Evenimente

Poze de la Raw Generation Expo editia a 5-a

Am ajuns acasa si am vrut sa va destainui pe scurt cat mai multe secvente din cadrul expozitiei Raw Generation, proaspat incheiata la Bucuresti. Aceasta editie a fost si mai frumoasa si plina de viata ca si celelalte si asta nu o spun eu, ci multi dintre vizitatorii care ne-au calcat pragul. Eu, sotul meu cat si socrii mei care si-au dorit cel putin odata sa ne fie alaturi, am fost din nou impresionati de interesul vizitatorilor in ce priveste stilul de viata sanatos. Toata ziua am intalnit zambete si voie buna, am socializat  din nou cu sute si mii de persoane si eu una, m-am incarcat din plin cu energia si bucuria voastra sufleteasca. Imi sunteti toti dragi si va multumesc pentru gandurile bune!

Spatiul acestei editii a ocupat ca niciodata aproximativ 1300 de metri patrati, am prezentat peste 60 de expozanti din intreaga tara, au avut loc prezentari si ateliere in patru sali diferite, plus un bufet cu bunatati raw organizat de restaurantele, cofetariile si firmele de catering din Bucuresti. Dupa cum am promis, a avut loc lansarea noii mele carti, „Retete Vegane Fara Foc„, Editia IV, publicata de Editura Curtea Veche si tombola mult asteptata, unde premiul mare a fost un germinator automat Easy Green, vedeti mai jos poza cu castigatorul care initial nu a fost prea incantat insa prietena lui a fost cea care a fost fericita pana la Dumneze! Va invit mai jos sa vedeti un slideshow cu pozele de la expo, facute de Radu Anastase.

22 de gânduri despre „Poze de la Raw Generation Expo editia a 5-a

  1. Ligia frumoaso! Radiezi atata fericire in toate pozele incat e greu sa nu fi atractia principala a evenimentului.
    Ajungi oare si la Timisoara cu vreun asemenea eveniment iinainte sa nasti?

    Apreciază

    1. La Timisoara deocamdata interesul nu este asa de mare si expozantii nu doresc sa vina din intreaga tara. Vom avea lansari de carte care vor fi anuntate aici, insotite si de scurte demonstratii culinare. Cu bine!

      Apreciază

  2. Felicitari pentru eveniment! Am apreciat buna dispozitie, seninatatea si linistea ce se regaseau pe chipul tau. Am o rugaminte, Ligia, ma poti ajuta te rog cu numele firmei ce distribuie legume organice si care au participat la expozitie? Din pacate am pierdut pliantul lor. Multumesc, anticipat! Mult succes in continuare!

    Apreciază

  3. Interesanta expozitia,insa muuuuuuult prea scumpe produsele si aparatelel 😦
    Am plecat cu un gust amar de acolo.Ori e specific romanului ca la targuri,expozitii si de sarbatori sa umfle exagerat de mult preturile,ori chiar e scump sa fii bio in zilele noastre.
    P.s. Ligia,aratai foarte bine 🙂

    Apreciază

    1. Aparaturile sunt scumpe oricum si la noi si in alte tari, fiindca nu sunt chinezarii care cedeaza in cativa ani. Sunt investitii de o viata si unele dintre ele tin si cate 20-25 de ani. Oricum nu este obligatoriu ca toata lumea sa-si cumpere si sunt unele storcatoare cu presare la rece si manuale care sunt accesibile ca pret. Cu bine!

      Apreciază

    1. Cartea poate fi procurata in cateva saptamani din orice librarie din tara cat si de la noi, de la Raw Vegan Mall. Cartea contine aceleasi retete, unele imbunatatite si inca 25 de retete noi in plus care nu se pot gasi in alta parte. Este in format mare si are 200 de pagini, unde am adaugat multe informatii pretioase. Cu bine!

      Apreciază

  4. Felicitari Ligia.
    Eu am fost pentru prima data la un asemenea eveniment, si am fost impresionata.
    Am inceput de 2 zile sa adaptez unele din retetele mele intr-un mod naturist recomandat de tine si deja ma simt mai bine .Treptat voi renunta si la carne , si voi introduce cat mai multe cruditati .Voi recomanda tuturor prietenilor mei sa-ti cunoasca retetele din cartea ta .
    iti doresc multa sanatate tie cat si puiului tau .

    Apreciază

  5. Felicitari in primul rand pentru ca vei deveni mamica, pentru targ si pentru noua carte! E primul targ organizat de tine la care am reusit sa ajung si a fost o experienta placuta, iar tu arati muult mai bine in realitate. Din iarna am inceput sa citesc despre hrana vegana si raw vegana, treptat am renuntat la carne si imi doresc sa renunt si la restul produselor de origine animala. M-am hotarat sa iti scriu deoarece te admir foarte mult si fiind insarcinata in 11 saptamani mi-as dori foarte mult sa ne descrii care sunt produsele alimentare de baza si suplimentele cu care te alimentezi. Multumesc mult si iti doresc o sarcina usoara!

    Apreciază

    1. Draga mea Isabel, esti o dulce! Iti doresc mult succes si o sarcina superba! Cand ni se mai elibereaza agenda voi incepe sa scriu si sfaturi pentru proaspetele mamici, insa detaliile in mare parte le voi pastra pentru cartea la care lucrez acum. Te pup si sa fim fericite!

      Apreciază

  6. Este reconfortant de a va sti oferind sansa bunei existente! Reusita si la cat mai mari satisfactii!

    Apreciază

  7. De cand te-am descoperit te urmaresc de aproape si imi place tare mult ceea ce scrii.As vrea ca intr-o zi sa pot manca sanatos.
    Te astept si la Baia Mare ,poate intr-o zi o sa te cunosc mai bine.
    Ai grija de tine si de bebe.

    Apreciază

Comentariile sunt închise