Emisiunea "De Vorba cu Ligia" · Evenimente

De Vorba cu Ligia – 18 februarie 2013

In acest episod vom face cunostinta cu Valentina Savu, tehnician nutritionist care in prezent tine ateliere si demonstratii culinare raw food in Cluj si totodata puteti apela la ea pentru comenzi de torturi si delicii raw. Aflati mai pe larg ce proiecte interesante are si va invitam sa participati si la atelierele ei dulci. Pentru comenzi si pentru a vizualiza mai multe poze, apasati aici.

DSC_0944

DSC_0595

In partea doua a episodului am sa vi-o prezint pe Alina Villanova, care din pasiune pentru frumos de cativa ani are o preocupatie foarte migaloasa si interesanta: arta vestimentara si a accesoriilor. Pentru a vedea mai multe din frumoasele lucrari ale Alinei si pentru comenzi, apasati aici.

DSC_0215

557858_4539745738959_1526481811_n

15 gânduri despre „De Vorba cu Ligia – 18 februarie 2013

  1. Multumesc tare mult pentru aceste emisiuni. Sunt incantata sa descopar acesti oameni minunati 🙂 Felicitari si sper sa vedem cat mai multe.

    Apreciază

  2. Ligia, multumesc pentru emisiunile minunate si toate informatiile! Cand vorbeai ca s-au extins in tara ai mentionat si orasul Galati, ori eu am cautat (m-am mutat aici de 2 luni) si nu am gasit. Daca poti, te rog sa-mi spui numele, site sau ce stii tu ca sa-i pot contacta?

    Apreciază

      1. Gata, am vazut! Multumesc din suflet! Nu stiu de ce nu am cautat din prima aici si am apelat la google. Te imbratisez cu drag!

        Apreciază

  3. wow…ce bine vorbeste romaneste sotul tau Ligia!!! Felicitari pentru carte si speram sa vedem mai multe emisiuni cu tine!

    Apreciază

    1. Romina, multumesc! Am scris pana acum 3 carti de raw food si o metoda de pian, iar acum lucrez la una despre sarcina.

      Sotul meu vorbeste bine romanesc fiindca este roman :-). A fost el 20 de ani plecat si multe cuvinte si le traduce in minte mai greu, dar se descurca foarte bine. Cu bine!

      Apreciază

  4. Ligia retetele?nu ne dai?  te rog…  

      torturile sunt super frumoase?

    ________________________________

    Apreciază

  5. buna ziua, as fi vrut sa stiu daca pot inlocui laptele de formula la un bebe de 1 an cu cel de migdale, multumesc din suflet                                 

    ________________________________

    Apreciază

    1. Daca copilul nu are alergie la nuci, i se poate da lapte de migdale diluat (250 g la 2 l de apa, indulcit putin si neaparat strecurat) pentru o perioada si dupa aceea mai gras adica 500 g migdale la 2 litri de apa, asa cum fac sute de mamici vegane din lume. Vedeti si aici diverse „formule” naturale si vegetale pe care le puteti pregati pentru un bebe. Sanatate!

      Apreciază

Comentariile sunt închise