Evenimente

Lansare de carte Cluj Napoca, 21 octombrie 2012

Update 22 octombrie, 2012: Aici puteti vedea pozele de la lansarea de carte care a fost un eveniment deosebit.

Dragii mei clujeni, sunteti asteptati cu mic si mare la lansarea noii mele carti, Retete Vegane Fara Foc, proaspat iesita de la tipar. Lansarea va avea loc la Bookfest Cluj-Napoca, pe 21 octombrie la ora 14, in cadrul Salonului de Carte insa la etaj, in spatiul destinat lansarilor.

Editia IV contine cele 54 de retete aflate in editiile anterioare si are in plus 25 de retete noi. Cartea nu este dedicată doar celor care vor să elimine produsele animale, sau să mănânce în totalitate crud, ci întregului public care dorește să-și îmbunătățească stilul de alimentație. Retetele sunt ideale pentru copii, dulciurile ii vor captiva pentru inceput, iar pe parcurs puteti sa-i tentati si cu alte bunatati. De asemenea aceste delicatese va vor ajuta doamnelor si domnisoarelor, sa aveti un ten luminos, hidratat si plin de stralucire, cat si un corp de invidiat.

Aceste retete alaturi de o bogatie de legume si vlastari, au fost testate pe propria piele, si va garantez ca functioneaza. Dacă pâna acum alimentația naturală cuprindea doar salate, sucuri, semințe încolțite, pateuri, sucuri și multe cruditati, aceasta carte vă ajută să descoperiți noi rețete delicioase, pornind de la pâine din semințe, lapte și brânzeturi din nuci, hamburgeri și diverse feluri de mâncare, creme de prăjituri, deserturi și torturi extrem de arătoase si sanatoase.

Toate ingredientele folosite sunt crude, netratate termic, pline de vitamine și enzime prezente doar în cruditați, de care corpul nostru are nevoie pentru functionarea optima. Retetele sunt originale, si facute pe gustul bucatariei romanesti. Exceptia o fac doar cateva retete care sunt de baza, si la care autorul nu se mai cunoaste. Aceste retete comune ar fi laptele de migdale, la care oricat ai vrea sa schimbi reteta, tot va cere apa si migdale, painea din nuci si seminte, care trebuie sa contina aceste doua ingrediente, maioneza din avocado, la care intotdeauna vom folosi avocado si putin ulei, si poate brownies din canepa, care contin cele 3 ingrediente de baza (cacao, canepa si miere), cat si reteta de frisca, care nu va iesi daca nu se foloseste caju, nuca de cocos, miere si lamaie.

Pentru a vedea cat de usor este sa preparati retete raw vegane, vizionati show-ul Ligia’s Kitchen.

Numar de pagini: 200
Numar de retete: 80
Dimensiuni: 19 x 24.5 cm
ISBN: 978-606-588-349-9
Publicata de: Editura Curtea Veche
Aceasta carte poate fi procurata de la Raw Vegan Mall sau de la orice librarie din tara.

13 gânduri despre „Lansare de carte Cluj Napoca, 21 octombrie 2012

  1. Buna ziua D-na Ligia Pop,   Am o rugaminte. Daca sunteti prezenta la Lansare de carte Cluj Napoca, 21 octombrie 2012, aveti si produsul Dentiren pentru vanzare. M-ar interesa deosebit de mult sa il cumpar. Poate ca aveti amabilitatea sa il aduceti cu Dvs.     Va multumesc,                      Stefan Talu

       

    ________________________________

    Apreciază

    1. Buna ziua, din pacate Dentiren nu il mai avem pe stoc. Faceti o cautare la Google fiindca alte magazine online il au. Din pacate la producator nu se mai afla si nici nu se va mai afla pentru cateva luni bune, deci noi nu vom putea sa-l aducem curand. Cu bine si va astept la lansare!

      Apreciază

  2. Buna seara, Fiind fan al cartilor dumneavoastra, v-as propune si o lansare in Rm.Valcea, avand in vedere ca suntem cateva raw-vegane in devenire care participam periodic la un curs al dnei.Carjaliu Marina, careia mereu ii multumim.

    Apreciază

  3. Draga Ligia, sunt vegana , cu mici exceptii date de comjuncturi.de o luni si jumatate beau 75o ml suc morcov cu sfecla, dimineata.Ma simt excelent in urma lui.insa lumea imi zice ca e prea mult. Etc.Te rog , ce parere ai?multumesc, elena

    Apreciază

    1. Elena draga, doar morcov si sfecla nu este suficient. Diversificarea este cheia in orice fel de stil de viata. Adauga frunze verzi (diverse de la zi la zi) in suc, pastarnac sau patrunjel, napi sau gulii, frunze de varza etc. Sunt atat de multe legume si frunze care ne-au fost lasate si fiecare are nutrienti diferiti. Nu incerca sa-ti plictisesti corpul cu aceleasi lucruri fiindca ai nevoie si de alti nutrienti care nu se pot regasi in morcovi si sfecla. Sanatate!

      Apreciază

  4. Oh multumesc! Voi incerca sa diversific.Trebuie sa vad exact ce frunze sunt comestibile.Ma bucur insa ca acest morcov-sfeclaimi face bine, pentru ca unii ,omnivorii, spun ca e prea mare cantitatea aceasta zilnica , de 750 ml, ceea ce mie mi se pare absurd.!!!mi se pare chiar mica si ma si simt foarte bine.Multumesc din suflet,Elena

    Apreciază

    1. Nu-ti fa griji, raw foodisti consuma si pana la 3 l pe zi de sucuri verzi diversificate. Iti dau aici o lista cu o parte din frunzele comestibile. Daca ai cartile mele, acolo am o lista mai completa. Aici poti vedea cateva retete de sucuri verzi. Cu bine!

      Apreciază

    1. Deocamdata nu stim programul lansarilor pe care il are editura Curtea Veche pentru decembrie, insa daca se va intampla, vom anunta aici. Cu bine!

      Apreciază

  5. Ligia, imi pare rau ca nu am ajuns azi la lansare, dar am trecut mai tarziu pe la targul de carte si mi-am luat noua ta carte si vreau sa iti multumesc. ma inspiri mult in materie de alimetatie si iti multumesc pentru ce ai adus in viata mea 🙂 Iti urez sanatate, liniste sufleteasca si iubire. Adriana

    Apreciază

Comentariile sunt închise