Evenimente

Poze de la Gala „Ce se intampla, Doctore?”

Gala celebrarii a 7 ani de la lansarea revistei si emisiunii „Ce Se Intampla, Doctore?” a fost un eveniment select si ales, asa cum de fapt ne si asteptam. Evenimentul a avut loc la Hilton Athénée Palace, intr-un spatiu elegant si plin de istorie, in sala Le Diplomat. Am avut onoarea sa intalnim si sa revedem personalitati romanesti precum gazda evenimentului, Oana Cuzino, apoi Olivia Steer, Carmen Bruma, Andreea Raicu, Andreea Marin, Andreea Esca, Amalia Enache, Ioana Moldovan, Amalia Nastase, Paula Herlo, Florentina Opris cat si alte celebritati.

Am avut bucuria sa stau de vorba cu Olivia Steer (AcasaTv), care este de o caldura sufleteasca si de o voiosie rara. Stand la aceeasi masa am putut schimba cateva vorbe chiar inainte de inceperea premierii. Am schimbat cateva cuvinte si cu Carmen Bruma (Realitatea TV), care de asemenea are un suflet si o prezenta superba cat si cu Amalia Enache (ProTv), care este o draguta si jumatate.

A fost o bucurie sa ma aflu printre premiantii onorati pentru promovarea unui stil de viata sanatos in Romania si vreau sa multumesc inca odata echipei CSID pentru selectie si tuturor cititorilor care m-au votat. Doresc sa-i multumesc in special Oanei Cuzino pentru recunoasterea la un nivel national a eforturilor mele si pentru ca ne-a fost alaturi de la inceput si chiar de la prima editie de Raw Generation Expo, tinuta pe 10.10.10, m-a invitat sa realizez un segment pentru CSID, filmat la ea acasa.

Daca doriti sa vedeti cateva secvente video de la gala, puteti viziona emisiunea „Ai grija de tine”, gazduita de Carmen Bruma, incepand cu minutul 26. In cadrul emisiunii am aparut si incepand cu minutul 24, cu o inregistrare pe care am facut-o miercuri. Cei care ne-ati urmarit pe Facebook, ati vazut ca am postat o poza din timpul filmarii. De asemenea, gala a fost prezentata si in cadrul emisiunii „Ce se intampla, Doctore? de sambata, 3 noiembrie 2012.

Credit Poze: Raoul Pop, Razvan Lupica si Octav Ganea de la Mediafax.

12 gânduri despre „Poze de la Gala „Ce se intampla, Doctore?”

  1. Draga Ligia,
    Ma bucur din inima ca munca si efortul tau sunt rasplatite. Va doresc sa aveti un copil sanatos si curat la suflet.
    Te imbratisez cu drag,
    Lidia

    Apreciază

  2. Suuuper!
    Sanatate multa, putere de munca si infinita inspiratie pentru noi retete row-food!
    Cu mult drag
    Dorina

    Apreciază

  3. felicitari pentru recunoasterea tuturor eforturilor tale exprimate prin premiul primit..esti o modesta..si tu esti superba ca prezenta..te pup si iti multumesc mult pentru tot ce faci pentru noi..sa ai o sarcina usoara!

    Apreciază

  4. Bravooo Ligia , felicitari. Si eu te-am votat pentru ca meriti din plin.
    Te pup !
    Ioana Ginghina 🙂

    Apreciază

Comentariile sunt închise