Evenimente

Prezentarea video a noii editii de „Retete Vegane Fara Foc”

Update 2016: Cartea „Retete Vegane Fara Foc” a ajuns la editia VI si cuprinde acum 101 retete, in loc de 80 de retete cat avea la editia V (sau 50 de retete in prima ei editie). Pana in prezent, s-au vandut peste 15.000 de exemplare. Detalii despre aceasta carte, gasiti aici.

Update 2015: Coperta cartii s-a schimbat intre timp si puteti vedea noua coperta mai jos.

Retete vegane fara foc

Pentru cei care v-ati intrebat cum arata noua carte de „Retete Vegane Fara Foc”, am pregatit o mica prezentare video, in care vorbim despre evolutia cartii in timp si despre felul in care arata acum. Cartea a fost publicata de editura Curtea Veche si poate fi procurata de la Raw Vegan Mall sau din orice librarie din tara.

De asemenea, pentru cei interesati sa achizitioneze si cartea Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi, va oferim un pachet promotional format din toate cartile mele.

Editia IV contine 80 de retete per total, adica cele 54 de retete aflate in editiile anterioare si are in plus 25 retete in majoritate noi care nu sunt publicate pe website. De asemenea dorim sa precizam, fiindca am fost intrebati, ca seturile de retete din aceasta carte si cele din cartea de deserturi sunt diferite.

  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile de nutritie, va invit sa achizitionati cele 8 carti ale mele tiparite pana in prezent (2017), spun asta, fiindca alte 3 sunt in lucru. Daca doriti detalii despre magazinele fizice sau online unde pot fi gasite aceste carti cat si de magazinele care livreaza in Republica Moldova si international, apasati AICI.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

6 gânduri despre „Prezentarea video a noii editii de „Retete Vegane Fara Foc”

  1. buna! de cate ori am comandat la dvs nu am primit nimic !  vreau si eu cartea !!!!!  dorina sinar, str m.kogalniceanu nr 30 beclean jud bistrita  multumesc anticipat

    Apreciază

    1. D-na Dorina, nu stiu unde ati facut comanda fiindca nu a ajuns nimic la noi. Daca faceti comanda prin Raw Vegan Mall trebuie sa o finalizati, altfel nu ajunge la noi de nici un fel. Noi trimitem doar prin curier rapid, si am vazut ca locuiti in Beclean (are 25 km pentru care trebuie sa platiti in plus). Ati putea sa mergeti sa ridicati pachetul de la sediul curierului din Bistrita cand ajunge (veti fi sunata de cei de acolo)?. Daca da, eu va pot trimite, altfel nu exista decat posibilitatea sa o cautati in librarii tot in Bistrita. Cu bine!

      Apreciază

  2. MULTUMESC!!! Datorita fiului meu,student la Cluj,sunt posesoarea cartii „Retete Vegane Fara Foc”, cu autograf desigur.Sunt tare bucuroasa ca am in biblioteca o lucrare deosebit de valoroasa si de folos pentru sanatatea familiei.In oraselul nostru(Radauti) nu se gaseste.

    ________________________________

    Apreciază

  3. Acest subiect este , extrem de interesant, ma intereseaza acest fel de a minca, deoarece eu am DIABET, si alte probleme, si numai cu astfel de mincare tin glicemia sub control, de un an am reusit sa renunt la insulina, faceam 60 de unitati pe zi,
    Multumesc ca exista LIGIA POP…………….mariana petrescu

    Apreciază

  4. O sa caut in librarii si o sa cumpar negresit cartea Retete Wegane fara foc, sunt din Pitesti si sper sa gasesc in librarii cartea, am citit foarte multe pe internet despre Ligia Pop, mi se pare o tinara cu multa ambitie, spune si face foarte multe activitati necesare si deosebit de utile pentru oameni, nu oricine face asa ceva, cu atita generozitate.
    Apreciez curajul si tenacitatea ei………
    Imi pare rau ca n-am gasit-o mai de mult…………..mariana

    Apreciază

Comentariile sunt închise