Emisiunea "De Vorba cu Ligia" · Sfaturi pentru sarcina

De Vorba cu Ligia – 20 decembrie 2012

De Vorba cu Ligia” a fost un gand si un vis devenit realitate acum in preajma Craciunului, venit ca un cadou frumos si neasteptat.

 

Header-2014

De vorba cu un om pretios este ca o oaza de liniste si ca o incarcare emotionala pozitiva. Cum in ultimii ani am intalnit atat de multi oameni minunati, mi-am dorit sa impartasesc si cu voi aceste povesti frumoase si pline de invataturi. Vom cunoaste impreuna prieteni vechi sau mai noi si in fiecare emisiune vom aduce diversitate pe langa interviul principal, care uneori va fi mai lung ca cel de mai jos sau va cuprinde mai putine intrebari, alteori daca timpul nu ne permite, voi fi doar eu cu Raoul si va vom tine la curent cu toate stirile.

In aceasta prima emisune, va invit sa o cunoasteti pe Daniela Toma, terapeut naturist, iar apoi vom discuta despre felicitari de Craciun din filigran de hartie (quilling) si haine pentru perioada de sarcina.

In functie de cum ne va permite timpul, vom veni la voi daca aveti de impartasit o experienta unica sau va vom invita in emisiunile care vor fi filmate la studioul de la Medias.

Daca va place, puteti sa dati un like la pagina oficiala a emisiunii pe Facebook. Multumim!

28 de gânduri despre „De Vorba cu Ligia – 20 decembrie 2012

  1. Felicitari, draga Ligia! Este o bucurie acest nou proiect al tau si foarte folositor! Iti doresc mult spor! Doamne-ajuta!!!

    Apreciază

  2. oau ce bine suna…frumos,frumos frumos,ca de altfel tot ceea ce faci tu.
    la ce post tv se va difuza emisiunea?

    Apreciază

  3. Felicitari Ligia se vede ca esti o femeie intligenta din tot ceea ce faci..esti de admirat pentru curajul tau, pentru ca nu chiar oricine poate face atatea lucruri si sa iese si bine

    Apreciază

  4. Am si eu o intrebare? De unde atata uimire ca manaci un fruct din copac. E prima data cand are o asemena experienta doamna invitat. Parca acum a coborat pe pamant, parca e pentru oameni care nu au avut nicodata contact cu satul, cu pamantul.

    Apreciază

    1. E una sa ai contact cu satul si alta, sa-ti realizezi un vis la care ai visat mereu si sa traiesti intr-un colt de rai care iti apartine. E copacul tau, e fructul tau si e o mare diferenta pentru cei care pot aprecia asta zi de zi.

      Apreciază

      1. Mihaela nu este nici-o uimre in faptul ca mananci un fruct direct din copac pentru cei care au ocazia sa faca acest lucru zilnic…. pe cand cei care traiesc in strainatate sau la orase nu au aceasta ocazie si de aceea ei apreciaza mai mult decat ceilalti acest lucru.De exemplu eu si sotul meu traim in Paris unde s-ar zice ca toate sunt bune si gustoase,dar cand ajungem in Romania ne infruptam din plin de legume si fructe din gradina si it garantez ca nu suntem departe de a exprima ceea ce a zis si invitata Ligiei.Poate ca o sa ai vreodata aceasta experienta si atunci o sa ai dreptate acestor spuse

        Apreciază

  5. Am trait la tara cu animale in jur, cu pomi in curte, cu legume in gradina asa ca pentru mine face parte din normalitate. Chiar daca locuiesc in alta tara nu fac atata caz de acest lucru.

    Apreciază

  6. Ligia cat de des vei posta emisiuni?? Astept cu nerabdare si emisiunea urmatoare.In legatura cu micutele video ce sunt incluse in emisiune daca ar putea fi macar o idee mai „incapatoare”,sunt foarte interesante si placute, nu cred ca ar fi o problema timpul pentru noi cei care vizionam,de exemplu si cel de quilling ai fi putu adauga video in care le pragtesti tu.Toate astea au fost doar idei ,bineinteles ca voi o sa faceti asa cum credeti ca este mai bine…o seara placuta

    Apreciază

  7. Buna Ligia, Referitor la o experienta unica care mi-ar face placere sa o impartasesc este faptul ca mama mea a eliminat o tumoare canceroasa in urma unui tratament 100% natural si printr-o dieta 100% raw.

    Apreciază

  8. Draga ligia as aprecia daca mi ai răspunde referitor la eficiența tatatelor de grau in acest regim de viața
    Te rog mult!

    Apreciază

    1. Mary, ti-am mai raspuns la cealalta intrebare. Eu nu ridic in slavi consumul de gluten, fiindca toti avem o intoleranta mai mare sau mai mica la gluten care ne afecteaza linisitea interioara si cauzeaza stari de care nu avem nevoie in organism. Urmeaza pe viitor o postare. Cu bine!

      Apreciază

  9. in coran alaptarea este indicata pana la varsta de 2 ani..oare are legatura cu adevarul adevarat ??in coran sunt foarte multe lucruri care s au descoperit nu cu foarte mult timp in urma .in evanghelie sunt referiri la consumul de carne ca ar fi mai bine sa nu consumam ….cind am sa gasesc….am sa postez exact cu cuvintele din biblie.
    multa sanatate!

    Apreciază

  10. am gasit…..iata ce spune biblia referitor la carne in versetul ROMANI14-21 Bine este sa nu mananci carne ,sa nu bei vin si sa te feresti de orice lucru ,care poate fi pt fratele tau,un prilej de cadere,de pacatuire sau de slabire.
    sper ca v am fost un pic de folos……va doresc la toti multa credinta si vointa

    Apreciază

  11. Draga Mary, sa nu confundam lucrurile. Iti pot da o explicatie ampla in ceea ce priveste acest verset. Biblia lasa loc de multe interpretari, de aceea este bine sa cerem sfatul unui preot unde avem nelamuriri pt a nu intelege eronat., caci Cel ce a inspirat aceasta mare Carte a Lumii, a fost mult prea intelept si a vorbit mult in parabole.
    Insusi titlul capitolului (Romani 14:21)se refera la cei slabi, care se pot sminti usor. Aici spune sa nu manaci carne spre sminteala altuia care nu mananca (posteste)!

    Potrivit Bibliei,Dumnezeu i-a dat omului ca hrana: “orice iarba (planta)care face samanta si care este pe fata intregului pamant si orice pom care are in el rod cu samanta” (Geneza 1:29). Deci hrana prescrisa de Creator era alcatuita din vegetale: cereale, frcute, seminte si legume. A urmat apoi pacatul-neascultarea-care a produs schimbarea care l-a dus la boala respectiv la moarte pe om, asa incat dupa potop Dumnezeu a ingaduit omului sa manance carne, intrucat pamantul a fost lipsit de vegetatie (Levitic capitolul 11). Omul insa nu a mai revenit la dieta initiala pe baza de vegetale, ci a ales sa aiba in alimentatie carne si prod. animale. Din cultivator de pamant (caci el a fost asezat intr-o gradina de catre Dumnezeu)omul a ajuns crescator de animale. Pana la potop, cand omul s-a alimentat strict cu ceea ce a prescris Dumnezeu, media de viata era de 912 ani! Dupa potop, cand oamenii au inceput sa consume din carnea animalelor media a scazut brusc la 100 ani. E o diferenta , nu-i asa? Bucurie multa va doresc!

    Apreciază

    1. Draga , Cristina nu vreau sa te contrazic numai ca preotul si el la randul lui a fost invatat in ceea ce priveste traducerea Bibliei ,de un alt om ,interpretarea Bibliei este făcută de oameni indiferent ca sunt preoți sau altceva de unde s a decis ca in context ,era vorba despre un om care posteste?cartile sfinte sunt foarte greu de interpretat si fiecare om o poate face cu ajutorul domnului!Pace

      Apreciază

Comentariile sunt închise