Evenimente

12 Days Before Christmas: Povestea Pink&Blue

Update: Castigatoarele concursului de astazi sunt Simona Dobrescu si Alina S. 

 Pink&Blue

Pink$Blue

Astazi va prezentam povestea Pink&Blue, care comercializeaza hainute facute manual.

cover 2

Pink&Blue este o afacere micuta si proaspat nascuta. Sunt o mamica pasionata de crosetat, cusut si de tot lucrul facut de mana. Cum a inceput totul? Mama mea obisnuia cand eram copii sa ne impleteasca si sa ne croseteze diverse „bijuterii”, lucru care m-a inspirat si pe mine. Chiar de la varsta de 5-6 ani ajunsesem sa creez mici hainute pentru papusi. Pe parcursul anilor am tot incercat si exersat si odata cu venirea pe lume a celor 3 fetite ale mele, placerea de a face lucrusoare pentru ele a fost mult mai mare. Fiind apreciate si de alte persoane, am inceput sa le ofer drept cadou cunostintelor si prietenilor apropiati si uite asa, m-am gandit sa va ofer si voua cateva picaturi de bucurie.

6

5

Daca va place munca mea, va invit sa imi fiti alaturi printr-un like la pagina de pe Facebook. Pentru comenzi, puteti apela direct la numarul 0724.739.809

Pentru concurs v-am pregatit doua caciulite ca si premiu, pentru doua persoane diferite. Va lasam libertatea sa alegeti modelul dorit. Ca sa intrati in concurs, lasati-ne un comentariu mai jos, spunandu-ne care este caciulita preferata si ce modele ati dori sa incercam.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti la sfarsitul acestei zile, prin Random.org si vor fi contactati ulterior prin email pentru detalii de livrare. Va multumim!

172 de gânduri despre „12 Days Before Christmas: Povestea Pink&Blue

  1. toate creatiile sunt superbe si îmi este greu sa aleg,le aleg pe toate!!! fiind mai clasica, eu aleg ultima caciula bej cu floare 🙂
    spor în continuare!!

    Apreciază

  2. O idee excelenta de a iesi din rutina MODEI, in care toata lumea poarta toti la fel – doar „ce e la moda”. Modelele sunt superbe si originale. Imi plac nespus de mult!!! Cel mai mult imi place cea cu model de om de zapada.
    Puteti incerca modele cu fulgisori, globulete, ingerasi- aplicati pe caciulita, sau caciulita in forma de bradut/ care imita un bradut de craciun. Succes pe mai departe!

    Apreciază

  3. O poveste frumoasa , incarcata cu amintiri din copilarie , foarte frumoase sunt modelele . mie mi-a placut modelul cel caramiziu cu floricica cea caramizie combinat cu negru .Va doresc multa putere in munca pe mai departe si va FELICIT , pentru tot ceea ce faceti . Va urez SARBATORI FERICITE , alaturi de cei dragi !

    Apreciază

  4. Mie imi plac Classic Blue si Smiling Frog cel mai mult. Minunate caciulite. M-as bucura sa castig una!

    Apreciază

  5. Felicitari pentru ceea ce ati realizat, creatiile sunt superbe! Daca ar fi sa ma limitez la un singur model..as alege pe cel cu broscuta verde( poza 6). Puteti sa faceti modele cu masinute, hello kitty, de iarna( stelute,fulgi, caciula de mos craciun), diverse mesaje haioase.Multa bafta in continuare si Sarbatori Fericite!

    Apreciază

  6. Foarte frumoase. Mie imi plac cel mai mult „Elf Christmas Hat ” si ” classic blue” pe care mi-ar place sa le castig pentru baietelul meu de un jumate.

    Apreciază

  7. Felicitari! Sunt superbe caciulitele. Cea mai potrivita pentru mine ar fi cea de-a doua, bej cu flricica.
    Inspiratie si spor la lucru!
    Sarbatori fericite!

    Apreciază

  8. toate sunt foarte frumoase…mie imi place cea cu dungi, rosu si crem…spor in continuare, dragilor!

    Apreciază

  9. Felicitari! Caciulitele sunt foarte haioase si artistice. Modelele preferate sunt Classic Blue si Pink and Blue Flower.

    Apreciază

Comentariile sunt închise