Evenimente

Lansarea oficiala a cartii „Retete Vegane Fara Foc” in Bucuresti

Update 2016: Cartea „Retete Vegane Fara Foc” a ajuns la editia VI si cuprinde acum 101 retete, in loc de 80 de retete cat avea la editia V (sau 50 de retete in prima ei editie). Pana in prezent, s-au vandut peste 15.000 de exemplare. Detalii despre aceasta carte, gasiti aici.

Update 2015: Coperta cartii s-a schimbat intre timp si puteti vedea noua coperta mai jos.

Retete vegane fara foc

Update noiembrie 2012: Puteti vedea poze de la lansare aici.

Saptamana aceasta va fi o saptamana plina de evenimente interesante. Miercuri, 31 octombrie voi fi prezenta in persoana la gala „Ce Se Intampla Doctore?”, aflata la 7 ani de la lansare, iar pe 1 noiembrie, voi avea lansarea oficiala de la Bucuresti a cartii Retete Vegane Fara Foc (editia 4) carte publicata de Editura Curtea Veche. Lansarea va avea loc joi, 1 noiembrie, ora 19:00 la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei Nr. 56, sala Grigorescu, etajul 4.

Evenimentul va fi ceva mai special, nu doar o lansare de carte. D-na Iren Arsene din partea editurii Curtea Veche si cu mine vom prezenta cartea si istoricul ei, dupa care va urma o demonstratie culinara scurta pe care o voi sustine impreuna cu Izabela Panescu, realizator Digi24, iar in ultima parte va fi o sesiune de intrebari la care eu si Dr. Alexandru Micu vom raspunde. Un bufet suedez cu raw food va fi servit, iar toate bunatatile vor fi pregatite de restaurantul Rawdia si cofetaria Ostraw. Sunteti bineveniti impreuna cu prietenii si cunostintele dumneavoastra, incepand cu orele 19:00.

Va prezint aici si un video scurt cu noua editie a cartii Retete Vegane Fara Foc, realizat in studioul „Ligia’s Kitchen„.

Retete Vegane Fara Foc, Editia IV

  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile de nutritie, va invit sa achizitionati cele 8 carti ale mele tiparite pana in prezent (2017), spun asta, fiindca alte 3 sunt in lucru. Daca doriti detalii despre magazinele fizice sau online unde pot fi gasite aceste carti cat si de magazinele care livreaza in Republica Moldova si international, apasati AICI.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

14 gânduri despre „Lansarea oficiala a cartii „Retete Vegane Fara Foc” in Bucuresti

  1. Draga Ligia,
    Cu mare drag imi doresc sa vin la lansarea cartii tale, le am si pe celelalte :). Vroiam sa te intreb, trebuie sa confirmam cumva ca venim sau venim pur si simplu? Eu vreau sa vin cu o prietena.
    Multumesc si abia astept.

    Apreciază

  2. Draga Ligia,
    Am mare nevoie de un sfat. Sunt insarcinata in 22 de sapramani si de curand am facut o criza renala. Am facut analize si nu e infectie la rinichi si nici calculi nu s-au vazut la scan desi mi s-a spus ca s-ar putea sa nu se vada din cauza sarcinii. Ce as putea sa mananc si sa beau ca sa scap de durerile ingrozitoare si sa stiu ca bebe e sanatos si neafectat? Am inteles ca spanacul, bananele nu ar ajuta.
    Te rog mult de tot sa-mi raspunzi. Multumesc din suflet.

    Apreciază

  3. Buna Ligia! Cum se face intrarea? pe baza de invitatie!!??

                     Cu stima !  MARIN    PAUL

    Apreciază

  4. Buna ziua,va multumesc pentru invitatia facuta,iar in acelas timp ma bucur si va doresc mult succes.Imi pare rau ca nu pot participa,in schimb mult as dori sa intru in posesia unui ecxemplar din aceasta carte,mai cu seama ca eu deja in alimentatie folosesc foarte mult vegetale crude.Pentru a stabili detaliile in legatura cu posibilitatea obtinerii unui ecxemplar din aceasta carte va las un numar de telefon pentru a fi contactat:0744500399.Sper ca tot s-au aproape tot ce ecxista in aceasta carte sa-mi fie folositor luand in calcul faptul ca sunt operat de :Litiaza biliara si extirparea Colonului drept ca urmare depistarii unui chist.Va multumesc anticipat si nu numai intrucat multumirile sunt si pentru mesajele trimise pana acum pe care le citesc cu mult interes si atentie. 

    Apreciază

    1. Buna ziua si multumim frumos pentru sustinere! Doar aceasta carte poate fi procurata din orice librarie din tara care are contract cu editura Curtea Veche. Sanatate multa!

      Apreciază

  5. Iti multumesc si ma simt onorata pentru invitatia facuta.Intrucat nu am putut participa la targul din 7 oct.ne fiind in tara voi fi prezenta la lansarea cartii tale.Sunt foarte fericita ca am ocazia sa te revad.
    Cu drag Georgeta

    Apreciază

  6. Ligia – a fost MINUNAT!!!! Sunt si eu o impatimita a RAW VEGAN demult…obsesia kg… asa ca am venit cu bucurie la lansarea cartii tale, ultima editie si am si achizitionat 2 ex – 1 pentru mine si 1 pentru o prietena. Sa ii dau ghes sa se apuce serios de bucatareala simpla, eficienta!!! Pacat ca la bufetul suedez romanii ca romanii s-au cam calcat pe piciorute…nu prea am prins nici o prajiturica 1/2 paharut de suculet – cred ca era cu ghimbir. Ce nu inteleg este UNDE se afla restaurantul si cofetaria??? Doar aici??? Am aflat deja multe lucruri interesante!!! Voi aprofunda! Mult succes Ligia si sa ne mai vedem !

    Apreciază

  7. Buna Ligia! Felicitari pentru carte, dar in primul rand pentru bebelus. Nu stiu daca este locul potrivit aici sa intreb, dar o fac totusi. In ultima vreme mi-a cazut foarte mult par si mi se pare ca in fata mi s-a rarit de tot, vad efectiv cativa centimetri in ‘spate’ mai ales cand este ud. De o luna iau si biotina de 7500 dar fara vreun rezultat. Nici macar la lungime nu se vede ceva. Daca as incerca macar o perioada sa adopt un regim raw-vegan, ar ajuta in vreun fel? Exista vreo sansa sa se declanseze procesul de crestere? Sunt tunsa de cateva luni si nu vad sa fi crescut deloc macar un centimetru si nu stiu ce anume as mai putea face. Multumesc frumos anticipat!

    Apreciază

Comentariile sunt închise