Evenimente

Aparitie pe coperta revistei SuperBebe, martie 2013

Avem bucuria sa va anuntam de a doua aparitie pe coperta unei reviste, de data asta intr-o noua ipostaza, de viitoare mamica. Pentru cei care m-ati intrebat cand va aparea, revista este pe piata insotita de un interviu de 4 pagini A4 si de inca doua poze cu mine. Au mai fost si alte aparitii in aceasta ipostaza din ianuarie incoace insa nu le voi publica separat pe toate si va invit mai degraba sa le vedeti la pagina Aparitii Mass-Media.

Cope-SBB-martie-final

22 de gânduri despre „Aparitie pe coperta revistei SuperBebe, martie 2013

      1. Acelasi comentariu, ca primul, am si eu. 🙂 Esti o frumoasa, Ligia!!!!!!!!!! Fii binecuvantata! Esti infloritoare precum rochita! Este superba! Waw! Se gasesc online astfel de rochite? As vrea si eu una!

        Apreciază

        1. Multumesc frumos. Online nu se pot gasi. Eu am luat-o de pe langa o manastire, acum vreo 2 ani si este o piese de muzeu, de prin cuferele de zestre ale fecioarelor de alta data. Am mai multe si imi sunt foarte dragi sufletului.

          Apreciază

  1. Eu nu reusesc sa vizualizez listele din articole…imi apar foarte mic si chiar daca dau zoom maxim tot nu se vad. Vad ca in Iasi exista un restaurant, dar nu il deslusesc. Ma poate ajuta cineva?

    Apreciază

      1. Tine de setarea computerului tau Geta. Incearca sa deschizi in alt browser, poate Safari, Firefox etc. Toata lumea le poate vedea fara probleme si nu te pot ajuta de la distanta. Cauta pe cineva care se descurca.

        Apreciază

  2. Ma bucur din toata inima pt.tine Ligia.Sa va traiasca, sa fie sanatos pruncul si frumos la fal ca voi.

    Apreciază

  3. Ah!! doamne, ce cred despre acest subiect???? CRed ca esti cea mai frumoasa mamica dintre toate mamicile, esti infloritoare si camasa nationala de asemenea, si eu as vrea una, pacat ca nu mai am virsta ta Ligia, si-mi pare rau ca am descoperit mincarea aceasta deabia acum., cit am mai suferit eu de pe urma sanatatii……..
    Fii binecuvintata de dumnezeu, si sa ai un bebe dupa dorinta,…….mariana petrescu

    Apreciază

  4. Felicitări pentru apariția încantătoare! Mă bucur să te văd în cămașă tradițională! În zona în care locuiesc, femeile vin duminica la biserică îmbrăcate la fel ca tine, de aceea îți pot spune că motivele și culorile – mai ales albastrul acela – sunt de influență ucraineană.
    Să ai o primăvară la fel de frumoasă ca tine!

    Apreciază

    1. Multumesc Aura! Camasa am luat-o de la manastirile din Bucovina, este minunata si mi se pare cea mai frumoase din toata colectia mea. Am tot straiul dar in cazul asta nu ma incapeau toate 🙂

      Apreciază

  5. Știu ca este din zona Bucovinei, aici locuiesc și eu și mă bucur de fiecare data cand îmbrac portul acesta popular. Nu am știut că îți plac lucrurile acestea, a fost o surpriză deosebită să te descopăr astfel. Împreună cu soțul meu, promovez valorile tradiționale și învățam tinerii să îmbrace cu drag aceste lucruri, care transmit o parte din dragostea mamelor și bunicilor lor.
    În parohia noastră, acum doua săptămâni, a ars o mare parte din casa în care locuiesc nouă copii orfani de ambii părinți și câțiva dintre ei au dormit la noi. Una dintre fete, povestindu-mi printre lacrimi ce se întâmplase, îmi spune: „Am aruncat pe geam, în noroi, cărțile și hainele, însă am salvat costumele populare, de ele am avut grijă!”

    Apreciază

  6. Draga mea Ligia,presupunerea ta s-a adeverit.Andreea Lazarescu produce doar mancare raw-vegan,ea nu mai este consumatoare de mai bine de 18 luni.Mananca atat produse animaliere,cat si vegetale.De aceea,are supragreutate!Si eu care credeam ca de la mancarea raw-vegan se ingrasase!Asa ca pot consuma in continuare mancare raw-vegan linistita!Iti multumesc mult de tot ca esti un adevarat exemplu pentru toti , ca nu ne vinzi iluzii false si ca esti un adevarat mentor pentru toti!O sarcina cat mai placuta in continuare!Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. FELICITARI!!Ne luminati primavara cu chipul D-voastra angelic si iradiind de sanatate.Daca ideea cu ia romaneasca va apartine ati fost geniala!Eu sunt bucovineanca si aparitia oricarei femei in port traditional ma umple de incantare si speranta ca inca nu vom disparea ca pastratori de tezaur. Drum lung si lumina!

    ________________________________

    Apreciază

  8. Buna,

    Recomanda-mi si mie te rog frumos produse cosmetice care sa fie 100% naturale.
    In special creme de fata. Astept raspunsul tau. Te pop

    Apreciază

Comentariile sunt închise