Evenimente

Surprizele de la Raw Generation Expo, 7 octombrie 2012

Suntem foarte entuziasmati fiindca in mai putin de o saptamana ne vom intalni din nou la Raw Generation Expo, editia a 5-a, la care lucram de mai bine de 7 luni si pe care am organizat-o si de data aceasta singuri si fara ajutorul vreunui partener. Va fi un moment frumos de reintalnire dupa 7 luni de la ultima editie si ne vom bucura sa va avem alaturi. Evenimentul va fi pe 7 octombrie, 2012 la Bucuresti, Rin Grand Hotel, in Sala Expo (langa Sala Bucuresti). Adresa hotelului este Str. Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie).Vom avea si la aceasta editie peste 60 de expozanti veniti din intreaga tara si multe, multe suprize printre care:

  • Bufetul raw food unde veti putea cumpara si gusta preparate raw sarate sau dulci.
  • Vom organiza o tombola unde cu doar 10 lei pentru un bilet de extragere, puteti fi unul dintre castigatorii unui premiu in valoare de 980 lei oferit de mine si anume, un germinator automat. Pe langa premiul cel mare veti putea castiga si multe alte premii surpriza.
  • Si nu in ultimul rand, va fi lansarea editiei IV a cartii Retete Vegane Fara Foc, proaspat iesita de la tipografia editurii Curtea Veche. Cartea este in alt format si cuprinde 25 de retete in plus fata de editiile anterioare, pentru un total de 80 de retete pline de gust!

Credem ca alegerea de cum sa ne traim viata ne apartine in totalitate si noi alegem viata ca o bucurie. Vom avea multe prezentari de sanatate si ateliere interesante. Va asteptam cu drag!

25 de gânduri despre „Surprizele de la Raw Generation Expo, 7 octombrie 2012

  1. Buna Ligia, Iti urmaresc blogul si am fost la expozitia de anul trecut, mi-a placut mult; nu ne cunoastem personal.Eu sunt in Bucuresti si daca saptamana aceasta ai nevoie de ajutor pentru expo (de la mutat scaune la tiparit hartie etc). Zi frumoasa, viitoare mami! Liliana Motocel

    ________________________________

    Apreciază

  2. Bravo harnicutilor! mi-ati schimbat viata si incet-incet simt ca totul se transforma intr-un bulgare de zapada in jurul meu! Partieee! Salutari din Bistrita, va imbratisez!

    Apreciază

  3. „zeolitul” panaceu universal
    panaceu reprezintă ideea de medicament care ar putea vindeca orice boală, prin urmare adăugarea adjectivului universal nu adaugă nimic la înţelesul cuvântului panaceu.

    Apreciază

  4. buna LIGIA, te admir pentru calitatile tale extraordinare si doresc sa ajung si eu la targ, trebuie sa platim taxa de intrare , pot veni dupa ora 13.00, nu sunt din Bucuresti, MULTUMESC.

    Apreciază

    1. Ionela, multumesc mult. Taxa de intrare este optionala la aceasta editie, si doar cei care vor sa intre in tombola isi cumpara bilele de tombola de 10 lei. Poti veni la orice ora doresti. Te astept cu drag!

      Apreciază

  5. Buna Ligia.
    Multumim mult ca existi. Doresc sa te cunosc .
    Esti foarte frumoasa atat fizic cat si la suflet . Si eu incerc in masura in care pot sa vindec intr-un fel sufletul unor persoane care chiar au nevoie de ajutor, si sunt foatre fericita atunci cand reusesc. Am foarte mare succes cu copiii si cu adolescentii , pentru ca sufletul lor inca mai este curat .
    Este pentru prima data cand voi participa la un asemenea mare eveniment.
    Multumim mult pentru daruirea cu care faci totul !

    Apreciază

  6. Ligia, eu as vrea sa stiu daca vom gasi la vanzare slow juicere si daca da, vor fi si promotii? Multumesc!

    Apreciază

  7. Buna, draga Ligia! Prima data la targ, absolut incantata. Iti multumesc pentru autograf, cartile tale sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru mine, aflata la inceput de nou drum si dornica sa intalnesc oameni care impart bucurie si seninatate. Multam tare mult si sa fii sigura ca ai in mine un cititor fidel al blogului (chiar daca nu comunic asta vizibil :)). Succes pe mai departe cu proiectele si nu uita sa ne lasi un link cu interviul DIGI. Gabriela

    Apreciază

  8. Felicitari pentru carte si pentru succesul avut la lansarea acesteia. Casuta ta noua e foarte frumoasa si feminina. Ne vom simti bine in ea cu totii cand te vizitam. Multa bafta in continuare!

    Apreciază

  9. Si in Timisoara? Mi-as dori foarte mult sa particip macar la o prezentare. Multa sanatate si mult succes!!!

    Apreciază

    1. Prezentare nu vom avea fiindca tot anul sunt ocupata cu organizarea celor doua editii Raw Generation Expo nationale. Poate vom ajunge cu vreo lansare de carte in curand sau in 2013, insa nu stiu inca agenda celor de la editura Curtea Veche. Cu bine!

      Apreciază

  10. Buna Ligia , Vroiam sa ti spun ca am cumparat cartea ta de la targul de carte Gaudeamus si sunt f f f f incantata de ea . am facut o lista pt a cumpara ingredientele necesare in a incepe sa fac din retete. Intrebarea mea Ligia este : de unde cumpar toate nucile , curmalele , mac, etc ? adica ce sursa de aprovizionare pt nuci si seminte imi recomanzi ?  ce parere ai despre driedfruits.ro ? au preturi f bune dar nu scrie ca sunt organice. trebuie sa urmaresc in a cumpara semintele , caju, migdalele , etc organic ?  Vreau sa stiu parerea ta inainte de a ma duce cu lista la cumparaturi  Multumesc pentru timpul tau ! Te imbratisez cu mult drag !  Beatrice 

    ________________________________

    Apreciază

    1. Buna Beatrice, si multumesc pentru urari! Legat de ingredientele organice, este mai dificil fiindca preturile sunt destul de mari. Se pot folosi si produse conventionale si de preferat locale, spre exemplu se gasesc migdale, nuci si alune de padure romanesti, fructe si legume uscate etc. De firma care mi-ai spus ii stiu insa eu nu pot recomanda nici un magazin, fiindca nu pot garanta pentru calitatea produselor de la nimeni. Daca le-as fi adus eu si as fi stiut sigur sursa, atunci as fi putut garanta, insa asa nu pot sa-mi dau cuvantul pentru toata lumea. Sanatate si sa ne vedem cu bine la Raw Generation Expo, 12 mai 2013!

      Apreciază

Comentariile sunt închise