica va pot da link-ul, am sa il pun in campul cu adreasa pentru web din cele 3 campuri care trebuiesc completate.
        Multumesc!

        Apreciază

  3. Buna Ligia,

    Asteptam cu nerabdare editia de toamna a targului si ma bucur nespus ca exista un astfel de eveniment in Romania. As vrea sa te rog daca se poate sa ma inscrii la seminarul de la ora 16:00 Dr. Mihaela Olaru si Dr. Alexandru Micu – Celule canceroase si alimentatia sanatoasa……

    Multumesc si ne vedem pe 7.

    Calde salutari…..

    Apreciază

  4. Georgeta,
    Buna Ligia te rog sa ma crezi ca-mi pare nespus de rau ca nu pot participa la editia de toamna a targului ,intrucat nu sant in tara.Am crezut ca va fi tot in septembtrie si asi fi fost prezenta la fel ca la celelalte.Imi va lipsi pina la primavara.

    Apreciază

    1. Georgiana, nici o problema. Ne vedem la cel din primavara care va fi putin mai tarziu, cred ca prin mai. Vei vedea saptamana viitoare din ce motiv (pregatesc o postare 🙂

      Apreciază

  5. Buna ziua,

    Multumesc pentru mesaj. Am o intrebare: la evenimentul din 7 oct., pentru a participa este nevoie de invitatie, sau de inscriere ?   Cu stima,

    Elena BERCEANU

    ________________________________

    Apreciază

  6. In acest articol este prezentat un program pe ore care va avea loc la Cluj. Mai departe in articol este scris:Si o surpriza, in holul salilor Brasov si Cluj va fi deschis pentru intreg publicul o expozitie cu vanzare de preparate raw food de gen bufet. Veti avea posibilitatea sa cumparati portii de mancare raw . Ma intereseaza in ce locatie va avea loc aceasta manifestare la Cluj, nu intrebam de viitoarele organizari ci de ceea ce se va intampla in data de 7 octombrie anul curent.Multumesc.

    Apreciază

    1. Ofelia draga, hotele au in general sali numite dupa diverse orase din lume. Una dintre salile de la Rin Grand Hotel din Bucuresti unde se va tine expozitia, are o sala care se numeste Paris – asta nu inseamna ca e in Paris. La inceputul postarii este data adresa din Bucuresti.

      Apreciază

Comentariile sunt închise